Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
627
Favori
402.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba, idatadan italya için mi direkt aldınız? bir de bir kişi ne kadara mal oldu vize almak

• yunanistan'a arabayla giderek konaklama için selanik - atina gidiş ve kavala dönüş bir rota ayarladım. ailecek gideceğiz. eşim giderken Edirne'yi de gezelim dedi.

1. bu durumda pazarkule sınır kapısını mı kullanmalıyım
    2. eğer bu kapıyı kullanacaksam yunanistan tarafında nasıl bir yol tercih etmeliyim
  • peykani kullanıcısına yanıt

sınır kapıları , uzun yolculuk , bekleme süreleri sizi yoracaktır.

edirne'yi pas geçip gezin gelin.

istanbul'da yaşıyorsanız güzel ilimiz edirne'yi günü birlik gezebilirsiniz.

• riderman R kullanıcısına yanıt

aslen istanbullu olsam da trabzonda yaşıyorum ve ilk defa o tarafa gideceğim bu yaşta. günü birlik gürcistan ziyaretim dışında da tecrübem yok açıkçası. dediğiniz gibi uzun kuyruklardan endişelendiğim için ipsala yerine pazarkule sınır kapısını mı kullansam belki biraz tenha olur hem edirne'yi görmüş hem de yolu bölmüş olurum diye düşündüm. istanbul anadolu yakasından selanik 10 saat sürse 5 saat kapıda kalma durumunda problem olabilir.

yada 27 ağustos gecesi kapıdan geçsem daha boş olabilir mi?

• Merhaba, feribota binmeden önce 1 gece Kuşadasında konaklama için ucuz otel bakıyoruz, tavsiyesi olan var mı? Gece geç girip sabah erkenden çıkacağız sadece uyumaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın moskovaya gidecegim muzeleri gezerken indirimli giriş icin bir yontem varmı mesela bizim muze kart orda gecerlimi yada ogretmen indirimi falan

• peykani kullanıcısına yanıt

insta kapalı ama bu kanal aktif kullanılıyor.

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -
  • Herkese merhaba.
    Annemi gönderebileceğim Praglı Orta Avrupa Turu bakıyorum. Tercihim İzmir kalkışlı olması. Uygun fiyatlı, güvenilir hangi tur firmasını önerirsiniz Prag için? Annem yeşil pasaportlu, yaşı 70 e yakın. İlk kez yurtdışına çıkacak arkadaşı ile, dili yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neeenanana -- 7 Ağustos 2024; 23:17:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yurtdısı biletlerde yuzde 20 ye varan indirimle bilet almak isteyenler bana yazabilir arkadaslar. (pegasus icin gecerli)

• Merhabalar arkadaşlar,
    2-5 Ekim için Makedonya bileti aldık. Üsküp ve Ohrid, ve civarındaki yerleri de gezmek istiyoruz, civardaki yerler 15-20 km genelde, bir tek Üsküp Ohrid arası şehirler arası otobüs kullanmak gerekiyor.
    Daha önce ailemle gittiğimde kalabalık aile gidip minibüs tutarak gezmiştik her yeri, şimdi iki kişi gideceğiz, araba kiralamamızı mı önerirsiniz, otobüs + taksi mi daha pratik ve maliyet olarak uyguna gelir gezi sonunda?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Merhabalar arkadaşlar,
    2-5 Ekim için Makedonya bileti aldık. Üsküp ve Ohrid, ve civarındaki yerleri de gezmek istiyoruz, civardaki yerler 15-20 km genelde, bir tek Üsküp Ohrid arası şehirler arası otobüs kullanmak gerekiyor.
    Daha önce ailemle gittiğimde kalabalık aile gidip minibüs tutarak gezmiştik her yeri, şimdi iki kişi gideceğiz, araba kiralamamızı mı önerirsiniz, otobüs + taksi mi daha pratik ve maliyet olarak uyguna gelir gezi sonunda?
    Merhaba hocam geçen sene gitmiştim oralara üsküp bence çok sıkıcı bir yer insandan çok heykel var :) ben olsam araç kiralayıp civar şehirleri gezerdim 1 gün ohrid 1 gün üsküp 1 günde priştineye gidebilirsiniz. Veya gitmediyseniz ohride uğrayıp oradan karadağ budva ve kotor çok güzeldi tavsiye ederim

• Sırasıyla önerilerim

1. Setur
    2. Tourustica
    3. Joly
    4. Pronto

Hangisini tercih edeceğine sen karar ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Sırasıyla önerilerim

1. Setur
    2. Tourustica
    3. Joly
    4. Pronto

Hangisini tercih edeceğine sen karar ver.

