Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
27.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ucuz size hiçbir şeyi yedittirmeyiz arkadaş. İsterseniz yeni yollar bulun onları da kaparız. Paşa paşa satıcı amcalar sizleri dört gözle bekliyor.

• realgs kullanıcısına yanıt

sen bu halkın aptallığını çok hafife alıyorsun. depremden hemen sonraki seçimlerde en çok kayıp veren yerlerdeki çıkan oyları hatırla. daha cesetler molozların arasındayken, davulla zurnayla yapılan kutlamaları hatırla.

• Peki bu kararı alırken her şeyi düşündünüz mü mesela biz arge ürünleri alıyorduk, prototip ürünler için çalışıyorduk, öğrenciler, eğitmenler kullanıyordu vs. Başka sektörlerde de benzer hikayeler vardır. %1'e bakıp %100'e karar vermek nasıl bir aymazlıktır. Tabi şimdi oturup olayı her yönüyle uzmanlarla ele alıp uygun çözümü üretmek zor iş, sıkar biraz, o yüzden vur gitsin, kır gitsin. Yazık yazık bu kadar basiretsizlik olmaz.

• Kaçak göçmenden, vergi kaçırandan vergi alsalardı ülke seviye atlardı. Bir de bugün açıklama yapmiş bakan, çin den gelen kalitesiz, zararli vs, ulan zaten burdan aldımızın altında da made im china yazıo!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JagerBomb kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatayım ürün türk gümrük sınırlarına ulaştığında gelen ürünler neyse bunun liste girişi geldiği gün yapılır ve ürün artık Türkiye sınırlarında olduğu için 21 den önce geldiyse ek vergi işlemez 19unda gelsin liste girişi yapılsın 30 gün gümrükte beklesin sıkıntı olmaz

• gskysk kullanıcısına yanıt
    Temu aliexpress amazon vs. senden sadece vergi için depozito alıyor 21den sonra gelirse kalan %30 luk verginin ödenmeyen kısmı ödersin

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Düşünce iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 7 Ağustos 2024; 20:42:4 >
  • Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı

herkes unutmuş. ben ekleyeyim dedim...

bu konuya çok güzel uydu... Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı 

• joven kullanıcısına yanıt

onun için mi belediye seçimlerinde babayı aldınız????

• hobileri tamamen bitirdi bunlar, bu ülke her zaman hobilere ve yaratıcı eylemlere karşı çıkmıştır. artık 80 öncesi gibi yurtdışından gelenlerden parça dileneceğiz. REZALET

• Pardon 22 yıldır iktidar chp öylemi sanıyorsun.Şuraya yazıyorum 2028 genel seçimlerinde Erdoğan kazanacak bunu görmek için 22 yıllık iktidar ispatıdır.

• karayel90 kullanıcısına yanıt
    Hocam size sormak istedim ben 27 temmuzda sipariş verdim bu olaylar olmadan önce Temu dan şimdi takip ediyorum en son güncelleme 4 Ağustos paket havalimanına ulaştı yazıyor şuanda da üzgünüz gümrük işlemleri sebebiyle paketiniz takip güncellemesi yok süreç tamamlanınca mng kargo teslim edecek diyor nasıl olur sizce süreç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hile yapılmadığı sürece RTE nin bir daha seçim kazanması imkansızdır. Bu belediye olayı çok ciddi bir kırılma noktasıdır, RTE çaktırmak istemiyor ama çok çok kızgın ve öfkeli. En büyük korkusu "Ekrem İmamoğlu". Eğer Ekrem belediye seçimlerini kaybetseydi ,çoktan hapise koyardı, şimdi İMKANSIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 7 Ağustos 2024; 21:38:37 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

Kaybedenlerin bahanesidir seçimlerde hile var demek.Bakın Ekrem beş yıl yattı ikinci beş yılda yatış pozisyonu aldı.

Ekremin ilk beş yıl beş hizmetini sayın desem hadi sayda bilelim.

Ekrem erdoğanın tırnağı olamaz. Ekrem bildiğin sevgi pıtırcıklara modunda garip bir tip.

31 Mart 2024 tarihinde kesin olarak kaybettniz ve kaybetmeye devam edeceksiniz. Ekrem sizlerin hortumlarını kesti, bu dert zaten sizleri hasta etmeye yeter. tarih tekerrürden ibarettir. T.Özal 26 mart 1989 yerel seçimlerini kaybettiği gün bitmişti, RTE de aynı yoldan gidiyor.

• Ben alacağım zaman gene alırım. Gümrük de kevgir. Çoğu ürünü alırım. Çok abartmadan. 30 Euro falan sıkış. Sözüm ona 25 Euro olur. Kapıma kadar gelir. Yöntemini de anlatmayacağım tabii. Otursun düşünsünler.

Pırlanta gibi ülkeyi katı atığa çevirmeye ant içmiş yoz yöneticiler sağ olsun, arkadaşlarımın yarısı yurtdışında. Buradan paypal ile ödeyerek alırım. Arkadaşa gider. Bavulda getirir. Bu da bir seçenek. Zaten genelde böyle yapıyorum.

Gelen yoksa o zaman direkt ülkeye getirtiyorum. En son arkadaşa 220 euroluk bir elektrikli motosiklet esc'si aldık. Kapımıza kadar geldi. 150 Euro idi değil mi limit? Ahahahahah!!

Zorda kalırsam 200 euroluk mal 25 Euro üzerinden vergilenir kapıma kadar gelir. Hallederiz yani.

Ben üreticiyim. Sizin gibi tüketici değilim. Kendi yüksek hızlı 3d printerımı yaparım. Hazır alsam ithal. 50.000tl. Siz bilirsiniz de, ben kendim yapınca 15.000 falan. Hazır alıp 50k ithalata mı sebep olayım? Kendim yapıp 10k ithalata mı sebep olayım? Kararı da size bırakmıyorum. Ben yaparım bebeğim. Yasaklasan da yaparım. Yasaklamasan da yaparım. Her yasa herkes için değil kusura bakmayın. Vasata göre yaptığınız kısıtlama beni pek ırgalamaz. Bugüne kadar hiç ırgalamadı.

Paypal? Var.
    Booking? Kullanıyorum.
    VPN? Kendi serverım var.

Tükettiğimin 3 katı ihracat yapan adamım ayrıca. Ek olarak da araba da, yurdum vasatından daha az tüketiyorum. Bunlar 3 yaşında Corolla satar. Corolla alır. Ben kalas almam. Cins araba alırım ikinci el. 15 yıl binerim. Çünkü satsam yerine değiştirmeye değer araba bulamam. Sonuçta benim tüketim şeklim hayli farklı. Amacınız beni engellemek değildir sanırım. O yüzden ben gene kafama göre takılacağım. Kusura bakmayın.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

Gümrükte tanıdığınız varsa geçer yoksa bu iş yaş hocam

• aliexpress,amazon(zaten var) ve temu burada şirket kurarak bu yasakları her türlü aşar, engel falanda olamazsınız. yeni ithalat yolları ortaya çıkacak,suyun yönü değişmez.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.