Bildirim
Yüksek Prestij'in yeni yüzü altın kaplama Hyundai Elentra

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
zevkler farklıdır mutlaka. fakat benim bu araç için yorumum tek kelime ile "iğrenç" -
iğrenç miğrenç ama bir mekanın önüne çektiğinde bütün gözler üstünde olur.quote:
Orijinalden alıntı: reelnumber
zevkler farklıdır mutlaka. fakat benim bu araç için yorumum tek kelime ile "iğrenç" -
Eşeğe altın semer olayı olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap ilanda saklı.quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Eşeğe altın semer olayı olmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-hyundai-elantra-prime-plus-sr-sunroof-lu-tr-tek-altin-kro-90603511/detay/?source=promotion_hpva
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 19 Haziran 2012; 10:25:26 > -
fiyatıda altın gibiymiş 80.000 tl kaplama ücreti 30.000 tl mi yapıyor çokta gerekli bişey degil 50.000 tl 0 km 2012 model alırım gezerimquote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Eşeğe altın semer olayı olmuş -
İlan sahibine sormak lazım altın kaplama olarak ruhsata işlimi diye, bakalım ne cevap verecek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ali ağa oglu almışmıki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Altın sanıp çalmasınlar..quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
ali ağa oglu almışmıki -
Hastalıklı beyin icadı. Ancak "attention whore" olduğunu kabullenen bir insan biner buna.quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
ali ağa oglu almışmıki -
İçine binsem paparazilerden kaçan ünlücesine kafamı torpidoya falan sokarım eş dost görmesinquote:
Orijinalden alıntı: edec
Hastalıklı beyin icadı. Ancak "attention whore" olduğunu kabullenen bir insan biner buna.
Alıntıları Göster -
Bu tip adamlarada hasta olurum (kaplama olayına )zevkidir bişey diyemem yaptırdın kullan arabayı,quote:
Hastalıklı beyin icadı. Ancak "attention whore" olduğunu kabullenen bir insan biner buna.
Alıntıları Göster
arabayı bu hale getirdin neden satıyorsun -
Iyı guzelde bu kaplamanın elentrada ısı ne.
Yoğun araştırmalar neticesinde aracın sahibini de sizler için görüntüledikquote:
Orijinalden alıntı: laax
İçine binsem paparazilerden kaçan ünlücesine kafamı torpidoya falan sokarım eş dost görmesin
Alıntıları Göster
-
ADAPAZARLILAR ALTINA DÜŞKÜN BİLİYORUM AMA BU KADARDA DEĞİLquote:
Yoğun araştırmalar neticesinde aracın sahibini de sizler için görüntüledik
Alıntıları Göster
-
1500 lira ver aracı folyo ile kaplat 802 bine sat. anca biz türkler yapardı bu uyanıklığı zaten.quote:
Yoğun araştırmalar neticesinde aracın sahibini de sizler için görüntüledik
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay S.
Cevap ilanda saklı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-hyundai-elantra-prime-plus-sr-sunroof-lu-tr-tek-altin-kro-90603511/detay/?source=promotion_hpva
güzel yakalamışsın
-
yapılırken gördüm bu aracı bu aralar sakaryada araba kaplama çok moda oldu beğenmeyenler için söylüyorum canlı görünce aracı fikriniz değişebilir.
Folyoyla kapla,sonra altın kaplama diye yuttur.Direkt şikayet ettim.quote:
Orijinalden alıntı: hakan5408
yapılırken gördüm bu aracı bu aralar sakaryada araba kaplama çok moda oldu beğenmeyenler için söylüyorum canlı görünce aracı fikriniz değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Haziran 2012; 11:38:18 > -
keyfe keder satılıkmış.quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knightquote:
Orijinalden alıntı: Kubilay S.
Cevap ilanda saklı.
güzel yakalamışsın
Alıntıları Göster
mallıktan başka bir şey değil, aracı bu hale sokmak. prestijinize sokayım sizin de elentraya bişey olmasın..
Benzer içerikler
- 1.6 tdi cay motor nedir
- peugeot adblue arızası
- 88 t lastik ne demek
- iridyum buji
- lpg" li araç egzozdan su gelmesi
- bmw ix2 fiyat
- bmw x1 xdrive25e
- chery omoda 5 özellikleri
- ford focus fiyat listesi
- tiguan ölçüleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X