Şimdi Ara

Youtube'un algoritmasi beni sinir hastasi etti (ayni dertten muzdaripler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube acildigindan beri toplasan oda meraktan belki 5 tane kedi videosuna bakmisimdir. Ondan sonra önerilen tum kedi videolarini,

1 ilgilenmiyorum

2 kanali engelle

Yapiyorum yanlislikla girsem dislike atiyorum begenmedim diye.

AMa abi naparsam yapayim bana lanet olasica kedi videosu öneriyor. Birde cok sevimliymis gibi video basligina kedi konusuyormus gibi "mamami yedim simdi cisimi yapiom anne" tarzi basliklar atiyorlar cildiriyorum.

Zaten youtube dilimi ispanyolca yaptim bolgemle birlikte genelde videolar ingilizce baslik ve cogunlukta kedi videosu geliyor sonunda mail aticam cildirdim tum sayfayi kapliyor kediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 17 Mart 2022; 13:8:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şey bana da instagramda oluyor. Kedileri hiç sevmem ne zaman kedi videosu görsem ilgilenmiyorum veya engelleye basarım bi daha çıkmasın diye ama ısrarla kedi storyleri kedi paylaşımları gelip duruyor.

YouTubeda da mesela ısrarla pubg videoları çıkıp duruyor ne kadar engellesem de. İlgim olmayan ne varsa şikayet et, engelle, ilgilenmiyorum neyi tıklarsam tiklayayyim yine çıkıyor. Hatta spam olarak işaretleyince daha beter çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Valla biktim ben artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.