Şimdi Ara

yurtdışı siparişi-gümrük sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bodybuilding.com sitesinden muschletech anabolic halo sipariş etmeyi planlıyorum ama son zamanalrda gümrük olaylarından ötürü geçermi yoksa gümrükte takılırmı şeklinde çelişkilerim var.

kargo olarak global ups ve dhl şeklinde 2 seçeneğim var. ups biraz daha pahalı ama daha hızlı geleceği yazıyor. ürün yaklaşık 45 dolar, ups kargo bedeliyle yaklaşık olarak 78 dolar. ağırlık olarak ta 2lbs ( yaklaşık 1 kilogram ) şimdii bu siparişin gümrükten geçme ihtimali nedir? 1 ay içinde sağlam bir küre başlayacağım ve bu ürüne ihtiyacım var, tr dede bulamıyorum, bulsam bile fahiş fiyatlarda...

ciddi olarak fikir belirtirseniz sevinirim... teşekkürler...

• upp..
  • Hiçbir garantisi yok 50% şansın var gümrük denetimleri çok sıkılaştı
  • Takılmaz gibi geliyor,ama takılırsa DHL veya UPS sizi çok uğraştırır
  • Katılmaz %80...
    78 Dolar geçer .. Eğer gümrüğe takarlarsa itiraz edebilirsiniz ama UPD ve DHL olduğu için Min 250 tl ödersin sırf belgeleri almak için ..
  • yorumlar için çok teşekkürler. o 2 kargo firması dışında başka seçenek yok sitede elim mahkum o bakımdan :) zaten benden öyle bir masraf isterlerse gümrüğe hediye ederim haloyu. onlar kullansınlar belki biraz gelişim sağlarlar
  • bodybuilding bildiğim kadarıyla sadece DHL Post ve Fedex ile yolluyor ? DHL ile yollamıyor, o DHL bizim buradaki DHL değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

bodybuilding bildiğim kadarıyla sadece DHL Post ve Fedex ile yolluyor ? DHL ile yollamıyor, o DHL bizim buradaki DHL değil

bende öyle biliyordumda bana global ups ile global dhl post diye 2 seçenek sundu. Zaten ordan gelmeyeceği artık belli. başka arayışlar içerisindeyim sizin de bildiğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCT

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

bodybuilding bildiğim kadarıyla sadece DHL Post ve Fedex ile yolluyor ? DHL ile yollamıyor, o DHL bizim buradaki DHL değil

bende öyle biliyordumda bana global ups ile global dhl post diye 2 seçenek sundu. Zaten ordan gelmeyeceği artık belli. başka arayışlar içerisindeyim sizin de bildiğiniz gibi

• Bu iki ürün gümrükten sorunsuz geçmişti.

4GB G.Skill DDR2 PC2-8500 1066MHz Trident Series (5-5-5-15) Dual Channel kit € 77.00

4GB G.Skill DDR2 PC2-8500 TT (PI) Series (5-5-5-15) Dual Channel kit w/ PI Heatsinks € 59.00

Sene 2009.
  • Arkadaşlar, çok enteresan. Pzt günü memoryc.com’dan sipariş verdiğim OCZ Vertex 2 100 Gb SSD bugün elime ulaştı.

Vatan veya hepsiburada.com'dan alsan bu kadar çabuk ulaşmaz, hem de istanbul içi olduğu halde. Paket irlanda'dan geliyor.

Gümrük vergisi vs de yok. Alışveriş tutarı 149 euro +10 euro kargo ücreti ödedim. Gümrükçüler faturaya vs bakmamışlar bile. Bakmış olsalardı zarfın o kısmını açmış olurlardı.

Ayrıca o kadar mükemmel paketlemişler ki, içine koydukları baloncuklu poşet bile acaip kaliteli, çok güzel patlatılıyor baloncuklar.

Bakalım ssd’nin performansından da memnun kalacak mıyım aynı ölçüde?

Daha önce de alışverişlerim olmuştu. Herkese tavsiye ederim memoryc.com'u.

• Selam arkadaşlar,
    Ebayden modem aldım dial up, toplam fatura 90 USD altında buna rağmen gümrüğe takılmış postahaneden gidip alacağım. Modem konusunda özel bir durum mu var bilen varmıdır ?
    Markası MULTITECH MULTI MODEM V.92 56K MODEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Arkadaşlar, çok enteresan. Pzt günü memoryc.com’dan sipariş verdiğim OCZ Vertex 2 100 Gb SSD bugün elime ulaştı.

Vatan veya hepsiburada.com'dan alsan bu kadar çabuk ulaşmaz, hem de istanbul içi olduğu halde. Paket irlanda'dan geliyor.

Gümrük vergisi vs de yok. Alışveriş tutarı 149 euro +10 euro kargo ücreti ödedim. Gümrükçüler faturaya vs bakmamışlar bile. Bakmış olsalardı zarfın o kısmını açmış olurlardı.

Ayrıca o kadar mükemmel paketlemişler ki, içine koydukları baloncuklu poşet bile acaip kaliteli, çok güzel patlatılıyor baloncuklar.

Bakalım ssd’nin performansından da memnun kalacak mıyım aynı ölçüde?

Daha önce de alışverişlerim olmuştu. Herkese tavsiye ederim memoryc.com'u.

Selamlar ben de OWC’den şu SSD’yi sipariş etmeyi düşünüyorum. Bayram zamanı şansımı denesem gümrükte sıkıntı olur mu acaba? Sizin faturaya bile bakmadıklarına göre... Paket büyük müydü peki?

• gecer merak etme 75euro sınırı var kargo haric euro/dolar degerine gore 90 dolar civarını kargo haric gecmedigin surece bi problem olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.