Hocam öbsde geçmiş harf notlarınını görebiliyorsan ortalama zorluktaki bir iki bölüm dersi için sınıf ortalaması ve şartlı geçme(dc) ve normal geçme notunu(cc) söyler misin |
YTÜ EHM Rehber Konu / Soru Sor / Tanıtım Günleri (6. sayfa)
-
-
Hocam 1. Sınıf derslerinin geneli türkçe işleniyor değil mi? Yoksa aynı dersi türkçe veya ingilizce olarak seçme şansımız oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis derslerini ingilizce seçebilirsin, ama bölüm dersleri Türkçe işleniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servis dersleri ne oluyor hocam
Matematik fizik gibi tüm bölümlerde ortak olan dersler
ehmde okurken nerelerde ve hangi alanda çalışılıyor
-
YTÜ metalürji ve malzeme müh için bilgi alabileceğim biri var mıdırr
En fazla savunma sanayinde. Baykar ve TUSAŞ diyebilirim. Bunun dışında Arçelik, BSH, Siemens, Beko, Turkcell, Huawei gibi firmalarda çalışılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitsiz -- 3 Ağustos 2023; 0:9:54 >
Hocam tanıdığınız var mı bilmiyorum ama iyte ehm %100 ingilizce de tutuyor benim. İzmirde oturuyorum ben de haftasonlari ailemin yanına gelme ihtimalim falan da var. Ytunun ne gibi artilari olabilir buraya göre. Egitim kadrosu, iş bulma avantajlari vs değer mi istanbula gelmeme
Hocam ben de izmirliyim. Bornova'da ege üniversitesine çok yakın oturuyorum. Yürüyerek gideceğim üniversite yerine çok farklı bir şehire hiç tanımadığım alışık olmadığım bir ortama gittim. İstanbulun ve yıldızın kendimi geliştirmek ve iyi bir kariyere sahip olmak için doğru bir yer olduğunu düşünmüştüm. Şu an mezuniyetime 1 yıldan az kaldı ve iyi ki yıldızı yazmışım diyorum. Yıldız gibi marka bir üniversite sana kapının anahtarını veriyor. Kapıyı açıp yürümek senin iradene kalmış. İytenin, egenin, İzmir'deki dinamiklerin ve iş imkanlarının İstanbulla ve yıldızla karşılaştırabilir yanı kesinlikle yok. Bu yüzden Yıldız ehm çok daha iyi bir tercih olacaktır. Suyun aktığı yer burası suyu içmek için buraya gelmek gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitsiz -- 3 Ağustos 2023; 16:40:53 >
Savunma sanayinde ve büyük şirketlerde kaç YTÜlü kaç iyteli çalışıyor linkedinden bakabilirsin. YTÜnün rakipleri İTÜ ODTÜ hacettepedir.İYTE GTÜ değildir. Mezunlar bunlarla rekabet eder bu üniversitelerin mezunlarıyla çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asitsiz -- 3 Ağustos 2023; 16:43:27 >
Evet evet buyuk firmalarda ytuden mezun olanlar cok daha fazla ama su an cevreden yoğun bir şekilde iyte guzellemesi alıyorum.Bir düşündürüyor ama tercihimi degistirmeyecegim. İstanbulun ve ytunun imkanlarinin cok daha fazla olduğu gayet açık. Yurt biraz sıkıntı gibi duruyor ama fsm kesin çıkar diyebilir miyiz cikmazsa en yakın yurt ne kadar uzak olur acaba
hocam bu derslerin ortalamasını da görebiliyor musun onu da söylersen çok memnun olurum
-
Hocam kesin diyemeyiz maalesef, 1.5 saat uzaklıktaki kss yurdunun çıkma ihtimali de var.
Dersin ortalaması yok, sınav ve ödevlerin ortalamaları var.
Tamam hocam çok teşekkürler
(Bu arada öbs ssinde profil fotosu görünüyor forumda anonim olmayı önemsiyorsan sil istersen)
-
Teşekkür ederim hocam uyarın için
Up
Robotiğe ilgim var. Ama daha çok yazılımsal kısmıyla çalışmak istiyorum.
Bunun için İTÜ Makine mi daha uygun YTÜ EHM mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X