Şimdi Ara

YÜKSEK İHTİSAS TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
3
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kaç kişi yazdı ?? yazmalı mıyım yardım edin lütfen ???

• ben başta yazdım ama sonra sildim. Ben de çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepp__

ben başta yazdım ama sonra sildim. Ben de çok kararsızım
    ben de öğrenmeye çalışıyorum ya öğrenen varsa söyleyebilir mi
  • Niye yazmaktan vazgectiniz ben de yazdim ilk sirada
  • Yeni açılmış bir üni ve tıp sonuçta. Bunun kadavrası labları falan her şey çok önemli ve yeterli olduğunu düşünmüyorum. Gezen bir arkadşım bahsetti etrafı inşaatlar dolu, sınıfta tahta bile yok dedi. Bence oturmuş bir üni de tıp okumak her açıdan daha iyi. Ayrıca bir üst sınıfın olmaması da dezavantaj. Rakip eliyo falan demeyin diş yazıcam ben zaten. Bilen bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monha

Yeni açılmış bir üni ve tıp sonuçta. Bunun kadavrası labları falan her şey çok önemli ve yeterli olduğunu düşünmüyorum. Gezen bir arkadşım bahsetti etrafı inşaatlar dolu, sınıfta tahta bile yok dedi. Bence oturmuş bir üni de tıp okumak her açıdan daha iyi. Ayrıca bir üst sınıfın olmaması da dezavantaj. Rakip eliyo falan demeyin diş yazıcam ben zaten. Bilen bilir
    arkadaşlar bazıları rakip elemeye çalışıyo herkese inanmayın
  • Ben yazdim valla ama simdi takildim bu yazilari gorunce ama sinifta tahta yok bunlara takilmayin tahtasiz okutmazlar bence :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantekin

arkadaşlar bazıları rakip elemeye çalışıyo herkese inanmayın

Alıntıları Göster
    yazanların sıralaması kaç ?? kaçla kapatır sizce ??
  • Ben ucretli yazcam 20 k
  • quote:

yazanların sıralaması kaç ?? kaçla kapatır sizce ??

Alıntıları Göster
    bende yazdım arkadaşlar bazıları çok abartıyo herkese inanmayın sonuç olarak tıp tıptır devlet illaki denetliyodur
  • quote:

bende yazdım arkadaşlar bazıları çok abartıyo herkese inanmayın sonuç olarak tıp tıptır devlet illaki denetliyodur

Alıntıları Göster
    @
    mustafa.1446
    yaz kardeş sıkıntı olmaz bende yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b7ersoz

Bu mesaj silindi.
    kardeş lafım sana değildi sen yanlış anladın monhayydı o yalan söylüyo profilene bakarsanız anlarsınız sana değildi lafım kardeş yaanlış anlama
  • Ben tanıtım günlerine gittim Donanım olarak yeterlı ancak hoca kalıtesıı ve Sayısı olarak pek ıyı degıl tanıtım yaparken rektör konuşmasında bı kac pot kırdı pılot hastanesıde Koru olcakmış arkadaşların dedıgı gıbı puanı tutan varsa devlet yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpinn

Ben tanıtım günlerine gittim Donanım olarak yeterlı ancak hoca kalıtesıı ve Sayısı olarak pek ıyı degıl tanıtım yaparken rektör konuşmasında bı kac pot kırdı pılot hastanesıde Koru olcakmış arkadaşların dedıgı gıbı puanı tutan varsa devlet yazsın
    devlet tutuyo ama zonguldak sivas tokat felan 13700 sıralama :((
  • Çok düşünüp taşındım ama gerçekten yazılmaz rakip falan da elemiyorum.İsteyen yazabilir ama sonunda pişman olmak da var.Bu arada Monha başından beri diş istiyor trol falan değil yani 👍
  • Tam burslusu ve yuzde 75 burslusu kacla kapatir sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: b7ersoz

Bu mesaj silindi.
    13700e en iyi burası sanırım demi arkadaşlar :((
  • batuhantekin B kullanıcısına yanıt
    Sen benim yalan söylediğimi nereden uydurdun. Gir bak profilime. Heralde gözlerde sorun var senin. Herkes bilir diş yazacağımı benim. Yazdığım her konumda ya da mesajımda bunu belirttim. Tıp yazıcağımı bir kere bile söylemedim. Neyin rakip elemesinden bahsediyosun sen? Kafana göre uydur milleti yalancı çıkar. İşine gelmeyince rakip eliyo de. Yorum yazanda kabahat...
  • quote:

13700e en iyi burası sanırım demi arkadaşlar :((

Alıntıları Göster
    Ankaradaysan Karabük yakın hem Orayı yaz bunu da yaz hangısı gelırse rektör başkent tıpla aynı kapatırız dedı
  • Yeri nerede
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.