Şimdi Ara

Yurt Dışı Yüksek Lisans Başvuru Rehberi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
153
Favori
57.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hollanda da master işletme için ne dersiniz bitirmiş olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • armadillo dalagı kullanıcısına yanıt
    ABD veriyor hocam
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    Orasıda çok uzak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armadillo dalagı kullanıcısına yanıt
    12 saatte gidersin herhalde :D ABD ve Kanada varken Avrupa'yı tercih etmem açıkçası(eğitim ve akademi için).
  • CThirty kullanıcısına yanıt
    merak ettim, aachen'ın neresini beğenmemiş? Eğitimi falan mı kötü, yoksa ırkçılıkla vs. mi karşılaşmış? Arkadaşım Almanya'da üniversite okumak isteyince (makine mühendisliği) orayı önermiştim yorumlardan yola çıkarak. Gitmedi gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

merak ettim, aachen'ın neresini beğenmemiş? Eğitimi falan mı kötü, yoksa ırkçılıkla vs. mi karşılaşmış? Arkadaşım Almanya'da üniversite okumak isteyince (makine mühendisliği) orayı önermiştim yorumlardan yola çıkarak. Gitmedi gerçi.

egitimini begenmemisti, pek bir sey ogrenemiyorum diyordu. bir de sanirim kaldigi yer falan cok kotuydu, ev imkanlari kisitliymis. duzgun bir duzen kuramayinca geri donmustu.

makine de aachen avrupada kesinlikle ilk 3 tedir diye dusunuyorum. o yuzden makine icin ayrica bir parantez acmak lazim, keske gitseymis imkani varsa.

• İngiltere'nin ilk 200 de olan okullarında mühendislik bölümlerinde master bursu bulma şansımız nedir acaba ?

Genelde 20.000 pound civarı bir para çıkarıyorlar international öğrencilere. Kısmi vs burs bulmamız çok mu zordur acaba ? Nasıl işliyor bu süreç abiler ? Boğaziçi'nde okuyorum.
  • ingiltere için master para kaynağı, anlayışları bu. burs olayları o yüzden çok çok kısıtlı.
  • başvuru dönemleride bitti bitecek hala karar veremedim ya..

teknolojiye ilgisi olan bir endüstri mühendisi ne yapmalı.. (aplikasyon fikirleri dolu,oyun fikirleri üretebilecek bir birey olduğunu düşünen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

başvuru dönemleride bitti bitecek hala karar veremedim ya..

teknolojiye ilgisi olan bir endüstri mühendisi ne yapmalı.. (aplikasyon fikirleri dolu,oyun fikirleri üretebilecek bir birey olduğunu düşünen)

Software engineering masteri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

software engineering master ı benim için uygunmu emin değilim. Yani kodlama background ım yok ve bunun üzerine uzmanlaşmaya gidersem o iş yalan olur diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

software engineering master ı benim için uygunmu emin değilim. Yani kodlama background ım yok ve bunun üzerine uzmanlaşmaya gidersem o iş yalan olur diye düşünüyorum.

o zaman mba en uygunu sana hocam

• Alioreh kullanıcısına yanıt
    Management and Engineering in Technology, Innovation, Marketing and Entrepreneurship, Master of Science

Bu nasıl? RWTH Aachen da veriliyor. Dil de ingilizceymiş. Senin için uygun gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Splinter

quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

Hocam süreçle ilgili deneyimlerinizi aktarabilirseniz çok güzel olur. Hangi bölüm, ortalama, okulu nasıl buldunuz, tavsiyeleriz vs.

Tabii ki hocam,

- Ortalamam 3.78, mezun olduğum bölüm Bilgisayar Mühendisliği. Doktoraya kabul aldığım bölüm ise Bilgisayar Bilimi (Computer Science),
    - Okulu bulmam biraz şans oldu aslında, LinkedIn'de bölüm mezunlarına bakarken birisinin bu okulda doktorasını yakın zamanda bitirip Google'da işe başladığını gördüm. Sonra da başvurmaya karar verdim. Başvuracağınız bölüme sizden önce giden okul arkadaşlarınız varsa kesinlikle şansınız artıyor,
    - Tavsiyelerim ise; yüksek not ortalaması, research deneyimi ve iyi skorlar,

hocam phd yapıp google da işe giren kişinin linkedin hesabını atabilirmisiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

Management and Engineering in Technology, Innovation, Marketing and Entrepreneurship, Master of Science

Bu nasıl? RWTH Aachen da veriliyor. Dil de ingilizceymiş. Senin için uygun gibi geldi bana.

Teşekkürler araştırıyorum

aachen a baktım bu üniyi nasıl buldun? merak ettiğimden soruyorum ekşide yorumlar öldürdü beni
  • Birisi yurtdışında ic mimarlik icin bilgi verebilir mi acaba? ((:

• UCLA Ekonomi master mı phd mi

Master ve phd bütünleşik

Nasıl burs bulabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

UCLA Ekonomi master mı phd mi

Master ve phd bütünleşik

Nasıl burs bulabilirim

PhD ye kabul alınca zaten full funding oluyor para odemiyorsun ve asistanlık yapıp para alıyorsun.

Master a başvurursan burs bulman imkansız özellikle ilk yıl için cebinde yüklü miktarda para olması lazım zaten o parayı göstermeden vizeyi bile alamazsin ama ikinci yıl asistanlık alarak okul ücretini odemeyebilirsin.

• Hocam bütünleşik phd de uzun ya

Master yapıp bırakayım mı phdyi

Sadece master ise 9ay sürüyor sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master için fulbright veriyor bu sene mezun olup hemen gidecek olan biri için geç sanırım ama sonraki seneler için deneyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.