Bildirim
Yurt Dışında Aktarmalı Uçuş Nasıl Oluyor Yardım :D
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
22 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
amerikaya vize almışsan eğer izleyeceğin yolu bulursun.
ingilizce bilmeyenleri zaten almıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: nisso
amerikaya vize almışsan eğer izleyeceğin yolu bulursun.
ingilizce bilmeyenleri zaten almıyorlar.
orda amerika örnekdi,bazı ülkeler vizesiz ama aktarmalı,yani demek istediğim aktarmalı olunca,diğer ucağı bulmak zor mu kolay mı ingilizce iyi değilse? -
ilk check in'de aktarmalıysa sana iki tane bilet vercekler biri ilk aktarmaya kadar geçerli oteki de aktarma yerinden son varış noktasına gitmek için .. aktarmada uçaktan iniceksin bi bekleme salonu gibi cafelerin çeşitli mağazaların olduğu sağda solda çeşitli kapı numaralarını gorebileceğin bi yere giriş yapıcaksın.. ikinci biletinin üstünde boarding time yazan kısımda 2.uçağının ne zaman olacağını gate yazan kısımdan da girmek zorunda olduğun kapı numarasını goreceksin zaten atıyorum 4 numara diyelim sen 4 numarayı bulduğunda kapıdaki tv'de kalkış zamanı ve gidiş noktası yazar ordan da kontrol edebilrsin zor bişe değil -
quote:
Orijinalden alıntı: chuck billy
ilk check in'de aktarmalıysa sana iki tane bilet vercekler biri ilk aktarmaya kadar geçerli oteki de aktarma yerinden son varış noktasına gitmek için .. aktarmada uçaktan iniceksin bi bekleme salonu gibi cafelerin çeşitli mağazaların olduğu sağda solda çeşitli kapı numaralarını gorebileceğin bi yere giriş yapıcaksın.. ikinci biletinin üstünde boarding time yazan kısımda 2.uçağının ne zaman olacağını gate yazan kısımdan da girmek zorunda olduğun kapı numarasını goreceksin zaten atıyorum 4 numara diyelim sen 4 numarayı bulduğunda kapıdaki tv'de kalkış zamanı ve gidiş noktası yazar ordan da kontrol edebilrsin zor bişe değil
süpersin kardeşim peki birde diyelim bazı yabancı uçak firmaların şirketleri yok galiba, diyelim ben daha ucuz diye yabancı firmayla gitcem biletini internetden satın alabilirim,baska nerden satın alabilirim? birde check in olayını nasıl yapıcaz sonucta bütün şirketlerin bayisi yokki hava alanında?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lincoln_erdm -- 13 Kasım 2010; 17:51:40 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: lincoln_erdm
quote:
ilk check in'de aktarmalıysa sana iki tane bilet vercekler biri ilk aktarmaya kadar geçerli oteki de aktarma yerinden son varış noktasına gitmek için .. aktarmada uçaktan iniceksin bi bekleme salonu gibi cafelerin çeşitli mağazaların olduğu sağda solda çeşitli kapı numaralarını gorebileceğin bi yere giriş yapıcaksın.. ikinci biletinin üstünde boarding time yazan kısımda 2.uçağının ne zaman olacağını gate yazan kısımdan da girmek zorunda olduğun kapı numarasını goreceksin zaten atıyorum 4 numara diyelim sen 4 numarayı bulduğunda kapıdaki tv'de kalkış zamanı ve gidiş noktası yazar ordan da kontrol edebilrsin zor bişe değil
süpersin kardeşim peki birde diyelim bazı yabancı uçak firmaların şirketleri yok galiba, diyelim ben daha ucuz diye yabancı firmayla gitcem biletini internetden satın alabilirim,baska nerden satın alabilirim? birde check in olayını nasıl yapıcaz sonucta bütün şirketlerin bayisi yokki hava alanında?
