Şimdi Ara

Youtubedaki Beğenilmeyen Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu youtubeda bi yorum beğenmediğimizde noluyo birisi açıklayabilir mi Allah aşkına? Yoruma atılan beğenilme sayısının azaldığını görsem ben beğenmediğimde veya yorumun altında beğenilen sayısının gösterilmesi gibi beğenilmeme sayısı da gösterilse attığım dislikeın bi işe yaradığını düşünücem ama hiçbi belirti göremiyorum dislike attıktan sonra. Kısacası o yorumun altındaki dislike tuşunun işlevi nedir?

Edit: Umarım konuyu doğru yere açmışımdır, google filan görünce yeri burasıdır diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveninRengi -- 19 Temmuz 2015; 5:15:12 >

• o nasıl bi cümle la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

o nasıl bi cümle la

öyle bi cümle işte İnşallah anlatabilmişimdir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

o nasıl bi cümle la

öyle bi cümle işte İnşallah anlatabilmişimdir :D

yani beğenilmeyen yorumlar alta kayıyo sanırım beğenilenler üste duruyo bende bilmiyorum bilen biri çıkar

• Çok dislike alırsa siliniyor herhalde.
  • Fazla dislike aynen öyle o yorumu siliyor diye biliyorum bende onun dışında sadece en çok beğenilenler üstte kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bi yorumun silinmesi için kaç dislike gerekiyo ki? Ne biliyim bence like sayısının yanında dislike sayısının gösterilmesi daha mantıklı olurdu
  • Dh daki gibi olsa güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Dh daki gibi olsa güzel olurdu

Aynen ondan bahsediyorum :) Nebiliyim dislike sayısını göremedikten sonra sanki yoruma hiç dislike atılmamış gibi oluyo veya çok dislike alan yorum da silinince siliniyo yani göremiyoruz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.