|
Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (23. sayfa)
-
-
Olsun ben hep 50 TL lik mazot alıyorum.cahilim ve mutluyum,dolarla maaş mi alıyorum ki dolar beni bağlasın diyen önünde bı samani eksik olan arkadaş.ne zaman uyanacaksiniz
-
Milletini ezen tek devlet
-
İran gibi olmak istemiyorum. Avrupalı insanlar gibi yaşamak istiyorum.
-
21 july yazarsan alamazsın yalnız.
-
Anlamıyorum aklım almıyor milletin menfaatine olan herşey mi batar. Bunların adı vekil acaba kime vekillik ediyorlar bana olmadığı kesin. 30 euro ne tamamen yasaklayın da hiç olmazsa dalga geçer gibi kanun da çıkartmayın. Üstelik gümrük vergisini de 2 katına çıkarttınız.
-
bu güzel olmuş.
-
Burada herkes yazmış çizmiş ama sanırım bilgi eksikliğinden kaynaklı olarak Trendyol' u Türk firması zannediyorlar. Trendyol kime satılmış bir bakarsanız zaten Uzakdoğulu kardeşlerimize!!!!!!! kıyak geçildiğini görürsünüz. Aliexpress' den de alsan Trendyol' dan da alsan paranın belli kısmı zaten aynı cüzdana gidiyor.
Şurası bir gerçek ki ülkede ne yazık ki PC ve elektronik bileşen ve yedek satışı ile üretimi neredeyse yok. Otomobilde her haltı bulurken, kg başına katma değer olarak çok daha değerli sektörde yatırım olmaması sorunun temeli.
Bundan sonra yapılacak olan;
Elektronik olarak alınacak olanları senede 1 veya 2 defa yurtdışına bizatihi giderek alıp gelmek lazım. Tabii fiyat olarak yüksek hacim olarak küçük olanlardan bahsediyorum. Geri kalan her şey için ise ne yazık ki Türkiye'de Mastercard' a devam (reklama gönderme).
-
-
Ihtiyaclarini karsilamayin diyorlar kisaca sadece vergi verin bu gidisle araclarida cekme belgeli kullancaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu bomboş yorumu yapmak için ne yiyip içiyorsunuz bir söyleyin de ona göre önlemimizi alalım.
-
hak sokakta alınır, sosyal medyada değil. milletin demokratik hakkıdır protesto hakkı
-
Global amazon Amazon.com sitesinde arcade joystick 4500tl toplam vergiler dahil geliyordu - Aynı zamanda Türk satıcılar aynı ürünü 10.000 BİN TL YE SATIYORLARDI;((( Hatta bazıları iyice azmıştı 12 bin fiyat biçmişlerdi. Şimdi ise aynı joystick i alsan birsürü işlem gümrük müşavirliği filan;((( yani değerinin 2 - 3 misli üzerinde esnaftan kazıklan diyorlar kısacası yazık oldu bizim gibilere.
Üstelik Türkiye'de olmayan ürünler de cabası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 7 Ağustos 2024; 15:10:9 > -
Kuzey Kore bizi gısganii yeğenim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek hücreli olmak yetiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortada batma falan yok bunların hepsi yıllarca önceden belirlenmiş planlı bir bölme parçalama-yönetme ve saf dışı bırakma projesiydi. Bu ülke yüz yıldır kendi seçtiği insanlar tarafından yönetilmiyor. Halk o kadar pasifize edilmiş ki 30 kat kötü yaşayıp ses çıkaramama seviyesine gelmiş. Yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 7 Ağustos 2024; 16:5:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sanmıyorum yaa Hepsiburada ve Trendyol Temudaki ürünleri satmıyor ki bir kaç satıcı var satan o yüzden hepsiburada ve trendyol bundan o kadar etkilendiğini sanmıyorum.. Sattıkları ürünler belli zaten elektronik market vb Değişen birşey olmadı.. Zaten temudan alışveriş yapanların çoğu türk sitelerinde satıcı veya tezgah açan kişiler yoğunluğundaydı.. Bireysel sadece yüzde 10nu nu oluşturur.
-
Malesef bu tarz insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz.
-
benim yoldaki 30€yu geçen kargolar takılırsa bak sen işe.....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X