Şimdi Ara

yurd disindan getirdigim aracla kaza yaptik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar almanyadab 325 ci arac getirdim plakasini degistirmedim yabanci plaka turkiyede kasko ve sigorta yaptirdim dun aksam babam araci micir a kaptirip takla atmis allahtan babamda hicbirsey yok arabanin tavani yanlari komple hasar almis.kaza raporu falan tutulmus.herkez o arac yapilmaz pert diolar Simdi pert olunca bana parasinimi ödeyecekler neye gore para ödeyecekler başina boyle birsey gelen oldumu yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasko değeri ne kadardı?
  • Kaza basi maddi zarar 54.750 tl dio
    Arac basi maddi zarar 27bin tl

Hangisi oluyo aracin kasko degeri ben anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: LTB_43

Kaza basi maddi zarar 54.750 tl dio

Araç başı maddi zarar 27.000 tl diyor sizin aracınızdan başka araçlarda hasar yoksa ve aracınız perte ayrılıcak ise max 27.000 tl lik tutar ödeniceğini belirtmişler

kaza başınada herhangi bir şekilde suçlu oldugunuz bir kazaya karışdıgınızda karşıdaki aracın ve sizin aracınızın toplam onarım maliyetinin 54.750 tl yi geçmemesi gerekmekte oldugunu söylüyor diye biliyorum yalnışda biliyor olabilirim :)
  • Simdi benim araci alicak 27 bin parami vericek yani :( 12 bin euro ya almistim araci veya şoyle olabilirmi 27 bin bana verip arabayi satip arabanin parasindan da verirlermiki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LTB_43 -- 16 Aralık 2014; 20:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

Orijinalden alıntı: LTB_43

Kaza basi maddi zarar 54.750 tl dio

Araç başı maddi zarar 27.000 tl diyor sizin aracınızdan başka araçlarda hasar yoksa ve aracınız perte ayrılıcak ise max 27.000 tl lik tutar ödeniceğini belirtmişler

kaza başınada herhangi bir şekilde suçlu oldugunuz bir kazaya karışdıgınızda karşıdaki aracın ve sizin aracınızın toplam onarım maliyetinin 54.750 tl yi geçmemesi gerekmekte oldugunu söylüyor diye biliyorum yalnışda biliyor olabilirim :)

Bu ifade yanlış.
    Söz konusu 27.000 TL, karşı tarafa verilen zararda sigorta tarafından ödenecek maksimum meblağı belirler.
    diyelim ki bir şahin'e çarptınız, ve suçlusunuz. sizin trafik sigortanız şahinin masraflarını öder, (maksimum 27bin TL), ama diyelim ki bir ferrari'ye çarptınız, karşı tarafın masrafı 200bin TL çıkacağı için, sigortanız 27bin TL öder ve çekilir. geri kalan masrafı sizden mahkeme ile tahsil ederler.

sizin mevzunuza gelirsek eğer, kazada sizin araca ne kadar masraf edileceği karşı tarafın durumu ve sizin hata oranınıza alakalı.
    eğer kaza tutanağına göre siz suçsuzsanız, aracınızın servisteki masrafları karşı tarafın trafik sigortasından ödenecek, varsa kaskosundan devamı ödenecek.

üzerinden 1 aydan fazla süre geçmiş gerçi, noldu durumunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.