Şimdi Ara

Ytü makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ytü makine nasıldır arkadaşlar sıralamam 24k mezuna kalıp tıp denemek mantıklımk birde hazırlıgı varmı ytünün

• Ytü de hazırlık var ama bölümler %30 İngilizce genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat_38 -- 1 Ağustos 2020; 11:29:42 >
  • Hocam çalışma alanlarınız neler birde yurt dışı çalışma imkanınız varmı
  • Tıp istiyorsanız bence kalın hocam. Ama ytü makine de çok köklü bir bölümdür. Piyasada itibarı yüksektir. Ancak zor bir bölümdür. Yani tıptaki kadar emek vermeniz gerekebilir bitirmek için.
  • ben de dusunuyorum, 30k'ya ceng yok. evime yakin, koklu universite, iyi egitim hepsi var. ama ceng yerine makine okuyabilir miyim bilmiyorum. bolumu bitirenlerin yurtdisinda is bulabilme sanslari nasildir? yeni mezun ve 5 yillik mezun maaslari ne durumda?
  • qew1978 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında yüzlerce mezunu var bölümün hocam. Türkiye'de Ford, Arçelik, TUSAŞ, THY, mercedes gibi yerlerde çalışıyor mezunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 1 Ağustos 2020; 13:2:47 >
  • Dürümcüreis D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tercih yapıcam bildiğim için söyledim
  • ytü makina istanbulda 2 türkiyede 3 numaradır. tıp istiyosan mezuna kal, ama makina istiyosan yapıştır gitsin. hazırlık da var sonuçta bölüm en az %30 ing (benim 2. sınıfta aldığım 16-17 dersten 12 si falan ingilizceydi, o sana bağlı) ama hazırlık okumadığım için bilgim yok.
  • Hocam bölüm genel olarak nasıl sosyalliği ben pek sosual değilim ve ünidw biraz sosyalleşmek istiyorum ortam uygunmu birde kız nufusu hic yok diyorlat dogrumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.