Şimdi Ara

youtube neden takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski bilgisayarı verdim. yerine 3.4 duo intel. 512 ram 250 gb harddiskli güzel bi makine aldım.
    ama şu youtube gibi sitelerde videoyu ne zaman açsam 3 saniye izle 10 saniye bekle oluyor. bilgisayarımda bir sorun olabilir mi? varsa bildiğiniz söyleyin ben de garanti bitmeden bir an önce göndereyim parçaları ya da bilgisayarı. okulda dandik makineler var orda videoları canavar gibi hiç takılmadan izleyebiliyorum ve buna sinir oluyorum. lütfen yardım edin. kalın sağlıcakla...

• bilgisayarınla ilgili değil bağlantınla ilgili bişey..problem de değil bu şartlarda ancak bu kadar verim alabilirsin..internet bağlantı hızın kaç?
  • cellmancım şu 49 liralık sınırsız paketi kullanıyorum. birkaç komşunun ısrarlarına dayanamadım onlara da porttan gönderdim. aslında hiç de taraftar değildim bu işe. her neyse sonuçta yazdığım gibi, okulda birçok makine var onlarda herhangi bir sorun yok. yani bunun makineyle ilgisi yok öyle mi?

bu arada bir arkadaş keş bellek sorunun olabilir diyor ama o da bilmiyor keş belleğin ne olduğunu. önbelleğe alıyor falan diyorsa bu sorun olabilir diyor. anlamadım.

diğer arkadaşlar da ilgilenirse çok memnun olurum. donanımhaber'de her sorununa çare bulursun dediler.

bu arada cellman'a teşekkür ediyorum.
  • İnternet hızın ile alakalı. 1024 lük bir bağlantı gerektiriyor minimum, takılmadan izleyebilmen için.
  • 256'da takılma olması normal. Ben 256 iken videonun takıla takıla açılmasını beklerdim. Tamamen yüklendikyen sonra tekrar baştan seyredince takılma yapmıyor. O şekilde idare etmek lazım.
  • cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. en azında makinede bir sorun olmaması yeterli. varolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.