Şimdi Ara

YURTDIŞINDAN ALINAN IPHONE GARANTİSİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba , yaklaşık 1.5 sene önce hollanda mediamarkt mağazasından iphone 4 aldım. O zaman ürünü faturası ile birlikte tüm dünyada garantiye verebileceğimi söylediler. Burada mediamarkta geldiğimde yurtdışı 2 yıl olan garantilerin TR de 1 yıl olduğunu söylediler fakat iphone Türkiye'ye başvurabilirsiniz dediler. Daha önce yurtdışından fatura ile iphone alıp ülkemizde garanti imkanlarından faydalanan arkadaş varsa yardım istiyorum.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tmone

Arkadaşlar herkese merhaba , yaklaşık 1.5 sene önce hollanda mediamarkt mağazasından iphone 4 aldım. O zaman ürünü faturası ile birlikte tüm dünyada garantiye verebileceğimi söylediler. Burada mediamarkta geldiğimde yurtdışı 2 yıl olan garantilerin TR de 1 yıl olduğunu söylediler fakat iphone Türkiye'ye başvurabilirsiniz dediler. Daha önce yurtdışından fatura ile iphone alıp ülkemizde garanti imkanlarından faydalanan arkadaş varsa yardım istiyorum.

Teşekkürler

Bizde 1 sene, garanti süresi dolmuş.
  • Ben. Yalnız küresel model olması gerek. Anladığım kadarı ile süreniz dolmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. 2 sene olduğunu düşünüyodum hayal kırıklığına uğradım. Şimdi güvenilir ve uygun fiyata iphone tamiri için tavsiye edebileceğiniz şirketler var mıdır ? Sorunlarım: Donup Kapanma , kendi kendine sessiz mod vs açık değilken sesi tamamen kapatma , uygulamaları açarken aşırı yavaşlama , karşıya iletilen sesin kötü olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmone

Yardımlarınız için teşekkür ederim. 2 sene olduğunu düşünüyodum hayal kırıklığına uğradım. Şimdi güvenilir ve uygun fiyata iphone tamiri için tavsiye edebileceğiniz şirketler var mıdır ? Sorunlarım: Donup Kapanma , kendi kendine sessiz mod vs açık değilken sesi tamamen kapatma , uygulamaları açarken aşırı yavaşlama , karşıya iletilen sesin kötü olması.

Yedek almadan temiz kurulum yap. Yazılımsal duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.