internetten kart ile ya da herhangi bir uçak bileti acentesine giderek firma adını ve istediğin tarihi belirterek de satın alabilirsin ama tavsiye etmem çünkü acenteye de para odersin haliyle..eğer takıldığın nokta internetten alışverişse korkacak hiçbişe yok expedia orbitz amadeus gibi siteler son derece güvenlidir ben hep internetten alıyorum
çoğu uçak firmasının havaalanında gişesi bulunur olmazsa bile ekranları takip edebilirisn ekranda atıyorum delta'nın işaretini görürsen bu oradan delta adına işlem yapabileceğini gösterir zaten artık çoğu işlem etrafa serpiştirilmiş otomatik cihazlardan yapılıyor oldukça kolay yani:) bu arada hep merak edilen sorudur aktarma alanında uçaktan valizinizi alamazsınız onlar otomatik olarak oteki uçağa aktarırlar:)
-
quote:
quote:
quote:
internetten kart ile ya da herhangi bir uçak bileti acentesine giderek firma adını ve istediğin tarihi belirterek de satın alabilirsin ama tavsiye etmem çünkü acenteye de para odersin haliyle..eğer takıldığın nokta internetten alışverişse korkacak hiçbişe yok expedia orbitz amadeus gibi siteler son derece güvenlidir ben hep internetten alıyorum
çoğu uçak firmasının havaalanında gişesi bulunur olmazsa bile ekranları takip edebilirisn ekranda atıyorum delta'nın işaretini görürsen bu oradan delta adına işlem yapabileceğini gösterir zaten artık çoğu işlem etrafa serpiştirilmiş otomatik cihazlardan yapılıyor oldukça kolay yani:) bu arada hep merak edilen sorudur aktarma alanında uçaktan valizinizi alamazsınız onlar otomatik olarak oteki uçağa aktarırlar:)
çook teşekkür ederim kardeşim yani orta seviye ingilizceyle bu iş olur demi? :D pasaport kontrollerinde felan bi sorun olmaz herhalde onlar kolaydır :D tekrar teşekkür ederim,hayırlı aksamlar (:
-
quote:
quote:
quote:
quote:
çook teşekkür ederim kardeşim yani orta seviye ingilizceyle bu iş olur demi? :D pasaport kontrollerinde felan bi sorun olmaz herhalde onlar kolaydır :D tekrar teşekkür ederim,hayırlı aksamlar (:
korkacak bişe yok oradakileri bi gorsen gaza gelirsin zaten tek kelime ingilizce bilmeyen bile var:) pasaport kontrol de kolay zaten ilk binerken türkler yapıyor kontrolleri aktarmadada sadece biletini istiyor:) hayırdır nereye yolculuk bu arada work and travel falan mı:)
-
güzel bilgiler konu hortladı -
Amerika için hangi şehirden aktarma oluyor? Madrid mi Londra mı? Yoksa direk uçuş var mı? Bilgisi olan arkadaşımız var mı? -
ingilizcen yokta okuma yazmada bilmiyon ? kapı numarası fln yazar zaten o kadar vahim seviyedeysen çıkma mahallenden boşver. -
Aslında dış hatlarda kalacaksan sorun yok.Ama dış hatlardan iç hatlara geçmek zorundaysan biraz uğraşıyorsun o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 21 Ağustos 2012; 9:13:49 > -
Merhaba arkadaşlar konu baya eski ama benim bir sorum var. Bende aktarmalı uçuşla Paris'e gidiyorum. Ukrayna Havayolları ile ilk Kiev'de ineceğim 1.45 dakka bekledikten sonra Paris'e uçacağım. Sorum şu 2. uçuş için check-in yapmama gerek var mı? -
Ucaktan ucaga kopru kuruyolar aktarmak icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucaktan ucaga kopru kuruyolar aktarmak icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla bunun 3 ihtimali var. TR-İngiltere-USA olarak örnek verelim.
1- Uçaktan çıkmadan aktarma. Senin uçak İngiltere'ye iniyor. Sen uçaktan çıkmıyorsun, başkaları inip-biniyor sen yine devam ediyorsun. 1-2 saat filan sürer
2- Uçaktan inerek, havaalanı içinde aktarma. İngiltereye inince uçaktan inip havaalanı içinde biraz takılarak başka bir kapıdan başka uçağa binersin. 2 saatten fazla süren varsa olur.
3- Havaalanından çıkarak aktarma. Aslında bu da 2'yle aynı ama biraz daha uğraştırıcı, çok daha eğlenceli. Aktarmalar arasında mesela 6 saat varsa, buradan yola çıkmadan önce 1 günlük İngiltere vizesi alırsın ve uçağın indiği anda İngiltere'yi seyahate gelmişsin gibi şehre inip orada istediğin gibi takılırsın. Sonra uçağa 2 saat kalınca havaalanına dönüp aynı şekilde içeride amerika uçağına binersin. Tabi o ülke günlük vize veriyor mu, ücreti ne kadar vs. bunlar önemli. Eğer sana uyarsa çok eğlencelidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X