Hocam bu firmalardan hangisi kendi tur düzenliyor daha önce setur ile gittiğimde bambaşka bir tur firması vardı öyle olunca muhatap zor bulunuyor

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Genelde turu organize eden şirketler biz tüketicilerin pek duymadığı -bilmediği şirketlerdir. Bir kaç büyük firma var genel olarak bunları organize eden. Bazı fırsat sitelerinde sözleşmede veya tur açıklama kısımlarında yazıyor. Belki telefonla ararsanızda bilgi alabilirsiniz. Ancak bunun sizin için ne gibi önemi var ki?

Setur benim bildiğim genel manada sizin arkanızda durur. Bir nevi ETS gibi otelde sıkıntı yaşarsanız devreye giriyor ETS. Ama tam gönlünüze göre bir çözüm olmayabiliyor tabi. Ancak müşterisinin arkasında durmaya çalışıyor.

Setur çok dandik organizasyonlara girmez diye düşünüyorum ve bir şikayetiniz varsa kendilerine durumu iletin. Çözüm üetmeye çalışacaklardır. Ben şimdi bir yunanistan yapacağım mesela Joly den aldım ama ortak tur olduğunu biliyorum. Eminim organizasyonda veya otobüste benim aldığım turu farklı şirketlerden almış bir çok kişi olacaktır. Ben çok takılmıyorum. Rehbere derdimi anlatıyorum

• İstanbul - San Fransisco THY ile Ekim ayında gidiş/dönüş (Direkt uçuş) = 30.000 TL

San Fransisco 2 hafta konaklama = 20.000 TL

Iphone 16' nın mağazalarda satılacağı dönemde gidip gitmeme arasında tereddütte kaldım.

Fiyat gayet makul...

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Genelde turu organize eden şirketler biz tüketicilerin pek duymadığı -bilmediği şirketlerdir. Bir kaç büyük firma var genel olarak bunları organize eden. Bazı fırsat sitelerinde sözleşmede veya tur açıklama kısımlarında yazıyor. Belki telefonla ararsanızda bilgi alabilirsiniz. Ancak bunun sizin için ne gibi önemi var ki?

Setur benim bildiğim genel manada sizin arkanızda durur. Bir nevi ETS gibi otelde sıkıntı yaşarsanız devreye giriyor ETS. Ama tam gönlünüze göre bir çözüm olmayabiliyor tabi. Ancak müşterisinin arkasında durmaya çalışıyor.

Setur çok dandik organizasyonlara girmez diye düşünüyorum ve bir şikayetiniz varsa kendilerine durumu iletin. Çözüm üetmeye çalışacaklardır. Ben şimdi bir yunanistan yapacağım mesela Joly den aldım ama ortak tur olduğunu biliyorum. Eminim organizasyonda veya otobüste benim aldığım turu farklı şirketlerden almış bir çok kişi olacaktır. Ben çok takılmıyorum. Rehbere derdimi anlatıyorum

Biliyorum dediğiniz gibi olduğunu mesela şöyle bir sorun yaşamıştık 4 yıldız otel diye götürdükleri yer 3 yıldız bile değildi yurtdışında olunca sadece rehbere kalıyorsun o da bana burası söylendi diyor kendi firması da farklı olunca muhatap bulamıyorsun .

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

2 hafta konaklamayı 20bine nasıl hallettiniz.

2 hafta toplam maliyet 200bini bulur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 9 Ağustos 2024; 12:46:27 >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt

Booking ödül…

• brutal55 kullanıcısına yanıt

Hocam yurtdışı otel kalitesini bizim ülke ile kıyaslamayın bir denklik söz konusu değil. 4 yıldız denilenin iyisi buradaki 3 yıldıza ancak denk gelir.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Geçen Miami’ de 3 yıldızlı 60 yıllık havuzlu otelde kaldım.

5 gece sadece konaklama için 15.000₺ ödedim ama rahatlığı iyi idi, özellikle Miami manzarasında havuza girip bira yudumlamak eşssizdi…

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.