Şimdi Ara

Yük altında kapanan PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorun 1 hafta önce başladı. Oyun oynarken bir anda PC kapandı neyse tekrar açtım sorunsuz çalıştı. Sonra ertesi gün aynı problemi 2 defa yaptı farklı zamanlarda yine çalıştı. Sonraki gün yine yaptı yine çalıştı. En son yine kapandı açıldı ama oyuna girince kapanıyordu. Ben en başta ekran kartı diyerek driverlari yükledim. Sorun devam etti. Ekran kartına stres test yaptığımda direk kapanıyordu. Sonra kesin eminim Ekran kartı gitti dedim. Ekran kartını sokup macunu yenilettim. Sorun çözülmedi. Takmadim tekrardan. Intel işlemci ile kullanayim dedim. Şimdi bazen PC sürekli kendini resetliyor yada ekrana görüntü gelmiyor. Böyle yapınca 2x1 ramden birini söküp çalıştırıyorum ardından PC açılıyor ama hemen kapatıp ,çıkardığım ram i geri takıyorum. Açılıyor. PC yi kapatıp 1-2 saat acmayinca sorun yine oluyor. Ben power suply den şüpheleniyorum. Zalman 600w Zm600-Lx modeli var. Anakart gigabayt z87x udh modeli. Ekran kartı Asus 280x işlemci 4770k. Yardımınızı bekliyorum.

Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.