< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ EHM Rehber Konu / Soru Sor / Tanıtım Günleri (2. sayfa)
-
-
Bölüm zor diye böyle bir yorum yapmanın manası yok zor olduğunu hepimiz kabul ediyoruz ancak donanımlı bir mühendis olarak mezun olmak için zorlanmak gayet normal.
-
Hocam, EHM'yi tercih listemin üst sıralarına yazmayı düşünüyorum ancak YTÜ hakkında -daha çok İstanbul'dan sebep- bir endişem var.
Yurt imkanları nasıl? Ben İzmir'de yaşıyorum, İstanbul'da kiraya çıkmam ailemin şu anki maddi durumu ile mümkün değil, dolayısıyla bölüme girersem yurtta kalacağım muhtemelen. (Üniversitenin yurtlar konusunda herkesin bildiği pozitif veya negatif bir etiketi varsa ve ben boşuna soruyorsam affola, YTÜ hakkında kısıtlı bilgiye sahibim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şerlökhölms -- 20 Temmuz 2023; 14:54:5 > -
Geçtiğimiz yıl tüm öğrenciler yurda yerleşti İstanbul'da. Fakülteye 5 dk mesafede FSM Erkek ve Kız Öğrenci Yurdu var. Ben de şuan orada kalıyorum. Ancak ilk kez yurda yerleşirken o yurdun çıkma ihtimali düşük çünkü herkes geçiş yapmak istiyor. Okula 1.5 saat uzaklıktaki KSS Yurdu çıkıyor yeni yerleşen öğrencilere genellikle. 5-6 ay orada kaldıktan sonra FSM'ye naklin onaylanınca geçiyorsun. Eve çıkmak bu ekonomik şartlarda çok zor maalesef. Özel yurtlar da aylık 10-12 k civarında.
-
Anladım, çok teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim ne demek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yeni metro hattı yapıldı başakşehir metrosu Yenibosnaya bağlandı kssden ytüye gidiş 40 dk ya düştü ek bilgi olarak vereyim
Doğrudur hocam editliyorum
Uppp
20-50k temmuz maaşları için değil mi?yani zam dahil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X