Hocam instagram da gokdenizgok şu an abu dabi de aktarma süresince geziyor, bir bakın derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (125. sayfa)
-
-
Hocam prontotur Kıbrıs otel kodu göremedim bitti mi süresi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turlarda arada güzel fırsatlar oluyor da vize almak ciddi mesele. Randevu bile bulamıyoruz, geçtim vize almayı.
-
11-15 kasım okulların ara tatilinde 2 yetişkin 2 çocukla (3-9 yaş) Hurgada gitmeyi düşünüyorum.
Birkaç soru sormak istiyorum. Tur tarzı 2 çocukla cok yorucu olacağı için hurgada 5 yıldızlı herşey dahıl bı otel alıp 5 gece kalıp geleyim planım var. Çocuklarla gezmek cok zor olacağını dusundugum ıcın boyle bır plan yaptım.
Uçak biletini puanlarımla, oteli de bookıngden almayı planlıyorum. Kahire yada piramitler falan gezmek 2 cocuk çok zor olacağını dusunuyorum.
Kasım ayında denize girilebilir mi? Ben aquaparklı otel alıp cocukları havuza salacağım :)
Sizce bu plan mantıklı mı? Birde kasım ayında havuz falan soğuk olur mu ?
Antalya da 5 yıldızlı otel yerine hurgada benzer bi otel de aynı tatili yapma planı ?
Yada ben senin yerinde olsaydım şu şekilde yapardım diye fikri olan varsa da paylaşabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_canakci -- 24 Eylül 2024; 9:31:33 > -
Geçen sene Kasım başında tur ile gittik. Hurghada, Kahire ve şarm turu yaptık 9 gün.
Hurgada ciddi anlamda çevre olarak çok kötü. Çevreyi gezmem otelde kalırım sadece derseniz bir nebze olabilir. Ama gezerim diyorsanız bence şarm tercih edin. Oteller günü birlikte Kahire turu yapıyorlar. Sarm + 1 gün Kahire yapabilirsiniz bence.
Sıcaklık olarak Kasım ideal. 30 derecelerdeydi biz gezdiğimizde. Kızıl deniz çok güzel, çok memnun kalırsınız o tarafta. Sarm'da dalma turunu da katılırsınız güzel anı olur size.
-
menulerden zubizu ödülleri kısmına bakmanız gerekiyor.
-
Booking kodu için yardımcı olabilecek var mı
Merhaba, İzmir kalkışlı Prag şehrini içeren turlarınızın fiyatı ne kadar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba Booking.Com kodu lazım çok acil elinde olan dm atabilir mi lütfen
-
-
Merhaba bu tatıle gıttınızmı hocam nasıldı ?
-
Siz hangi otelde kaldınız hocam rixosa gittinizmi acaba
-
Rixos suites and villas da konakladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Segate de kaldim on numaradir
Nasıldı hocam . Bızde kasım ayında gıtmeyı planlıyoruz 2 yetişkin 1 çocuk 5 yaş
geçen sene Pickalbatros Aqua Blu Resort kaldık yemekler cok baharatlıydı.Genel anlamda iyiydi ama.
-
Biz çok memnun kaldık özellikle yemeklerden memnun kaldık. Aynı endişeyle gittik. Hergün alakart hakkı veriyor zaten. Yerel yemeklerle muhatap olmaya bile gerek kalmıyor. İtalyan türk uzakdoğu vb alakartlarda bile geçer yemek konusu. Aslında onada gerek kalmıyor. Yemekler kusursuzdu. Şefler türktü ve yemekler dışında bir isteğiniz varsa hemen yaptıralım dediler. Biz çok memnun ayrıldık
Hocam deniz için hangi aylarda gitmek lazım bide uçaktan indikten sonra nasıl ulaşım sağladınız uçaklar da hep gecequote:
Orijinalden alıntı: cturkmen1453
Biz çok memnun kaldık özellikle yemeklerden memnun kaldık. Aynı endişeyle gittik. Hergün alakart hakkı veriyor zaten. Yerel yemeklerle muhatap olmaya bile gerek kalmıyor. İtalyan türk uzakdoğu vb alakartlarda bile geçer yemek konusu. Aslında onada gerek kalmıyor. Yemekler kusursuzdu. Şefler türktü ve yemekler dışında bir isteğiniz varsa hemen yaptıralım dediler. Biz çok memnun ayrıldık
Üstat hangi otelde konakladınız ?
-
Bookingden taxi hizmeti almıştım. Ama sonra şehir içi tüm ulaşımlarda indrive kullandım. Çok çok ucuza geliyor. Otel erken check in erken check out yaptık.
Rixos suites and villas
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X