Şimdi Ara

yurtdışında turkcell ve telsim kontörlü hatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. bende bir turkcell ve telsim hatları var. şu an yurt dışındayım ve sadece turkcell hattı kullanabiliyorum. neden mi? çünkü telsim müşteri hizmetlerini aradığımda bana faturalı hattımla birlikte cepshopa gitmem gerektiği söylendi. hattımın kontörlü olduğunu söylediğim de ise "üzgünüz kontörlü hatları yurtdışında kullanamazsınız" denildi. peki ya turkcell? kontörlü olan hattıma *111# yazıp yes tuşuna bastıktan 15 dakika sonra: işleminiz yapılmıştır, uluslararası dolaşım aktivasyon işleminiz yapılmıştır gibi bir mesaj geldi. telsimin bu kulvarda birkaç fırın daha ekmek yemesi lazım der, turkcell e saygılar sunarım..

• Kısıtlı olsa da Telsim'in kontörlü hatlar için roaming servisi var:

http://www.telsim.com.tr/CepRoam/ceproam/kontorluhat_dolasim_ortaklari.php

Turkcell kadar geniş faturasız roaming seçeneği yok. Ancak Turkcell roaming konusunda Avea ve Telsim'den daha pahalı tarifeler uyguluyor:

http://forum.donanimhaber.com/m_9753232/mpage_1/key_//tm.htm#9753232

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 19 Kasım 2006; 20:39:12 >

• bende telsim hattı var kotörlü hat ben yurt dışında gayet rahat kullanabiliyorum gitmeden açtırdımve 1 saat gib bir sürede açtılarve istediğim opetörü kullandımve çok da uygundu fiyatlar ayrıca şunuda belirtmek isterim yakın bir zaman da (telsim tamamen vodafone olunca)yurt dıişinda gittiğiniz ülkede eğer vodafone şebekesi varsa ve siz vodafone şebekesini sececek olursanız o ülkeden türkiyeyi ve vodafone türkiyeyi aynen tr deki tarife üzerinden ücretlendirecekler(yunanistan mısır romanya macaristan cin almanya ingiltere fıransa kuveyt slovenya isvicre ispanya singapur portekiz polşanya yeni zelanda amerika lüksemburg litvanya kenya irlanda izlanda finlandiya fiji adaları estonya danimarka cek cumhuriyeti hon kong bulgaristan belçika bahreyn avusturya avusturalya kıbrıs malta italya afrika hollanda bildiğim ülkeler şu anda bunlar detaylı bilgiwww.vodafone.com)

• Kontorlu turkcll hattı ile sadece mesaj gonderiyordum,1sms 12kontor.
  • Evet yurtdışında Telsim kontörlü hattınızı kullanabilirsiniz.Ve uygun tarifelerde.Hemen hemen tüm ülkelerle roaming anlaşması var.Hattın özelliğini açtırmak içinde yurt dışındaysanız kimliğinizin ve kredi kartınızın fotokobisini bir dilekçe ile fax olarak gönderebilirsiniz.Eğer hat sahibi sizseniz tabiki.Fax numarasını müşteri Hizmetlerinden alabilirsiniz.
  • BENİM BİLDİĞİM FATURALI HATLAR KADAR OLMASADA KONTÖRLÜ TELSİM HATLARI İÇİNDE TELSİMİN ANLAŞMALI OLDUĞU OPERATÖRLER VAR VE BUNLAR BİZİM GURBETÇİLERİMİZİN YAŞADIĞI ÜLKELER ALMANYA , FRANSA ,HOLLANDA.İNGİLTERE . İSVEÇ ,ROMANYA,UKRAYNA, BU ÜLKELERİN BAŞINDA GELİYOR ANLAŞMALI OPERATÖRLERDEN MALTA BİLE VAR

YA ARKADAŞ TELSİMİN p re-paid-roaming SERVİSİNİ AÇTIRMAMIŞ YADA YENİ ZELANDAYA GİTMİŞ.
  • kktc den kontör yüklemenin gerçekleşemediğini söylesem böh dersiniz heralde
    ama gerçekten öyle

türkcell
  • yok ya yeni zelanda da var telsim in anlaşması vodafone mobile NZ limidet
    :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kardia

yok ya yeni zelanda da var telsim in anlaşması vodafone mobile NZ limidet
    :-)

evet var ,arkadaş kontörlü hatla ilgili sorun yaşıyormuş bende faturasız hatlar için yazmıştım zaten faturalı olsa kutuplarda bile çeker
  • Öncelikle Turkcell' in 23 Mart 2007 tarihi itibariyle 193 ülkede 541 operatör ile yurtdışında kullanım (roaming) hizmeti vermektedir.

Yurtdışına çıkmadan önce Trcll hattınızdan "8089" u arayarak "Trcll Yurt Dışı Kullanım Birimi"ne bağlanabilirsiniz.Bir kaç dakika içerisinde hattınız yurtdışı kullanımına açılır ve detaylı bilgileride bu numaradan öğrenebilirsiniz.

Eğer YURTDIŞINDA iseniz...Sabit veya herhangi bir Gsm operatöründen +902124440532 veya +902124440535 i arayarakta aynı işlemleri kolay ve çabuk gerçekleştirebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiser -- 26 Mart 2007; 6:55:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.