Takipteyiz hocam. |
Yurtdışından Ps5 Getirmek (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: grimerevet hocam, kişisel eşya dışında 430 euro hakkınız var.
İngiltere'den sterlin ile alsak da euro üzerinden mi hesaplanıyor bu sınır yoksa sterlin veya dolar için ayrı bir sınır belirlenmiş mi?
-
Herkese Merhaba perşembe günü almanya yolculuğum olcak aklıma takılan şey valiz hakkım yok kabin boy valizin yanında ps5 kutusunu açıp onuda kabine sokarak getirebilir miyim yanımda? Kısacası kabinde hem kabin boy valizim hem PS5 im kutusunda hemde çantam gelmeyi planlıyorum sorun olur mu?
-
Pegasus ise almıyorlar.. riske gerek yok bence 300 tl ek bagaj hakkı alıp rahat edin -
Kabin boy sorun etmemişler. Hangi havayoluydu acaba ? -
olmaz olmaz ya.. yurtdışı ürününde arıza çıkıp çözen var mı forumda ? -
Hem sırt çantası hem PS5 kutusuyla mı girdiniz uçağa? Tek bir parça kabine alınmıyor muydu, buna izin verdiler mi?
-
yanlış anlamayın ama 1 kuzenime bi kendime gecen hafta getirdim kutulu elimde gayet geçtim
-
Merak edenler için yazayım belki faydam dokunur, çünkü gitmeden stres olmuştum.
Belgrad’dan oyunsuz tek kollu ps5’i (cd’li standart model) 73999 sırp dinarına aldım.
Belgrad’dan gelirken kutusundan çıkarmadan mağaza poşetiyle kabin bagajı olarak yanımda getirdim, herhangi bir sorun olmadı. (Air Serbia)
Türkiye girişinde yine poşetiyle kutusundan çıkarmadan geçtim gümrükte de bir şey sormadılar. ( İzmir Adnan Menderes)
Mağazadan aldığım tax free belgesini ve pasaportumu havalimanındaki global blue kioskuna check-inden önce okutup doğruladım. Daha sonra pasaport kontrolden önce Sırbistan gümrüğünden ürünlerimi onayladılar. Global blue uygulamasına girmiş olduğum kredi kartıma vergi iadesi 2 iş günü içerisinde yattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tequciqalpa -- 4 Mayıs 2023; 18:58:39 > -
Hocam Pegasus almıyor. Eskiden alıyordu ama şu anda kesinlikle almıyorlar. Riske atmayın, bagajınızı uçak altına verin ps5 i elinizde getirin.
-
Merhaba,
Bugün Fransa'dan dönerken 1 adet getirdim. Ne olur ne olmaz diye kutusundan açıp sweatlere sararak el bagajının içine koydum. Fransa'da uçağa binerken valizden çıkartıp kontrol ettikten sonra geçmeme izin verdiler. Muhtemelen kutusuyla getirsem çıkarttırmayacaklardı. Ayrıca Türkiye'ye girişte herhangi bir sorun olmadı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gümrüksüz taraftan çıkış yaptım, görevli 1 kişi dahi yoktu. Kutusunu boşu boşuna açmışım.
Ek olarak el bagajımda 2 tane kol vardı, Fransa'dan çıkışta kutusundan açtırmadılar.
-
Fransa’da hangi magazadan aldiniz? Digital versiyon icin Fnac’lerin hic birinde stok yoktu. Sirada bekleyen 1500 kisi oldugunu soylediler.
-
Arkadaşlar japonyadan steam deck aldım 54.500 yen tuttu 395 dolara takabül ediyor fişi de duruyor gümrükte beni çevirirlerse herhangi bir vergi çıkartamazlar değilmi 430 avroyu geçmediği için en kötü al abicim bak fişine derim doğrumudur ? -
Hocam bagaj hakkım var ama orta boy valize sığmadı PS5. Pegasus ile uçacağım hiçbir şekilde yanıma almama izin vermiyorlar değil mi bagaj hakkım olsa bile?
saygılar,
-
Hocam orta boyu bagaja verin, kabin boy yerine ps5 yanınızda kabine girersiniz. Başka bir çanta almadığınızda bir problem olacağını zannetmiyorum.
-
430 Euroya ps5 dahil değil. Yani ps5 fiyatını saymayın. Cihaz + 430 Euro hakkınız var.
-
Teşekkürler hocam. Deneyeceğim bir şey demezler umarım.
-
Döndüğünüzde durumu yazarsanız sevinirim hocam. Sanmıyorum bir şey olacağını.
-
Tabii ki hocam. Uçağım 29’u. En geç 30’u yazarım buraya.
-
Bende 2 Haziran'da döneceğim, eşimle birlikte 2 adet getireceğiz bende güncellerim geldiğimde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X