Şimdi Ara

yurtdışında eğitim (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bir sorum olacakdı yurtdışında en ucuz eğitim veren ülke hangisidir acaba

(herhangibi bir sınava tabii tutulmadan girilebilecek üniversiteler.)

• Yurtdışında birçok ülke'nin eğitimi ucuzdur bunu Türkiye'de artık şöyle ayırmaktayız denklik verilip türkiyenin tanıdığı okullardamı okumak istiyorsunuz yoksa Türkiye'nin diplomanızı kabul etmediği veya sınava girerek kabul edebileceği ülkelerde ve üniversitelerde okumakmı ilk buna karar vermelisiniz.

Rusya,ukrayna gibi okullar normal seviyeli okullar denklik verilmemektedir ancak öss kılavuzunda yer alındığı taktirde seçip gidersen alınmaktadır. Senelik okul ücretleri ortalama 2500 - 3000 $ dır.

Gürcistan,Türkmenistan gibi ülkelerde senelik ortalama okul ücretleri : 600 - 1000 TL arasında değişmektedir.

Çin ise 1000 $ üniversite bedelidir.

Bulgaristan universiteleri ise 2500 Euro'dan başlayıp 6000 Euro'ya kadar bölümüne ve okuluna göre fiyatlar değişmektedir.

Öss şartı aranmadan sınavsız yazdığım tüm üniversitelerde öğrenim görebilirsiniz. Başka sorularınız olursa buradan yada mailimden ulaşabilirsiniz.
    http://www.egitimbulgaria.com okulları ve fiyat listelerini inceleyebilirsiniz.

• saol kardeş. bulgaristanı araştırmıştım ben sofya teknik üniversitesi ,varna teknik üniversitesi v.s.dershaneden ygs ye hazırlık yapıp astsubay okullarının herhangibi bir bölümüne gideceğim , yada yurtıdısında pahalı ollamayn ülkelerde eğitim hayatıma devam edeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.