Şimdi Ara

Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale ; 1 Ölü + mülteci botunu batırmaya çalıştılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
5.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit 2 = Yunan sahil güvenliği, içinde kadınlar ve çocukların olduğu botu mızrakla batırmaya çalıştı.

sınırda mültecilere sert müdahale devam ediyor.

Bakalım ab, BM, insan hakları devreye girecek mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Mart 2020; 15:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ve ailem savaş varken anavatanımızdan kaçmayız.Üstümüze bombalar yağarken 3-5 tane çocuk yapmayız.Yabancı bir ülkede sığıntı olmak için çocukları kadınları ön saflara atmayız.Allah hiç kimseyi vatanını milletini yok sayacak kadar düşürmesin.Başkasına sormuşsun ama bende kendi adıma cevaplamak istedim.
    Çocukları kullanıp sınırı geçmeye çalışan kalpsiz annemsi babamsıların çığlıklarını içeren videolar. Tek üzüldüğüm o günahsız çocuklar. Hepsinin işi gücü, ücretsiz sağlık hizmeti var Türkiye’de. Savaştan kaçmıyorlar. Sadece paralarını euroyla cebe indirmek için bunlar. İşte bu nedenle bu insanların, çocuklarının hayatını tehlikeye attığı için yatacak yerleri yok!
    Ayrıca kendinizle çelişmenizde ayrı komedi. Hakiki bir milliyetçi olsan ülkenden bu insanların kaçıp gitmesine destek verirsin. Ülkeni(!) işgal eden mülteciler kaçıp gidiyor işte.. Ama sen yunan seviciliği yapmayı tercih ediyorsun sanırım. Yunanlar aynı sınırları feto/pkk terör örgütü üyelerine karşıda korusaydı keşke?
  • Yunanlıları tebrik ediyorum.

Ülkelerinin işgal hareketine seyirci kalmayıp sınırlarını korumuşlar.

Bu konuda duygusal davranmayın milliyetçilik yaparak ulusal çıkarlarını koruyan Yunanistan'ı tekrar tebrik ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vurulma olayı gerçekse şayet desteklemiyorum tabii ama ne yapacaktı Yunan kollarını açıp gelin mi diyecekti?

• Çocukları kullanıp sınırı geçmeye çalışan kalpsiz annemsi babamsıların çığlıklarını içeren videolar. Tek üzüldüğüm o günahsız çocuklar. Hepsinin işi gücü, ücretsiz sağlık hizmeti var Türkiye’de. Savaştan kaçmıyorlar. Sadece paralarını euroyla cebe indirmek için bunlar. İşte bu nedenle bu insanların, çocuklarının hayatını tehlikeye attığı için yatacak yerleri yok!

• nerede avrupa?bm,ab,insan hakları??
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Sadece soruyorum ayni durumda olsaydin ve biri senin ailenden birini vuranlari tebrik etseydi nasil bir duygu hissederdin yanlis anlama sadece bir soru?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ve ailem savaş varken anavatanımızdan kaçmayız.Üstümüze bombalar yağarken 3-5 tane çocuk yapmayız.Yabancı bir ülkede sığıntı olmak için çocukları kadınları ön saflara atmayız.Allah hiç kimseyi vatanını milletini yok sayacak kadar düşürmesin.Başkasına sormuşsun ama bende kendi adıma cevaplamak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiletlerBiletxD -- 2 Mart 2020; 13:13:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Madem sen cevapladin o zaman soyle diyeyim ben ulkende ne oldugu belli olmayan savastan tek basina ailenle birlikte kalip bir yerden silah temin edip anne babanada birer tane silah verip bombalar yagarken ucaklara tanklara karsi ailenle birlikte savas demedim. Sorum bu multeci durumundaylen ailenden birisini vursalar yine tebrik edermiydin? Soru bu cok acik.

