Bildirim
Yurt dışı hızlarının rezalet olması.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
twitchte 160p takılıyorum -
Aynen hocam ubisoft yayınını 160p izliyorum bende -
YouTube da sorun yok 1080p 60 fps ubisoft yayını izliyorum ama deprem sonrası çıkışların bozulması normal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef ben her sitede sorun yaşıyorum. Facebook'ta bir videonun yüklenmesini saatlerce bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: emmre129
Maalesef ben her sitede sorun yaşıyorum. Facebook'ta bir videonun yüklenmesini saatlerce bekliyorum.
Ping vs yüksek Twitch skntili ama YouTube düzeldi kablonet 100 mbit
Twitch gg izlenmiyor youtube daha iyi ama işte bizim türk yayıncıların E3 yayınları twitchde ve 160p izliyorum ben de. -
45 ms ping 24/25 mbps down 5 up var. -
Aynen bugün bir sorun var. Çoğu yabancı site (özellikle resim, video ve streaming siteleri) inanılmaz yavaş. Youtube gibi Türkiye'de ek sunucusu/hattı olan siteleri hesaba katmayın. Onların CDN'leri daha geniş kapsamlı. -
bendede kablonet ama hız testinde hep turk telekom yazıyo nedendir o? -
Türktelekom ip bloğunda yer alıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkışlar yetersiz geliyor. Bir yandan da deprem olayı oldu.
Ankara'dayım. Dün bende de böyle bir sorun vardı akşam saatlerinde. Müşteri hizmetlerini falan aradım ve tabii ki bir şey yapamadılar.
Bu akşam da bir takip etmek lazım.
Bu gibi durumlar fark edildiğinde arayıp şikayet iletilirse en azında dikkat çekip, farkındalık yaratılabilir ve sorun her neyse çözümü hızlanır diye düşünüyorum. -
Bende de durum aynı. Çankaya -
Düzeldi sorun yok
ben dizi sitelerinde hiçbirşey izleyemiyorum , hep takılıyor. kablonet 25mbit hız kullanıyorum. -
şuan hız yerlerde ping en yakın yerde 50 civarı. -
Son 1 haftadır KabloNet'ten hiç memnun değilim. Demek ki sorun sadece ben de değilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzer içerikler
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- kablonet us ışığı mavi yanıyor
- kablonet iptv sorunu
- 25 mbps internet hızı nasıl
- ubee - evw32c modem
- statik ip
- wifi hızlandırma
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X