Şimdi Ara

Yurtdışından gelen PS4 oyunu türkçe oynanabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışından bir akrabamız bana hediye oyun almak istediğini söyledi. Birkaç soru soracam.

- Yurtdışından gelen oyun benim konsolda çalışır mı?
    - Eğer çalışırsa Türkçe seslendirmeli inFamous Second Son'u türkçe oynayabilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtdışından Gelen PS4 Oyunu Türkçe Oynanabilir mi?

PlayStation 4 (PS4) oyun konsolunu yurtdışından satın almayı planlıyorsan, aklına "Yurtdışından gelen PS4 oyunu Türkçe oynanabilir mi?" sorusu gelebilir. İşte bilmen gerekenler:

Bölge Kısıtlamaları:

PlayStation oyun konsolları bölge kısıtlamalarıyla gelir. Bu, bir bölgede satın alınan oyunların yalnızca aynı bölgedeki konsollarda oynanabileceği anlamına gelir. Türkiye'de PAL bölgesinde yer almaktadır.

Yani, yurtdışından NTSC bölgesinde (örneğin ABD veya Japonya) satın alınan bir PS4 oyunu, Türkiye'de satın alınan bir PS4 konsolunda oynanamayabilir.

Alternatif Yöntemler:

Bölge kısıtlamalarını aşmanın birkaç alternatifi vardır:

• Dönüştürücü Kullanma: Bir bölge dönüştürücü kullanarak yurtdışından gelen oyunları PAL bölgesine uyumlu hale getirebilirsin.
    • Oyun Bölgesini Değiştirme: Bazı oyunlar, konsol ayarlarından bölge değiştirilmesine izin verir. Ancak, bu her oyun için geçerli değildir.

Gümrük Vergileri:

Yurtdışından satın alınan PS4 oyunları, ithalat yapıldığında gümrük vergilerine tabi olabilir. Gümrük vergisi miktarı, oyunun değerine ve satın alındığı ülkeye göre değişir.

Fiyat Farklılıkları:

Yurtdışından PS4 oyunları satın almak, Türkiye'de satın almaktan daha ucuz olabilir. Ancak, gümrük vergileri ve dönüştürücü maliyetleri göz önünde bulundurulmalıdır.

Öneriler:

• Yurtdışı PS4 oyunları satın almadan önce bölge uyumluluğunu kontrol et.
    • Gümrük vergilerini araştır ve maliyetleri hesapla.
    • Güvenilir satıcılardan satın al ve gerektiğinde dönüştürücü kullanmayı düşün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • samet2131 kullanıcısına yanıt
    -evet çalışır
    -evet türkçeyse oynarsın.
  • Oyun sadece türkçe değil. Türkçe seçeneği var. Ben yüklerken bunu seçebilir miyim?
  • tüm dünyada satılan inFamous Second Son oyununda türkçe seslendirme yok. mesala amerikadan alınan inFamous Second Son da türkçe dil seceneği olmaz. ama senin ps4 de çalişir ingilizce olarak oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

-evet çalışır
    -evet türkçeyse oynarsın.

Amerika dan alınan Infamous Türkçe olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman gta 5 istemek daha mantıklı olacak. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet2131

O zaman gta 5 istemek daha mantıklı olacak. Teşekkür ederim

Amerika dan alınan oyunun DLC leri Türkiye de çalışmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben türkçe olur demedim ki zaten amerikadan alınacak da dememiş. (- Eğer çalışırsa Türkçe seslendirmeli inFamous Second Son'u türkçe oynayabilir miyim? ) diye sormuş. "-evet türkçeyse oynarsın. " demişim.
  • Ben abdden knack almistim turkce destegi yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Orijinalden alıntı: samet2131

O zaman gta 5 istemek daha mantıklı olacak. Teşekkür ederim

Amerika dan alınan oyunun DLC leri Türkiye de çalışmaz

yanliş bilgi hocam US PSN hesabınız varsa veya 2-3 dakikada açıp ordan oynarsanız dlc yide us psn den alırsanız hem daha ucuz olur hemde çalişir
  • Oyun almanyadan gelecek. Sakın almanca olur demeyin
  • samet2131 kullanıcısına yanıt
    dil seçeneği olur. almanca ingilizce vs.
  • Beyler ben Fransa dan aldım infamous second son Türkçe veya İngilizce olur mu
    Ü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata1234566

Beyler ben Fransa dan aldım infamous second son Türkçe veya İngilizce olur mu
    Ü

İngilizce olur türkçe olmaz heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya dan gelen oyunların çoğunda türkçe çıkıyor.Bende şuan Order için bu konuyu araştırıyorum,bu arada amerikadaki second son da bildiğim kadarıyla türkçe mevcut

• ingiltereden gelenlerin ( Little big planet 3) Türkçe olduğunu duydum. Almanya yı bilmiyorum.
  • Almanya, Fransa, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Macaristan ve Orta Doğu'da satılan PS3 ve PS4 oyunlarında Türkçe dil desteği var. 1. bölge yani Amerikadan alınan PS4 oyunlarında Türkçe dil desteği yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.