• Diğer konuda sınırı geçeni vururlar demiştim, mülteciyi vuramazlar demişti safın biri.
    Kimse sormuyor ki, tamam bunlar Suriyeden kaçtılar, ama Türkiyeden niye bu şekilde kaçıyorlar diye...
    TV kanallarindaki sahneler Türkiye için utanç verici. Hani misafirperverdik, hani suriyeli kardeşlerimiz diye her konuşmasında bağırıyordu?

• Halihazırda güvenli bir ülkeye (Türkiye) kaçmış olan mülteci avrupaya giderken vurulursa ya çok salak va da aç gozludur.

• Protesto eden Yunanlılara helal olsun yurttaşlık bilinci böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ads-1940 -- 2 Mart 2020; 13:31:24 >
  • her firsatta insan haklari konusunda bizi uyaran avrupalilarin ikiyüzlülügünü ortaya cikarmasi bakimindan carpicidir ! Avrupanın medeniyeti sadece kendi halkına .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 2 Mart 2020; 13:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Yunanlıları tebrik ediyorum.

Bu konuda duygusal davranmayın milliyetçilik yaparak ulusal çıkarlarını koruyan Yunanistan'ı tekrar tebrik ediyorum.
    Seri blockladım. Senin gibi ikiyüzlü insanlarla aynı ülkeyi paylaşıyor olmak çok üzücü. AB kurallarına göre savaş sırasında istediği yere gidebilme hakları var. Ülkede tahminimizden fazla faşist varmış meğer.
  • Allah belanızı versin.Kanlarınızda boğulun inş.Ayrıca içimizde mültecileri eleştiren empatiden yoksun klavye delikanlılarına diyeceğim büyük konuşmayın.Lan bir tane silah patlasa girecek delik ararsınız.Savaş öyle kolay bir şey değil.Burda daha ortada savaş yokken avrupaya kaçma hayalleri kuranlar gelmiş mültecileri eleştiriyor.Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Savaş yokken bile Türkiyeden kaçmak isteyenler savaş olunca acaba ne edeceklerdir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 2 Mart 2020; 14:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Yunanlıları tebrik ediyorum.

Ayrıca kendinizle çelişmenizde ayrı komedi. Hakiki bir milliyetçi olsan ülkenden bu insanların kaçıp gitmesine destek verirsin. Ülkeni(!) işgal eden mülteciler kaçıp gidiyor işte.. Ama sen yunan seviciliği yapmayı tercih ediyorsun sanırım. Yunanlar aynı sınırları feto/pkk terör örgütü üyelerine karşıda korusaydı keşke?
  • Helal olsun be işte görmek istediğim görüntüler. Yunanlılar toprağına sahip çıkıyor, elinize sağlık

• Bırakın la bu ayakları...
    Suriyeli aynı durumda olsa ağzınıza eder.
    Evine al desek gtm gtm kaçarsınız.

• Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    Nerem ikiyüzlü?

Ac mesajları arattır, Yunanistan'ın yaptığını Türkiye yapmalı diye yazdığımı yüzlerce kez görürsün. Bu faşistlik değil ülkenin ve vatandaşların çıkarının korunmasıdır.

Eğer evinde onlarca suriyeli beslemiyorsan boşuna millete laf atma.

• Wauwaxtt W kullanıcısına yanıt
    Ben niye suriyeliler gidiyor demiyorum farkindaysan.

Yunanistana helal olsun, nasıl milliyetçi devlet olunur gösteriyorlar diyorum.

Zamanında senin kafadaki insanlar olmasaydı ülke ne olduğu belli olmayan milyonlarca potansiyel terorist6, hastalıklı suriyelileri ülkeye doldurmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wauwaxtt

Seri blockladım. Senin gibi ikiyüzlü insanlarla aynı ülkeyi paylaşıyor olmak çok üzücü. AB kurallarına göre savaş sırasında istediği yere gidebilme hakları var. Ülkede tahminimizden fazla faşist varmış meğer.

Alıntıları Göster
    İstediği yere gitme hakkı değil o, mültecilik sıfatı kendini ilk güvende bulduğu yere kadardır. Daha sonra başka bir bölgeye hareket etmek isterse mülteci sıfatını kaybeder göçmen olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.