Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.752
Cevap
627
Favori
402.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otel tur yapmaz

Bu isler icin 2-3 firma var. Bunlarin adamlari otellerde geziyor. Otelle alakasi yok bu kisilerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Bu arada Sharm El Sheikh için ultra/her şey dahil otel tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NHCanX kullanıcısına yanıt

Biz geçen sene Xperience Sea Breeze Resort otelde kaldık. F/P diyebilirim ama bizim buradaki 5 yıldızlı otellerle karşılaştırmayın. Bizim standartımızda 4 yıldızı zor alır diyebilirimYURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - 

Kaliteli hizmet istiyorsanız Sharmda Rixos tercih etmelisiniz. Onun dışında diğer 5 yıldızlılarda hizmetlerin benzer olduğunu duydum.

Rönesans otelden gayet memnun kaldık. Otel çok büyük. Fiyat performansı. Tur içinde sharm tur ile hallettik tüm turları. Tüm turlarda Türkçe rehberde vardı. Whatsupdan tüm tur işlerini halettmiştik. İn drive ile de taksi işlerini sorunsuz ve ucuza halledebilirsin.

Var. All accor uygulamasini indirin. O uygulama fransa merkezli bizim ets nin babasidir. Rixos seagate e gidin harikadir. Butce darsa swissotel de var ikisi de ultra hd

• Movenpick hd de iyidir en ucuzu bu
    1 rixos seagate
    2 swissotel
    3 movenpick
    Hepsi all accor grubuna ait dunya standartlarinda kalite sunarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz_Webster -- 17 Eylül 2024; 8:42:54 >
  • Ha sunu da soyleyeyim
    Butce varsa asla misira gidilmez
    Dubaiye gidin
    Yeryuzundeki cennettir resmen
    Misir coptur

• Mısır için bir sorum var. Sharm el sheikh vizesiz gidilebiliyor. Oradan günü birlik kahire için vize almak gerekmiyor mu? Normalde Kahire için vize isteniyor.

• atesoku kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle bir bilgi buldum.

Mısır, 15 Nisan 2023 tarihinden itibaren Mısır asıllı olmayan tüm Türk vatandaşlarından bütün Mısır noktalarına 25 USD karşılığında varışta kapı vizesi istemektedir. Mısır'ın Hurgada, Kahire, Şarm El-Şeyh gibi şehirlerine gitmek için T.C. vatandaşlarının vize almasına gerek bulunmamaktadır. Varışta/kapıda vize uygulamasından yararlanmak yeterlidir. 

hocam havalimanında bankolar var, Sharm hariç bir şehre gitme planınız varsa 25 usd karşılığında vize alıyorsunuz

Kahireye gitmek için sharm havalimanında 25 dolar karşılığı vize alıyorsunuz.

Sharm- Kahire arası otobüs ile 7 saat sürüyor. Sadece piramitleri görmek için gidiyorsanız 1 gün yetmez veya çok yorulursunuz git-gel de.

Ben geçen aralık ayında 1 gece 7 gece 8 gün bir tur ile gittim.

Şöyle bir rotamız vardı

Sharm 1 gün, oradan kahireye

Kahire 2 gün

Kahire-iskenderiye aynı gün içinde gidip geldik (bence değmez iskenderiye de pek bişey yok)

Kahire'den luxor 2 gün

Luxor hurgada 2 gün

Gezimod'dan almıştım turu 2023 mayıs ta kişi başı 699 dolara.2023 Aralıkta gittik.

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -

Kaldığımız oteller 4 yıldızdı, genelde temizdi ama sadece uyumak için kullandık, onun dışında hep gezdik.

Kahire piramitler hariç bişey yok merkezi berbat, merkeze inerseniz dikkatli olun. Her yer dilenci dolu ve sürekli bişey satmaya çalışan insanlar.

İstanbul eminönü mısır çarşısı gibi bir yer var kahire merkezde ama kalabalık x3 olarak düşünün.

Herşey ama herşey için pazarlık yapın.10 diyorsa 3 deyin yarım saate gelip seni bulup 3 e verecek. 10 dolar dediği şeyi 1 dolara aldım mesela.

Yanınızda dolar götürün, euro geçmiyor. Dolar bozma işi sıkıntılı her yerin tarifesi başka. Biz tur rehberinden bozdurmuştuk, kahirede daha yükseğe bozuyorlar ama dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Riske girmeyin derim.

Luxor,krallar vadisi muhteşemdi. Hurgada' da dalış yapın muhakkak çok ucuz. 10 dolar'a 20 dakika dalış yaptım

Hurgada marinada güzel restaurantlar var, 2 kişi deve steak, pizza, salata, mezeler içki 900 tl gibi bişey ödemiştim.Tavsiye ederim.

Kızıldeniz muhteşem ve tertemiz, tuz oranı yüksek olduğu için yüzerken dikkat edin çok yorucu olabiliyor.

Sorusu olan varsa yardımcı olurum mısır ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 17 Eylül 2024; 12:40:15 >

• Herkese teşekkürler. Çok açıklayıcı bilgiler oldu.

• ekim kasım aylarında italya turu için tavsiyeniz var mı arkadaşlar? 7-8 günlük turlara bakıyorum, kappa diğerlerinden bi tık uyguna geliyor gibi.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Ne gibi hile hurda arayabilirim ki bunu anlamadım

• SuperBlack S kullanıcısına yanıt

Transit vize alip kalacaksiniz. Transit vize ile kalinabilirse normal vize niye var? Ben mi yanlis dusunuyorum?

• Zubizu Uygulamasındaki Ödülleri Kontrol Edin.

Bilet Dükkanı YURT DIŞI UÇAK BİLETLERİNDE : 400/4000 hediye çek, 750/7500 hediye çeki mevcut.

Prontotur'da : 15.000 TL Kıbrıs otellerinde oda başı indirim kodu

Bilet.com : Havalimanı transferinde %20 indirim kodu

Enterprise : %40 araç kiralama indirim kodu

Otelz : 1000/15.000 , 750/10.000 500/7.500 geçerli indirim kodları

kuponları var.

• Merhaba arkadaşlar yılbaşı haftası mısır (sharm) gitmeyi düşünüyorum, ultra her şey dahil, alkolü kaliteli bir otel önerisi olan varmı, deneyimleyen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim, teşekkürler.

• Yurt dışı otelde konaklamalara ve uçak biletlerine indirimli yardımcı olabilirim. Detay için konuma bakabilirsiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhenomenal07 -- 22 Eylül 2024; 12:29:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gençler ekimde Tayland uçuşum var, etihad ile abu dabide 10 saat beklemem var. Daha önce bu kadar beklemesi olup şehir gezen oldu mu? Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye almak isterim.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.