< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (119. sayfa)
-
-
Ucuz olan oteller çok önceden doluyor hocam. Size tavsiyem hergün kontrol etmeniz son 1 hafta kala Roma ve Venedik konaklamamı yarı fiyatına düşürmüşüm muhtemelen iptal olan rezervasyonları kaptım. en pahalı kaldığım otelin geceliği 109 euro en ucuzu 65 euroydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 29 Temmuz 2024; 0:28:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgi için hocam. Vize nasıl yaptınız? Süreç hakkında bilgi verir Misiniz
İdatadan randevu alıp başvurumu yaptım 30 günlük single verdiler.
Her birey için ayrı ayı başvuru yapıyoruz dimi hocam, Yani kendiniz, eş ve çocuk için yoksa toplu olarak mı çünkü bana verilip eşime ret olma durumu olmaması için soruyorum. teşekkürler
-
Tabi 3 kişi üzerinden değerleniyor
arkadaslar selam bu aralar moskovaya 3-4 gunlugune gitmeyi dusunuyoruz sizce st petersburga ugramamak buyuk kayip mi yoksa 3 gune moskova anca yeter gez gel mi dersiniz? bir de moskova icin 15-20 bin ucak bileti vermeye deger mi :)
moskovada otel kiralamak icin nereye bakmak gerekiyor? nerdeyse tum uygulamalar rusyaya hizmet vermiyor turistler nerden ayarliyor ilginc
Uğramak demişsiniz ama arası 700km.
off 700 km cok peki moskovaya gitmenin bi mahsuru varmı şu sıralar ? cogu uygualama hizmet vermiyor ucak bileti ve oteli ayarlayıp gidersek giris cıkısta her hangi bir sorun yasarmıyız
-
hızlı trenler var, sapsan, rzd, 4 saatte gidiyor, 1500 tl civarı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar. 2 hafta sonra balkan turuna gideceğiz. mevcut kredi kartımı orada da kullanabilir miyim yoksa bankayı arayıp kartı açtırmam mı gerekir? birde 1 haftalık balkan turu için telefon mobil internet için ne tavsiye edersiniz? kendi hattımın yurt dışı paketlerini mi kullanayım yoksa e-sim yada başka çözümler mi bakmalıyım?
-
merhaba. mobil uygulamadan yurtdışı kullanıma açıksa direk kullanabilirsiniz kredi kartınızı.
turist paketleri satılıyo uygun oluyo baya.çıkar takla uğraşamam derseniz esim de destekliyosa tel o şekilde yapabilirsiniz.
-
geçen ay moskovadaydım
otel ve ev için ostrowok var ben ordan ev kiraladım
kredi kartı çalışmıyor necburen nakit götürmen gerek
navigasyon da düzgün çalışmıyor hem online hem offline
metro ağı geniş 1 haftalık sınırsız kart aldık biz
büyük ve güzel bir şehir
yeme içme türkiyeye nazaran daha uygun
bu soruları sorduğunuza göre vizeniz yok?
petersburga gitmek hep değer. 4 gün moskova 4 gün petersbug iyi olur.
ostrovok.ru vvar otel kiralamak için. yandex de kullanabilirsiniz.
-
merhaba aralık ocak gibi dubaide deniz tatili yapan var mı? bu konu hakkında bilgi verebilir misinz;
-
Milletin yok dubaiye kisin gidilir dedigine bakmayin. O ayda girilmezmi girilir ama usursunuz.
Ocak ara tatilde Sharm da yaptım. Fiyat olarak daha makuldü. Bir araştırın isterseniz.
Daha İtalya gezisini yazamadan Berline ucuz bilet aldık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr_ -- 2 Ağustos 2024; 12:7:46 > -
2 hafta sonra italyaya gidecem, 3.5 gun vaktim var sizce sadece milano ve floransa mı yapmalı yoksa milano-venedik ve floransa mı yapmalı cunku sonrasında bir festval icin romaya gecmem gerekecek o yuzden en sona floransayı koyuyorum sizce milanodan venedik yapıp ordan floransa yapmaya deger mi ? tek olacam birde simdiden mi tren biletlerimi almalıyım yoksa orda aynı gun yine benzer fiyattan alabiliyormuyum?
-
Hocam defalarca senin sorularını burada cevapladık. Sürekli aynı soruları soruyorsun. Biraz eski mesajlarına gidip görebilirsin.
Birazda öz araştırma yaptığında nerenin,nelerin senin için uygun olacağını kendin tespit edebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X