Şimdi Ara

Yurt Benden Yorgan İstiyor (KYK) [Yorgan Bulundu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorganım çalındığı için yurda yorgan almak zorundayım, her yolu denedim ama almaktan başka çarem kalmadı.
    Ucuza elyaf tek kişilik beyaz yorgan alacağım bir yer var mı ?
    Bazı sitelerde 70 tl fiyatlı yorganlar var ve ben aylık 80-100 tl ile geçinen birisiyim. İnternetten alabileceğim bir site veya aramızda satan bir arkadaş varsa ucuza halletmek istiyorum.

Edit: Konu para toplamak için açılmamıştır yanlış anlamayın, ucuz yer önerseniz yeter bana.

Edit 2: Aylardır uğraştığım yorgan meselesini dün hallettim. Alt katta hiç alakam olmayan kişilerin odasından çıktı yorgan ve hemen gidip her gördüğünde başımın etini yiyen yurt görevlisine teslim ettim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tadeon -- 23 Mayıs 2015; 13:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayağını yorganına göre uzat.

Hep bu atasözünü kullanmak istemişimdir kısmet bugüneymiş.
  • Yurtta kalanları gerçekten tebrik ediyorum.O kadar erkek aynı odada sperm kokusu apış arası kokusu ter kokusu ıyy.. Banyolarda ne yaptıkları zaten malum.Benn yurtdışında bir kere 8 kişilik hostelda kalmıştım.Hepsi erkekti ve oda gece leş gibi kokmuştu .Apar topar kaçmıştım.Gerçekten helal olsun.

• durumun yoksa ben sana alıp göndereyim kardeşim böyle şeyleri takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammerKaddafi

Yurtta kalanları gerçekten tebrik ediyorum.O kadar erkek aynı odada sperm kokusu apış arası kokusu ter kokusu ıyy.. Banyolarda ne yaptıkları zaten malum.Benn yurtdışında bir kere 8 kişilik hostelda kalmıştım.Hepsi erkekti ve oda gece leş gibi kokmuştu .Apar topar kaçmıştım.Gerçekten helal olsun.

Aylık 150 Tl'ye rezidans vardıda biz mi kalmadık kardeşim ?

• Yardım edelim sana forumca toplanıp? Bir hayır hasenat yapmış olalım benden 10 tl çıkar

Hesap numarası yolla

Edit: Ciddiyim bence kampanyaya dönüştürelim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Yurtta kalanları gerçekten tebrik ediyorum.O kadar erkek aynı odada sperm kokusu apış arası kokusu ter kokusu ıyy.. Banyolarda ne yaptıkları zaten malum.Benn yurtdışında bir kere 8 kişilik hostelda kalmıştım.Hepsi erkekti ve oda gece leş gibi kokmuştu .Apar topar kaçmıştım.Gerçekten helal olsun.

bunun için oda havalndırılır , temizlikler yapılır vsvs ama neyse

not yurtta kalmıorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evi için yemek önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

bunun için oda havalndırılır , temizlikler yapılır vsvs ama neyse

not yurtta kalmıorum

Hocam odaya siner o koku çıkmaz ya. Bir de hani sadece tek millet olsa tamam .Her yerden gelen insan pisi temizi sapığı .Katlanılmaz be kardeşim.

• Hocam hepinize teşekkürler ama ucuza alabileceğim bi yer sormak için açmıştım konuyu, biriktirdiğim biraz param var onunla alsam daha iyi olur. Çok sıkışırsam evdekilere haber veririm, onunlarında basını şişirmek istemedim.

• sıkıntı yok kardeşim biz de öğrenci olduk gurbet ellerde..Biliriz nasıldır, bir işçi babanın maaşıyla şehir dışında üniversite okumayı
    Ama sen bul internetten,benim vaktim yok araştırmaya,işler yoğun :)
  • Eğer olursa bendende 10tl, kampanya fikri hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

sıkıntı yok kardeşim biz de öğrenci olduk gurbet ellerde..Biliriz nasıldır, bir işçi babanın maaşıyla şehir dışında üniversite okumayı
    Ama sen bul internetten,benim vaktim yok araştırmaya,işler yoğun :)

İlginiz için çok teşekkürler.

• http://www.n11.com/tek-kisilik-bamboo-micro-pratik-yorgan-P33767144

Senin yorganı sen tatildeyken çalmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Hala yorgansız mı yatıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Nisan 2015; 15:58:40 >
  • Kamera yokmu yurtta?

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

http://www.n11.com/tek-kisilik-bamboo-micro-pratik-yorgan-P33767144

Senin yorganı sen tatildeyken çalmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Hala yorgansız mı yatıyorsun ?

Arkadaşım sağolsun onun kullanmadığı yorganı bana verdi, bu arada bu ürünü kapıda ödeme seçeneğiyle alabilir miyim ?

• hocam yaz geliyor sakın almayın yorgan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

hocam yaz geliyor sakın almayın yorgan.

Herkesin üzerine kayıtlı bir yorgan numarası var ve eğer almazsam sene sonu depoziti ücretinden kesecekler. Yurt yöneticilerine guvenmiyorum 100 tl bile kesebilirler o yüzden ucuza almaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

hocam yaz geliyor sakın almayın yorgan.

Herkesin üzerine kayıtlı bir yorgan numarası var ve eğer almazsam sene sonu depoziti ücretinden kesecekler. Yurt yöneticilerine guvenmiyorum 100 tl bile kesebilirler o yüzden ucuza almaya çalışıyorum.

O zaman alın hocam. Geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

http://www.n11.com/tek-kisilik-bamboo-micro-pratik-yorgan-P33767144

Arkadaşım sağolsun onun kullanmadığı yorganı bana verdi, bu arada bu ürünü kapıda ödeme seçeneğiyle alabilir miyim ?

Bildiğim kadarı ile yok.

Kredi kartı BKM Express ve Paypal geçerli N11 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Nisan 2015; 16:12:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Yardım edelim sana forumca toplanıp? Bir hayır hasenat yapmış olalım benden 10 tl çıkar

Hesap numarası yolla

Edit: Ciddiyim bence kampanyaya dönüştürelim

hoaydaaaaaaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.