Şimdi Ara

Yurtdışından Ps5 Getirmek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
397
Cevap
20
Favori
259.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanyadan getiren var mı? Barcelona Media Markt stoklarında digital sürüm kalmamış, Barelonada nereden güvenli alış veriş yapılabilir?

• Bugün iga dan kutu ile poşetsiz geçtim görevlilere bir tane kendime aldım diğer taraftan geçmeye gerek var mı dedim buyrun devam edin dediler. Ki kendime aldım. Cd versiyon 480 avro tax free ile
  • necropsi N kullanıcısına yanıt

Saturn yada amazon üzerinden. Amazon'dan yaparsanız pablo formu gerekiyor sanırım.

• invisible kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Hangi ülkeden ve hangi mağazadan almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Saturn yada amazon üzerinden. Amazon'dan yaparsanız pablo formu gerekiyor sanırım.

Fiziksel mağaza olarak alternatif media saturn dışında güvenilir mağaza yok sanırım.

• grimer kullanıcısına yanıt

Viyana mediamarkt

• ben de geçen ay balkan gezisi (tur otobüsü ile) dönüşü Bulgaristandan ps5+kol+ps vr2 almıştım. gece sınıra vardığımızda uzunca bir otobüs kuyruğu, baktım tek tek valizine kadar arama yapıyorlar. sonra öğrendim ki normal otobüsle gelenleri ve bir kaç rehberin polislerle ilişkisi kötü olan tur otobüslerini tek tek boşalttırıp arama yaptılar, bizim otobüsü de arama yapsalarmış belki bana da 3000 Tlye yakın vergi çıkartabilirlermiş.
  • Scaleo S kullanıcısına yanıt

yok hocam o kadar çıkmaz. ps5 i saymıyorlar zaten bu 430€ ya dahil değil. vr2 615€ ve kol da 70€ bunların vergisi çıksa da beyan etmişseniz 45€, beyan etmezseniz 91€ öderdiniz. hayırlı olsun.

• Arkadaşlar, avrupa mediamarkt üzerinden alınan cihazlara Türkiye mediamarkt 1 sene servis hizmeti veriyormuş. Arayarak teyit ettim. Garantilik bir durum olursa bilginiz olsun.

• dodiko kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Paris'te Micromania'dan aldım. Gittiğim tüm Fnac'lerde de stok vardı. Yalnız bahsettiklerim ve aldığım cdli sürüm.

• Almanya Berlin’de hem media markt hem Saturn mağazalarında CD li versiyon stoğu bol
  • Amazon italya ve Almanya da Dijital stok yok. Sadece cdli var. Mediamarkt ve mediaworld de dijital ve cdli stok var
  • Yurtdışından düzenli alış veriş yaparak tax-free deneyimi olan arkadaşlar,

PS5 için tax-free geri almaya değer mi? bu prosedür başımızı ağrıtır mı? tax-free almak için sadece fatura ve tax-free belgesi yeterli oluyor mu yoksa konu ile ilgili memurlara cihazı da yanımızda göstermemiz gerekiyor mu?

Yurtdışında alış veriş yaptığımız mağazadan Tax Free belgesi alarak dönüş için kullanacağımız havaalanında çok kısa sürede vergi iadesini alabiliyor muyuz?

Türkiyeye giriş yaptığımızda soru soran memura cihazı kendim için aldığımı söylediğim de extra vergi çıkar mı?

• necropsi N kullanıcısına yanıt

620€'luk bir alışveriş için (PS5 cd version + joystick) 60€'luk bir iade alıyorsunuz, değip değmeyeceği size kalmış.

Onun dışında havalimanına biraz daha erken gitmeniz gerekiyor çünkü gümrük ofisleri havalimanının kuytu köşelerinde olabiliyor.

Bulunduğun şehre göre 2 farklı işleyiş olabiliyor, global blue'nun sitesinden kontrol edebilirsin.

Birincisi; şehir merkezinde yer alan global blue merkezinden işlemlerini yaptırıp kartına geri ödeme alabilirsin. Ama yine havalimanında gümrüğe faturalarını damgalatıp verdikleri zarfla posta kutusuna atman gerekiyor.

İkincisi, havalimanında önce faturalarını gümrüğe damgalatıp global blue ofisinden nakit ödeme almak.

Her iki yöntemde de aldığın şeyleri yanında götürmen gerekiyor.

Ülkeye dönüşte ise yanında bir cihaz getirdiğin sürece ilave vergi çıkması gibi bir uygulama bulunmuyor. Hiçbir şey yapmadan gümrükten geçebilirsiniz.

• materyal123 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler İspanya media markt 549 Euro vergi dahil yazmış bu durumda daha da düşük bir ödeme çıkacak beklemek ve oradan oraya koşturmak gereksiz olacak gibi cevap ve emeğiniz için teşekkürler.

Hocam uçaktan yazıyorum. PS5’i kutulu şekilde elimde hiçbir sıkıntı yapmadan geçirdim. Kimse sormadı bir şey. Kabin valizi olarak sıkıntı olmuyor yani.

Sırt çantasını da bagaj valizine koydum aşağı yolladım.

Teşekkürler.

• Mertensore M kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, cevap icin tesekkurler. Ben dijital surum icin hicbir fnac’te stok bulamadim.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam bende bugün Malta dan İtalya ya geçeceğim. Oradan alacağım kısmetse.

Sağ olun hocam, size de hayırlı olsun. İnşallah sıkıntısız alırsınız.

Gümrükten geçerken de beyan ettim bu arada. Polis arkadaşlar X-Ray’den geçirdi hiç sıkıntı yapmadılar bile sağ olsunlar. Bazı arkadaşlara soru sormuşlar vs.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.