nerdenbaktın hocam 150 sterline bankok |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (123. sayfa)
-
-
Malaga havaalanından alıp Barcelona şehir merkezine bıraktım. 7 gün kiraladım, 1500 km civarı yaptım. Teslimde ve sonrasında sıkıntı yaşamadım. Tek yön ücreti dahil manuel Ford Fiesta’ya 320€ ödedim. 200€ teminat aldılar, teslimin hemen ertesi iadesini yaptılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneye deniz tatili için Sharm El Sheikh düşünüyorum. Tur tavsiyesi olan var mı?
Daha önce deneyimleyen varsa hangi firmayı tercih etti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NHCanX -- 7 Eylül 2024; 19:37:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz bu yaz coraltatil ile gittik. Ama turla gitmeye gerek yok. Önce uçak biletinizi ayarlayın. Sonra oteli. Turlara katılmak isterseniz turları ordan yerel turdan alın yarı yarıya ucuza geliyor. Transferlerde in drive uygulaması ile yapın acayip ucuza geliyor. Seneye de durumlar değişmezse tekrar gitmeyi düşünüyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik35 -- 15 Eylül 2024; 20:27:22 >
bizde tur baktık ama pahalıydı. 4 kişi pegasus indirimi yakalayıp 2 sene önce gittik. kişi başı 5 euro+ KDV diye sattıkları biletler vardı. kişi başı 1200 e gelmişti. dönüşte bir de ek valiz ödemesi yaptım o da 350 liraydı sanırım. (gatwick den devam lı otobüs zaten var. )
otel ihg nin sitesinden bulmuştuk stratford da (Londra da hafif dışında semt) holiday inn de kaldık. kahvaltı dahil kişi başı 35 sterlin verdik (2 kişilik oda da kişi başı, yani oda başı 70 sterlin) süperdi. bu dönem biraz pahalı olabilir 150-150 sterline kadar çıkıyor. denk getirmek veya bakmak lazım. 2 kişilik odada kalınırsa kişi 35-40 sterline londra dahil her yerde konaklama bulursunuz.
londra zaten en az 1 hafta gerek . müzelerin çoğu ücretsiz ve kesinlikle birer gün gün zaten yer. ama londra dışı da derseniz en az 2 hafta ayırın derim . başka türlü tad alamazsınız. turlar zaten uyku sersemi yapıyor o yönden de artık tercih etmiyoruz.
-
Eylül 20 gibi Dubai düşünüyoruz sizce pegausla gitmek mi mantıklı yoksa turla mı ve vize işini nasıl çözebiliriz ve nerde kalabiliriz
Hepsine kayak co uk den baktım
-
Dubai için 3 gün kalacaz 96 saatlik transit vize alsak içeri girip 3 gün kalıp çıkabilir miyiz
Bosna Hersek Tuzla'dan araba kiralayıp Belgrad ya da Zagreb'e gidilir mi? Araçla giriş sorun mu olur? Masraflı bir iş mi? Tecrübe eden var mı?
-
Merhaba
Geçenlerde pegasus'un yurt dışı ucuz bilet kampanyasından sonra eşim ile birlikte ilk defa avrupa tatili planlıyoruz.(Mart ayı İspanya -
Madrid) Ancak ilk schengen vizesi başvurumuz olacağından bilmediğim ve bls firmasından da cevabını net öğrenemediğim şeyler var. Burada mutlaka bilen vardır diyerek size sormak istedim.
1) Bls firmasına vize başvurusu yapmak için benim ayrı eşimin ayrı randevu alması gerekiyor mu? Aile başvurusu seçeneği seçerek tek randevu ile halledebilirim gibi geliyor ama yine de sormak istedim.
2) Hesapta bulunması gereken para konusu. Sadece benim hesabımda para bulunsa yeterli midir yoksa her ikimizin de hesabında belli bir miktar para olması gerekir mi?
Ayrıca ilk vize başvurumuz olacağından verebileceğiniz her türlü tavsiyeye de açığım.
-
Merhaba "transferlerde indirime" uygulaması nedir Mısır'a Has yerel bir uygulama mıdır yoksa bizde olan bir uygulama mıdır. Önce şarm el şeyh sonra Kahire düşünüyoruz buradan şarm el şeyh'e gidiş kahireden de dönüş yardımcı olabilirseniz hangi uçak firması otel vesaire çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İn drive demek istedim. Bildiğiniz uber gibi taxi programı. Biz sharm el sheik de konaklayıp kahireye tur ile gidip geldik.
Booking sitesinden Havaalanı Taksileri bölümünde başlangıç Sharm El Sheikh Havaalanı, varış otellerin olduğu konum seçtiğim zaman 200-300-TL arasında bir rakam çıkartıyor.
Ne kadar güvenilir bilemedim. Oraya gittiğimizde abuk subuk rakamlar isteyebilirler. Sharm El Sheikh ile ilgili sosyal medyada bu tarz olaylar için çok şikayet gördüm.
2025 Haziran sonu Temmuz başı düşünüyorum. Hem turları hem kendim her şeyi ayarlarsam nasıl olur diye karşılaştırıp rezervasyon yapacağım.
-
Bookingden alinca taksiciye birsey odemiyorsunuz. Ve kesinlikle bookingden alin. Ben hep oradan aldim. Taksici sizi cikista elinde kartonla karsilar alir otele birakir. Donusu de bookingden alin. Gideceginiz gun size whatsapptan yaziyor taksi duragi. Netiniz olmasa da onemsiz kapida uzerinde adinizin yazili oldugu kagitla bekliyor
Thy sitesinden. dubai vize yazin google a cikar. Orada basit bilgilerinizi giriyorsunuz thy nin anlasmali oldugu firma size mail atiyor. Pasaportunuzun fotolu kisminin resmi bir de mesleginiz vs soruyor. Parayi su hesaba eft yap diyor. Yapinca 1 gunde mail olarak geliyor. Thy anlasmali oldugundan en guveniliri o
Siz siz olun dubaide hile hurda kisa yol aramayin kurallari cok sert kendinizi icerde bulursunuz. Alin normal vizenizi basiniz agrimasin.
Sharm icin ozet yaziyorum. Tur almayin. Otel ve ucagi alin yeter. Otelde kahire çöl vs hepsi icin elemanlar dolasiyor. Kac derlerse ucte 1 ini soyleyin. Direk gidecek. 1 saat sonra sizi bulacak.
Geçen yıl aralıkta tüm mısır turu yapmış biri olarak katılıyorum, Sadece sharm için tur almayın.
Sharm ,Kahire, Sakkara, Karnak, Krallar vadisi vs.diye gezecekseniz tur alın.
-
1-İlk vizeniz olacağı için 2 kişilik randevu alın veya aile randevusu alın. Eşinizde gitmek zorunda çünkü parmak izi alacaklar.
2-Sadece sizin hesabınızda bulunursa eşiniz ödemeler için sponsor olarak sizi gösterir.
Uçak biletleri otel rezervasyonu, ev tapusu, varsa araba ruhsatı hepsini koyun başvuruya.
-
peki hocam otel olarak neresini önerir siniz?
forumlarda herşey dahil vs oteller öneriliyor ama zaten tüm gün dışarıda (Kahire, Hurgada, Kral Mezarları vs birçok tur satın aldığımızı düşünürsek) olmayacağız mı?
bende kasım veya ocak ayında ama Sharm gidiş, Kahire dönüş düşünüyorum.
birde otellerdeki turlar mı? yoksa şehir merkezindeki turlar mı?
siz ne önerirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X