arkadaşlar kaç kişi yazdı ?? yazmalı mıyım yardım edin lütfen ???
ben başta yazdım ama sonra sildim. Ben de çok kararsızım
quote:
Orijinalden alıntı: zepp__
ben başta yazdım ama sonra sildim. Ben de çok kararsızım
ben de öğrenmeye çalışıyorum ya öğrenen varsa söyleyebilir mi
Niye yazmaktan vazgectiniz ben de yazdim ilk sirada
Yeni açılmış bir üni ve tıp sonuçta. Bunun kadavrası labları falan her şey çok önemli ve yeterli olduğunu düşünmüyorum. Gezen bir arkadşım bahsetti etrafı inşaatlar dolu, sınıfta tahta bile yok dedi. Bence oturmuş bir üni de tıp okumak her açıdan daha iyi. Ayrıca bir üst sınıfın olmaması da dezavantaj. Rakip eliyo falan demeyin diş yazıcam ben zaten. Bilen bilir
quote:
Orijinalden alıntı: Monha
Yeni açılmış bir üni ve tıp sonuçta. Bunun kadavrası labları falan her şey çok önemli ve yeterli olduğunu düşünmüyorum. Gezen bir arkadşım bahsetti etrafı inşaatlar dolu, sınıfta tahta bile yok dedi. Bence oturmuş bir üni de tıp okumak her açıdan daha iyi. Ayrıca bir üst sınıfın olmaması da dezavantaj. Rakip eliyo falan demeyin diş yazıcam ben zaten. Bilen bilir
arkadaşlar bazıları rakip elemeye çalışıyo herkese inanmayın
Ben yazdim valla ama simdi takildim bu yazilari gorunce ama sinifta tahta yok bunlara takilmayin tahtasiz okutmazlar bence :))
quote:
Orijinalden alıntı: batuhantekin
arkadaşlar bazıları rakip elemeye çalışıyo herkese inanmayın
Alıntıları Göster
yazanların sıralaması kaç ?? kaçla kapatır sizce ??
Ben ucretli yazcam 20 k
quote:
yazanların sıralaması kaç ?? kaçla kapatır sizce ??
Alıntıları Göster
bende yazdım arkadaşlar bazıları çok abartıyo herkese inanmayın sonuç olarak tıp tıptır devlet illaki denetliyodur
quote:
bende yazdım arkadaşlar bazıları çok abartıyo herkese inanmayın sonuç olarak tıp tıptır devlet illaki denetliyodur
Alıntıları Göster
@ mustafa.1446 yaz kardeş sıkıntı olmaz bende yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: b7ersoz
Bu mesaj silindi.
kardeş lafım sana değildi sen yanlış anladın monhayydı o yalan söylüyo profilene bakarsanız anlarsınız sana değildi lafım kardeş yaanlış anlama
Ben tanıtım günlerine gittim Donanım olarak yeterlı ancak hoca kalıtesıı ve Sayısı olarak pek ıyı degıl tanıtım yaparken rektör konuşmasında bı kac pot kırdı pılot hastanesıde Koru olcakmış arkadaşların dedıgı gıbı puanı tutan varsa devlet yazsın
quote:
Orijinalden alıntı: alpinn
Ben tanıtım günlerine gittim Donanım olarak yeterlı ancak hoca kalıtesıı ve Sayısı olarak pek ıyı degıl tanıtım yaparken rektör konuşmasında bı kac pot kırdı pılot hastanesıde Koru olcakmış arkadaşların dedıgı gıbı puanı tutan varsa devlet yazsın
devlet tutuyo ama zonguldak sivas tokat felan 13700 sıralama :((
Çok düşünüp taşındım ama gerçekten yazılmaz rakip falan da elemiyorum.İsteyen yazabilir ama sonunda pişman olmak da var.Bu arada Monha başından beri diş istiyor trol falan değil yani 👍
Tam burslusu ve yuzde 75 burslusu kacla kapatir sizce
quote:
Orijinalden alıntı: b7ersoz
Bu mesaj silindi.
13700e en iyi burası sanırım demi arkadaşlar :((
batuhantekinB
kullanıcısına yanıt
Sen benim yalan söylediğimi nereden uydurdun. Gir bak profilime. Heralde gözlerde sorun var senin. Herkes bilir diş yazacağımı benim. Yazdığım her konumda ya da mesajımda bunu belirttim. Tıp yazıcağımı bir kere bile söylemedim. Neyin rakip elemesinden bahsediyosun sen? Kafana göre uydur milleti yalancı çıkar. İşine gelmeyince rakip eliyo de. Yorum yazanda kabahat...
quote:
13700e en iyi burası sanırım demi arkadaşlar :((
Alıntıları Göster
Ankaradaysan Karabük yakın hem Orayı yaz bunu da yaz hangısı gelırse rektör başkent tıpla aynı kapatırız dedı