Şimdi Ara

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
163
Favori
287.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Speq uygulaması ile şarkıların spektrumuna bakabilirsiniz, flac paylaşım sitelerinde genelde içerik az onun yerine deezer veya tidal hesabı açıp oradan indirin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiçbir siteye güvenme. tidal, spotify, deezer buralarda bile sahte flac sahte 320 ler tonla. "spek" ile bakabilirsin.
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    sorunu buldum...ne hikmetse usb ye atarken bazı dosyaların bit hızları silinmiş...tekrar kopyaladığımda düzeldi sorun...teşekkürler...

• CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt
    Spotify'da FLAC mı vardı hocam?
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    320 ler var. aslında flac da varda henüz yayına 320 üstünü vermiyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 1 Şubat 2020; 23:19:3 >
    Nereden ayarlıyoruz veya nereden bakıyoruz?
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    spotify flac paylaşımı yapmıyor henüz diye biliyorum ama yinede emin değilim.
    Spotify'da flac özelliği yok. Tidal hifi üyeliği alın. Hifi şarkılar 16bit 44.1khz, masters şarkılar 24bit 96-192khz arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 2 Şubat 2020; 22:22:39 >
  • Yüksek kalite müzikleri nereden buluyorsunuz? Streaming olarak tidal var ama indirebileceğim müzik arıyordum.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Aslında o albümler zaten streaming servislerinde ekliydi.. Albümlerin label etiketini (BONUS MÜZİK PROD. / AVRUPA MUZİK YAPIM) değiştirip Soner Müzik yaptılar. Bunu yapan da tabii ki Avrupa Müzik yetkilileri. Soner Müzik, Avrupa Müzik'in bir alt firması olabilir diye düşünüyorum. En son geçtiğimiz hafta Çelik'in bir kaç albümü de erişime açıldı.

Avrupa Müzik'in eklediği çoğu albüm gerçek CD kalitesinde. CD'sini bulamadıkları için bazı albümleri de kasetten çekip eklemişler.

Örnek albümler;
    Çıtır Kızlar - Çıtır Kızlar 1996
    Hakan Peker - Efsane
    Yaşar Gaga - Betanova
    Seçil - Uhde
    Cemali - Cemali
    Gökhan Özen - Duman Gözlüm (2002)
    Zerrin Özer - Sevildiğini Bil
    Birkaç İyi Adam - Birkaç İyi Adam

gibi gibi...

• efekcr kullanıcısına yanıt
    Bilgi için çok teşekkür ederim hocam, peki sizce neden erişime kapalıydı bu albümler?
  • Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)
    Sıla - İmza albümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaPoo99 -- 9 Mart 2020; 10:32:8 >
  • qobuz studio veya amazon music hd üyelik paylaşan olursa benimle deneme üyelik alabilen 24 bit Türkçe albüm paylaşabilirim bu konuda,Türkiye kartlarından premium alamıyorum kapattılar qobuzda oluyordu önceden, yurt dışında yaşayıp yaşadığı ülkeye açıksa siteler deneme üyelik alabilirler aylık ücretsiz.

Halis mulis 24 bit 96 khz eskilerden kalma :D

Yüksek Kaliteli Kayıpsız Müzik Paylaşım Kulübü (Flac,Dts,Wav,Lossless)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 11 Şubat 2020; 2:21:43 >
  • o.aybay O kullanıcısına yanıt
    Www.zippyvibes.pw verdiğiniz siteye ulaşılmıyor kapanmış sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbeder2019 D kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ileride farklı bir adresle tekrar çıkarlar. Mesele nerede olacaklarını bulmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam indirmeye çalıştığımda erişim engellendi, Amazon’da satın almaya uygundur şeklinde bir uyarı veriyor. Başka upload sitesine yükleyebilir misiniz?

• https://free-mp3-download.net/
    yeni keşfettiğim bi site ,
    320 kbps mp3 ve flac seçenekleri var
    flac parçaların çoğu gerçek
    spek ve spectro ile test ettim
    şarkıların orjinal isimleriyle veya albüm indirmek için
    sanatçı boşluk albüm ismi yazarak aratabilirsiniz
    türkçe arşivi zengin bi site
    tavsiye ederim
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım adware tespit ediliyor başka bir siteye upload edebilir misin?
  • Bu programın kızmızı çerçeveye aldığım yerdeki bilgiyi dosyadaki ses bilgisini analiz ederek verdiğini düşünmüyorsunuz değil mi?
    Dosya formatı ne ise onu gösteriyor. Yani uyduruk kasetten pc ye aktarıp, 44100 Hz 24 bit flac formatında kaydetsem yine bunu gösterecek.
    Program başlığa dosya formatını yazıp altta ses spektogramını veriyor sadece. Yani bir analiz yapılacaksa spektograma bakıp siz yapacaksınız.

Bu şekilde mesela dosyadaki sesin kaynağı gerçekten 16 bit mi, 24 bit mi, 44.1KHz mi, 192KHz mi gibi bir ayrım yapılabileceğini sanmıyorum. Yapabilen varsa neye baktığını açıklarsa hepimiz öğrenmiş oluruz.

Edit:

Alttaki videoya bakılırsa dosya mp3 den FLAC a çevrilmişse üst frekans sınırına bakılarak kabaca anlaşılabiliyormuş. Bu durumda farkın gece-gündüz gibi olması beklenir zaten. Fakat kendim 128kbps bir mp3 dosyasına bakıp 22KHz üst sınırda bilgi içerdiğini gördüm. Pek güvenilir bir yöntem değil gibi.

Kaldı ki üst seviye kabul edilen formatlar arasında ayrım yapabilmek için ses mühendisi olmak lazım herhalde. 16bit - 24bit ya da örnekleme oranları arasındaki farklar mesela... Biri 16bit 44.1KHz olan CD den 24bit 192KHz FLAC yapıp yutturmaya kalkarsa anlamak zor.

Otaku+youtube
    How To Spot A Fake FLAC [Deprecated]
    https://www.youtube.com/watch?v=-leKWpj4Spw

Sahte FLAC lar çoğalıyor. Bazı forumlarda Youtube videosundan sesi alıp FLAC yaptığını ve orjinalinden iyi olduğunu söyleyen saftirikler gördüm. Kötü niyetlilerin yanında bir de bunlar yüzünden ortalık sahte flac kaynayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 22 Şubat 2020; 0:40:55 >
  • Aşağıdaki linkteki programı denedim. Ne kadar güvenilir bilemiyorum. Körü körüne sonuçlarını kabul etmek doğru olmaz. Elimdeki 24bit 96KHz formattaki iki albüme bir parça hariç "Upsampled" diyerek daha alt kaliteden çevrildiğini belirtti. Başlıkta daha önce bir arkadaşın paylaştığı 24bit üç yerli parçayı onayladı.

losslessaudiochecker.com
    The page you're looking for could not be found (404)
    http://losslessaudiochecker.com/#downloads

Edit:

Program hakkında bolca olumsuz yorum var. MP3 den çevirme Flac a onay verdiği, gerçek kayıpsız dosyaya upsampled dediği oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 22 Şubat 2020; 2:9:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.