otelin adını atabilirmisiniz |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (121. sayfa)
-
-
benim 2 kız arkadaş buna katıldı,
yoğunlukları nasıldı bilmiyorum ama çok memnunlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
International Bay Inn
çıkış harcı 12 ağustostan itibaren geçerli 500 tl oluyor. bu tarihten önce 150 tl den alıp bu tarihten sonra çıkış yapabiliyor muyuz? deneyen vardır mutlaka daha önce.
-
Merhaba,
Moakova'da merkezi yerde olan otel öneriniz var mı? Otellere Booking vb sitelerden ambargo nedeni ile rez yapılamıyor. Nereyi kullanabilirim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu gece 00.01den sonra 500 tllik pul gecerli olqcak.
Elinizdeki 150 tl olan pulu iade edip parasini alabileceksiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PEOPLE Business Novinsky Hotel
Arbat Caddesi' nde...
-
Eşimin Ukrayna vatandaşı olması shengen vizesi alırken bana bi avantaj sağlar mı ? Kendisi sınırsız EU seyahat edebiliyor 90 günde bir farklı ülkeye gir çık yapma şartı ile.
Daha önce BAE ve Asya ülkelerini gezdim hiç Avrupa ya gitme fırsatım olmadı. Yunanistana gitme gibi planımız var. Prosedür nasıl bilmiyorum. Yurtdışı tatil acentesini aradım dönüş yapmadılar.
Shengen durduruldu sıra vermiyorlar vs.. haberleri vardı enson işin içinden çıkamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 12 Ağustos 2024; 3:45:57 >
bali için tur var mı acaba
-
Ruıs pasaportlu kadın istediği Avrupa ülkesine sorunsuz seyahat ediyordu.
Savaştan sonra Rusları Avrupa kabul etmiyormıuş yada vizede zorluk çıkartıyormuş.
Rus pasaportlu çocuklara yeşil alırken kadın da kendisi için istedi.
16 yaşından çocukların yanında refakatçi olarak Avrupa' ya rahat gidebilsin diye kadın için de yeşile müracaat ettim...
-
Teşekkürler hocam. 2 yıldızlı görünüyor. Bebekli bir aile için iyi bir otel öneriniz var mıdır?
milanodan floransaya hızlı trenle gecmek istiyorum hangi siteden alabilirim bir cok secenek cıkıyor
-
arkadaşlar jollyden orta avrupa turu almıştım.
prag, budapeşte gibi yerlerde euro kullanmıyorlar sanırım.
döviz bürosundan bunların yerel paralarından mı alayım orda harcamak için? kredi kartı mı kullanayım?
orada change sorunlu imiş sanırım? nasıl yapsak da tongaya gelmesek? sizler nasıl yaptınız bu şehirlerde?
Kredi kartı kullandım. Pişman değilim
Budapeşte ve prag tatilinden yeni döndüm. Her şeyi kendim planladım. Sorunsuz ve bana göre ekonomik bir tatil oldu. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
Özellikle konaklama için bir tavsiyem var. Prag için bookingden yer buldum. Prag budapeşteye göre daha turistik bir yer olduğu için son haftalarda pek fırsat yoktu. Ama budapeşte için son günler de bile uygun fiyatlı yerler vardı. Prag için 5 6 ay öncesinden yer ayarlamıştım. Son 30 40 gün kala her gün girip fiyatlara baktım. Bu çabam sonuç verdi. 5 gecesi 22 bin TL olan yeri 9300 tl ye alabildim. Demem o ki bir kere girip yer ayarlayıp bırakmayın özellikle son 1 ay kala her gün bakmanızda fayda var. Bookingde anlık indirim oluyor.
İnternet için forumda esim ana konusundan faydalandım. Bnesim uygulamasından kod sayesinde 240 tl ye 10 gb aldım. 8 9 gün sonunda kontrol ettiğimde hala 4 gb internet kalmıştı. Çekim problemi yaşamadım.
üstadım sanırım yerel paralarını almamıza gerek kalmayacak. euro ya da kredi kartı ile halledeceğiz.
peki yemek içmek için bu iki şehirde önerebileceğin yerler var mı fiyat/performans? ve yine kesin görülmeli dediğin yerler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yanımızda ne olur ne olmaz diye 1000 euro vardı. Ceza yeme ya da acil durumlar için. Kartın geçmediği tek yer budapeştede Margaret adasında elektrikli golf arabası kiraladım. Mecburen euro vermek zorunda kaldım. Onun dışında hep kart.
