İçecek paketi ayrı satılıyor sanırım bazılarında, tam pansiyon ama içecek hariç. Bu noktaya dikkat etmek lazım. Bazıları dahil edebiliyor mutlaka bunu sorun. Büyük bir geminin pek çok imkanı oluyor ama küçük gemi ise imkanlar kısıtlı oluyor bunu da göz önüne alın. |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (122. sayfa)
-
-
Bulduğum tur aslında buydu:
tatilsepetiSelectum Blu İle Kızıldeniz & Piramitlerin İzinde Mısır & Ürdün Turu “ Vizesiz ”https://www.tatilsepeti.com/selectum-blu-ile-kizildeniz-piramitlerin-izinde-misir-urdun-turu-vizesiz--tr-146501?filtreler=tarih:17.11.2024,21.11.2024Hem vizesiz olması açısından, hem de kısa süreli olması açısından düşünüyorum. Kişi başı fiyatı da uygun geliyor, bir tek belki Ürdün de ekstra tura katılabiliriz diye düşünüyorum. Annem tam 70 yaşında, maşallah dinçtir ama neticede fazla yorulsun da istemiyorum, onun için de gemiyi deneyimlemek istiyorum. 8 - 10 günlük gemi turları bende korku yaratıyor gemiyi tecrübe edinmediğim için... Bu gemi firmasını önerir misiniz, umarım bir sıkıntı yaşamayız.
-
Merhaba, bu gemi ile birden fazla kez Yunan adaları turlarına katıldım, hizmet kalitesi yemekleri vs. kesinlikle çok iyi. Bu seçtiğiniz tur ise uçaklı ve kısa süreli bir tur, biraz yorucu olabilir.
Aynı geminin kapı vizeli 3 veya 4 gecelik Yunan adası turları var, onları incelemenizi öneririm
-
Zubizu Puanları ile ekstra indirimler alabileceğiniz Otelz.com çeklerini kaçırmayın. ( Ortalamada %8 indirim yapar. )
15.000 sepette 1000 TL
10.000 sepette 750 TL
7.500 TL sepette 500 TL
-
Merhaba arkadaşlar, eylül sonu gibi üç arkadaş ingiltere turu bakıyoruz, memnun daha önce gidipte tecrübesi olam arkadaşlar yeşilledirebilir mi
-
Yurt dışında araç kiralamak istiyorum İspanya. Daha önce tecrübesi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar, 2 tane tur bakıyorum ayrı ayrı.
1. Olarak şubat ayinda herhangi bir tarihte Bangkok Phuket pattaya turu mümkün olacak en uygun yollu 1 haftalık cumartesiden başlayacak 2 arkadaş
2. Olarak mayıs ayinda yine 1 haftalık İtalya turu içinde roma Venedik Milano olması gerekiyor.
Yardimci olabilir misiniz
Merhabalar,
İzmir çıkışlı 7 Gece 8 Gün Uçakla Balkan Turu için 6-13 Eylül tarihlerinde kişi başı 650 Euro Net fiyatımız var. Program operasyonu şahsıma aittir. izmir de seyahat acentasıyım. İlgilenen misafirlerize yardımcı olmak isterim.
Arkadaşlar Kasım gibi italya için önerebileceğiniz turlar var mı? Eşim ve ben. Yeşil pasaportumuz da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 - 8 Eylül, Antalya - Kopenhag direkt uçuş gidiş/dönüş = 5.374 TL
Kopenhag otelde 2 gece konaklama = 6.700 TL
Fiyat çok iyi ama bütçe...
-
Ekim -kasım ayı ekstra turlar dahil 600 Euro geçmeyen Avrupa turu var mı? Son dk fırsatı vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir çıkışlı 7 Gece 8 Gün Uçakla Balkan Turu için 6-13 Eylül tarihlerinde kişi başı 650 Euro Net fiyatımız var. Program operasyonu şahsıma aittir. izmir de seyahat acentasıyım. İlgilenen misafirlerize yardımcı olmak isterim.
Merhaba, rica etsem tur programını gönderir misiniz
-
Yunanistan - Rodos adası için önerebileceğiniz araç kiralama sitesi yada uygulaması varmı ?
Teşekkürler
Enterprise'dan kiraladım Türk ehliyetiyle. Bir sıkıntı yaşamadım.
-
İstanbul-Bangkok uçus 150 sterlin
3gün bankok
Bangkok-phuket 50 sterlin
7gün phutket
phutket-bali 140 sterlin
7 gün bali
bali-singapur 60 sterlin
2gün singapur
singapur-ankara 300 sterlin
şuan baktığımda uçuslar 700 sterlin tutuyor ama başka bir gün baktığımda 650 sterlin tuttuğu da oluyor.
Bütün uçaklar valizli, uzun uçuslar valizli + yemekli. Yanımızda bebekte olacağından valizi azaltma gibi bir riske giremedim.
Bu fiyatlar ucuşlar için nasıl. Uçak fiyatları tek bilet fiyat
Gidiş ve dönüş aktarmasız thy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 6 Eylül 2024; 18:12:20 > -
Hocam oranın yerellerinden kiralayabilirsin 40 euro civarı
Nerden aldınız nereye bıraktınız aracı? Kaç gün? Fiyat neydi karşılaştırma yapmam lazım. Teslimde ve sonrasında problem yaşadınız mı?
Yurtdışında onlarca kez araç kiraladım. En sağlıklı yöntem araç kiralayacağınız havaalanı çevresindeki rent a car ofislerinin google maps yorumlarını okuyup şirkete karar vermek.
Sonrasında skyscanner, kiwi, kayak, arguscarhire vs bir siteden o şirketten kiralamak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X