Şimdi Ara

Yüksek libido ve getirdiği sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normale kıyasla çok yüksek bir libidoya sahibim, günde en az 4-5 kez boşalmadan tam rahatlayamıyorum, özellikle görüştüğüm bir kadın yokken gerçekten acayip kontrolden çıkıyorum, görüştüğüm biri varken uzakta olduğumuzda bile yazışarak vb. kendimi rahatlatabiliyorum yine. Ve bu libido beynimi öyle bir etkiliyor ki hep ilkel bir enerjiyle dolu olarak geziyorum, yerimde duramıyorum ama bunun kötü etkisi olarak eğer kendimi rahatlatmazsam öfkemi asla kontrol edemiyorum, boş boş sebeplerden milletle kavga ettiğim, olayı büyüttüğüm ve başımı belaya sokacak seviyeye geldiği oluyor, normalde kızmayacağım şeylere kızıyorum, başım patlayacak gibi geziyorum kısacası, dediğim gibi bayağı ilkel bir şekilde böyle saatli bomba gibi oluyorum, kardiyom ve enerjim çok yüksek oluyor saatlerce yorulmadan spor yapabiliyorum gibi gibi, ama bu yan etkileri yüzünden başımı belaya sokacağım gibi, hayat gereği her zaman görüştüğüm biri olamıyor malum, bu durum normal midir ve değilse ne yapılabilir?

• Yaş kaçtı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

22

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Kardeş yaşın itibariyle normaldir, ben de tüm çapkınlıklarımı o yaşlarda yapmıştım

• la birader ne yaşıyon sen ya  günde kaç posta kaç posta? 

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Arkadaş sanki yüksekten sallıyor gibi  

• Merhaba Bülen Kayabaş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Rahmetli Bülent Kayabaş öylemiydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.