Şimdi Ara

Yumurtayı zorla yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yumurtayı hiç sevemiyorum sarısını ancak yiyebiliyorum. beyazı midemi bulandırıyor. yulaflı omlet şeklinde 4 tane yiyebiliyorum ancak. sizce bu yeterli mi ? yumurtayı çok yemesek diğer besinleri eksiksiz yesek yeterli olur mu ?

• oneri verecektim sonra 4 tane yiyorumu gordum. daha kac tane yiyeceksin dostum, iyice abananlar bile 5-6 yiyor zaten. ben sahsen kayisi kivaminda yapip bicakla bolup karabiber kirmizi biber basip yaninda su ice ice yiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane yeterde artar zaten. Haşlanmış bende yiyemiyorum pankek yapiyorum unla yada yulafla.

• bi değişik olan benim heralde sabah 3 spordan sonra 1 akşamda 2 tane yiyorum yatmadan normal günlerde

eğer öğlen et yoksa 5 tanede öğlen yiyorum günlük tam yumurta tüketimim 6-11 arası

15 tane haşlanmış da yiyebilirim bi günde çok seviyorum tadını :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarilarini cikariyorsun degil mi? kolestrolden ucarsin yoksa :d

• mc_aliko M kullanıcısına yanıt
    3 tam 1 sarı yada 2 tam 2 sarı şeklinde yapıyorum. :)
  • Ya ne bileyim çevremde çok yumurta tüketen var o yüzden sordum. Bu cevaplar mutlu etti sağolun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Balık yemek
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_aliko

Sarilarini cikariyorsun degil mi? kolestrolden ucarsin yoksa :d

Yumurta sarısındaki kolesterol HDL dir yani iyi huylu olan kolesterol ve vücudumuz için çok gereklidir. 4 sarı yemek idealdir. 5. sarı vücutta yağ üretimi yapabilir. Yumurta sarısını 1 tane yiyip 10 tane beyaz yeme geleneği hala sürüyor. Derste gördüm, hocaya da sordum bir zararı yok.
  • -Kesha- kullanıcısına yanıt
    iyi kolestrolu istedigin kadar yiyebilirsin diye bir sey yok ki. Yumurtadan aldigin kolestrol disinda yiginla etten de aliyor bir kisi bu nedenle aabah butun yumurtalarin sarisini yemeyi onermiyor kimse. su da saglikli ama kalkip 6-7 litre icsen olme riskin bile var.

hocan tam olarak bir sayi veya aralik verdi mi acaba? dedigim gibi o yumurtalarin ustune yenecek diger yiyecekleri de hesaba katmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_aliko -- 24 Ağustos 2017; 0:56:51 >
  • mc_aliko M kullanıcısına yanıt
    Senin dediğin olay yapilan yapilan araştırmalar.Biraz günümüze bakarsan ikisinin farklı olduğu kanıtlandı.Hala sari beyaz ayıran var mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.