Budapeştede yerel lezzet langos yedik güzeldi, https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Krumplis+L%C3%A1ngos,+V%C3%A1ci+u+76,+1056+Macaristan/data=!4m2!3m1!1s0x4741ddc7799d3891:0x51b8b7ffec7f58d2?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESCjExLjE0MS4xMDIYACCIJypsLDk0MjA3ODA4LDk0MjIzMjk5LDk0MjE2NDEzLDk0MjEyNDk2LDk0MjA3Mzk0LDk0MjA3NTA2LDk0MjA4NTA2LDk0MjE3NTIzLDk0MjI5ODM5LDQ3MDg3MTE4LDQ3MDg0MzkzLDk0MjEzMjAwQgJUUg%3D%3D
Türk restoranı olarak en iyisi burası, iskenderi güzeldi, başka yemekler de yapıyorlar. https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Szer%C3%A1j+Turkish+Restaurant,+Szent+Istv%C3%A1n+krt.+13,+1055+Macaristan/data=!4m2!3m1!1s0x4741dc0ef5c3cf55:0xcd5329961956a21b?utm_source=mstt_1&entry=gps&coh=192189&g_ep=CAESCjExLjE0MS4xMDIYACCIJypsLDk0MjA3ODA4LDk0MjIzMjk5LDk0MjE2NDEzLDk0MjEyNDk2LDk0MjA3Mzk0LDk0MjA3NTA2LDk0MjA4NTA2LDk0MjE3NTIzLDk0MjI5ODM5LDQ3MDg3MTE4LDQ3MDg0MzkzLDk0MjEzMjAwQgJUUg%3D%3D
İstanbul döner vardı çok kötüydü. Sadece tavuk döner yapıyor ve derisi çoktu. Et döner yemek en iyisi.
Pragda ise kesinlikle cafe louvre tavsiye ederim. Ortam ve hizmet güzel. Gulaşı bizim damak tadımıza uygun ve çok lezzetliydi. Fiyatı çoğu yere göre uygun. Tavuk göğsü yemeği de denedik ama gulaş daha iyiydi. Gulaş için pork içermemesini söyleyebilirsiniz.
Cafe slavia tavsiye ederim. Ortamı güzel erik soslu cheese keki çok güzeldi.
Bazı videolarda görüp denediğimiz knedlin tatlısını kesinlikle tavsiye etmem. Çok kötüydü.
Pilsner urquell bira kafeleri var. Bir çok yerde görebilirsiniz. Dark bira ilk kez içtim çok iyiydi. İçimi çok hafif.
Yazdığım tüm cafe ve restoranlar için rezervasyona gerek yok.
Tarihi yerler çoğu sitede tavsiye edilmiş. Ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz. Budapeştedeki aziz stefan bazilikasının girişi ücretli. Buraya girmeye değer. Pragda da ulusal müzeye girilebilir.
İki şehiri de gece ayrıca gezmenizi tavsiye ederim. Özellikle pragda karl köprüsü ve park cihelna dan başlayıp nehir boyu yürümek.
Şehir içi toplu taşıma için 3 günlük ve günlük sınırsız biniş kartlarından aldım. Uygulamadan da alabilirsiniz otomat ve ofislerden de. Prag için uygulama adı pid litacka. Budapeşte için budapest go.
Herkesin bilmediği bir tüyo vereyim. Budapeşte havalimanından şehir merkezine herkes 100e ile gidiyor ama 100e bileti pahalı. Onun yerine otomattan günlük ya da üç günlük sınırsız bilet alıp 200e otobüsüne binip sadece bir aktarmayla merkeze ulaşabilirsiniz. 100e bileti 2200 huf. Günlük sınırsız bilet 2500huf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar merhaba hayatımda hiç gemi turu yapmadım, fiyatlar daha ekonomik görünüyor, ayrıca annemi de götürmek istediğim için, yeme içme imkanları daha cazip geliyor, bu konuda tecrübesi olan deneyimlerini yazabilir mi, gemi çok sallanıyor mu, iç kabinlerde yaşam nasıl, çok sıkışık havasız vb oluyor mu, gemi pahallıya geliyor mu, tercih etmeli miyiz, deneyimlerini yazan olursa çok sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X