Şimdi Ara

yüksek disk kullanımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 senedir sorunsuz biçimce casper marka bir laptop kullanıyorum , geçen günlerde yeni bir harici hard disk aldım steam oyunlarımı oraya yedeklemeye çalışıyordum sonralardan oyunları açınca pc kendi kendini kapatmaya başladı birazcık arştırdım ilk başta disk kullanımı hep 100 / 100 dü pcyi sıfırladım fakat kendı kullanıcı hesabımı korudum yanı masaüstü fotografım veya ınternet sıtelerım kayıtlı kaldı fakat sorunum degısmedı kasper ve bitdefender kurdum tarttaım format atmamam ragman bit 6 adet tehdit ögesi yakaldı , sildim bu seferde pc kendı kendıne fanı çalıstıyor kı daha oyunlardakı kapanma sorunum cozuldu fakat pcden eskısı gıbı performance alamıyorum sizce komple 0 bir pc ye çevirsem düzelme olur mu ? bu arada pc kendi kendine format aatıyor ben cd veya keyle ugrasmıyorum acaba format attıgı dosyaya virüs girmiş olma ihtimali var mı ?yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra0963 -- 28 Ekim 2015; 13:22:31 >

• recovery kısmına virüs bulaşmaz ama hdd arızalı değilsede bozulmaz.format atın bir deneyin.ama belgeleri bir yere yedekelyin önce
  • Format attim fakat oyin atmiyor ama durup dururken fan yukseliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı Ram kullanımı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.