Şimdi Ara

Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale ; 1 Ölü + mülteci botunu batırmaya çalıştılar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cerade

Allah belanızı versin.Kanlarınızda boğulun inş.Ayrıca içimizde mültecileri eleştiren empatiden yoksun klavye delikanlılarına diyeceğim büyük konuşmayın.Lan bir tane silah patlasa girecek delik ararsınız.Savaş öyle kolay bir şey değil.Burda daha ortada savaş yokken avrupaya kaçma hayalleri kuranlar gelmiş mültecileri eleştiriyor.Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Savaş yokken bile Türkiyeden kaçmak isteyenler savaş olunca acaba ne edeceklerdir !
    Savunduğun o suriyeli mülteciler:

• quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Ya olaya türkiyede alışık olduğumuz için sanırım bunu bir katliam gibi görenler var. Lakin durum öyle değil. Sonuçta bir ülkeye hiçbir izni pasaportu birşeyi olmadan girmeye çalışan insanlar var. Buna müdahale eden de bir ülke. Ve buna rağmen hala çeşitli yollarla zorla ülkeye girmeye çalışan mülteciler. Yani hepsi vurulmadigi için dua etmediler. Ne demek bir ülkeye zorla girmek.
    Pastadan paylarını almaya gidiyorlar. Sen Afrika'yı, Asya'yı, Orta Doğu'yu sömür. Değerli madenlerini çal. Avrupa'da petrol yok doğal gaz yok. Ama sanayisi gelişmiş. Sanayi için enerji lazım. Petrolü, oğalgazı olmayan Avrupa nasıl refah içinde yaşıyor. Ülkesinden petrol ve doğa lgaz fışkıran ülkeler. Açlık, sefalet ve iç savaşla debelenip duruyor. Bunları çalan kim Avrupalılar. Mülteciler de haklarını almaya gidiyor. Destekliyorum. Bin beter olsun Avrupa.

• avrupa sömürdü falanda filanda laflarına katılmıyorum da.

sömürtmeselermiş kendilerini.

bizde de var şimdi yabancı şirketler madenlerde. onu ne yapacağız. biz de mi dalalıım.

amerikanın , inglizin karıştırmasına gerek yok.

bunlar kendiliğinden birbirlerine girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 2 Mart 2020; 17:40:50 >
  • silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 10 Eylül 2020; 23:44:3 >
  • Yunanların ülkelerini savunduğunu söyleyenler kafayı yemiş galiba. Ne demek helal olsun yunanlılara anasını satim ? Türkiye'den gitsinler işte bizim derdimiz de bu değil mi ? Biraz da onlar çeksin hep biz mi çekicez orta doğunun bokunu büsürünü. Senelerdir milyonlarca suriyeliye bakan Türkiye'ye karşı en ufak bir minnettarlık göstermeyen empati yoksunu avrupaya herşey müstehak.
  • Bunları kimse avrupa ya gidin diye zorlamıyor, türkiyeden kaçmak için bu haldeler. Yunanistan ülkesini istiladan koruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hele yaprağıma bak heleee. yine türkiye suçlu kapılarını açtı diye. biz zorla yollamıyoruz ki kardeşim adamlar avrupaya gitmek istiyor. mülteci botunu batırmaya çalışan yunanlara, mültecilere ateş açan yunanlara tek bir laf yok ama en doğal hakkı olan kapılarımızı açtık isteyen gitsin dedik diye türkiye suçlu? ne ayranım dökülsün, ne......

yok öyle iş. hadi seri seri, seri seri.

• 8 yıldır 4 milyon mülteciye bakan Türkiye ye Suriyede destek yerine köstek olursanız sonuçlarına da katlanmak zorundasınız. ikiyüzlü avrupa sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Mart 2020; 17:53:16 >
  • Biz bunu avrupa hazırlıksızken en başında yapsaydık şimdiye ne esad ne rusya orda barınamazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem300

Madem sen cevapladin o zaman soyle diyeyim ben ulkende ne oldugu belli olmayan savastan tek basina ailenle birlikte kalip bir yerden silah temin edip anne babanada birer tane silah verip bombalar yagarken ucaklara tanklara karsi ailenle birlikte savas demedim. Sorum bu multeci durumundaylen ailenden birisini vursalar yine tebrik edermiydin? Soru bu cok acik.
    Sacmaladin turkiye de savas yok, keyiften kaçıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede mülteci istemiyorum herkes kendi ülkesinde yaşasın o ayrı ama kusura bakmayında bunu da savunacak kadar insanlıktan çıkmadım. Göz göre göre bot batırıp ölmelerine izin vermenin savunulacak bir tarafı yok. Tepkinizi yanlış yere dogrultuyorsunuz ordaki botkakiler değil bu duruma sebep olanlar. O nedenle de bundan kurtulamayacagiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 2 Mart 2020; 17:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Savunduğun o suriyeli mülteciler:

Alıntıları Göster
    İçinde iki tane kansız çıktı diye hepsini suçlayamayız.Elazığ depremindeki Mahmut da Suriyeliydi.Herkes kendine yakışanı yapar.Biz Türk milletiyiz.Biz kapımıza gelene avrupalı şerefsizler gibi gaz atmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Asylum_shopping

Haklı veya haksız olabilirsin bunu bulabildim sadece. Uluslararası ilişkiler okuyan arkadaşımla tartışırken söylemişti bunu bana ama internette çok birşey bulamadım.
    silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 10 Eylül 2020; 23:44:15 >
  • Avrupa denen hırsızlar yuvası yıkılsa bitse keyifle gülerek izlerim bu kadar net. 100 yıldır sömürdüler afrikasını ortadoğusunu bu sayede şimdi konforlu şekilde yaşıyorlar ama elbet bir gün bu yangın onlarıda saracak..
  • İnsan haklarından bahseden avrupa tam bir iki yüzlüsün

• sınır namustur iti kopuğu geçirmiyor adamlar devlet duygusal zeka ile yönetilmez.
  • bu hareketlerin mültecileri durduracağını sanmıyorum.zaten sıklıkla karşılaştıkları durumlar.bence alışkınlar.

bu sorunları aşıp ab ülkelerine gitmelerini/sığınmalarını memnuniyetle karşılıyor,hepsini bu konuda destekliyorum.

güle güle gidin mülteciler,yolunuz açık olsun.

edit. avrupalıların bu insanlara şiddetli yaklaşımlarını kınıyorum. ab ülkeleri çeşitli bölgelerdeki istikrarsızlaştırmalara,kaos ortamı yaratmaya el altından ya da apaçık destek verirken bu işlerin kendilerine zarar getireceğini pek sanmıyorlar anlaşılan.bu işler onlara iyi bir ders niteliğindedir bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 2 Mart 2020; 18:39:20 >
  • Ulan daha bir kaç gün önce kaç tane şehit verdik ölenler Suriyeliler mı ? Savaştan korkup kaçacak olsak ne diye askere gidelim ? Sanki Türkiye hiç savaşta değil gibi konusuyorsun olenler sen ben gibi gençler orada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.