Şimdi Ara

Yurtdışından Ps5 Getirmek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
397
Cevap
20
Favori
259.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı alışverişinde deneyimli olan arkadaşlar şöyle bir durum ile karşı karşıya kaldım, media markt ispanya ps5 tek gamepad fiyatı online 549€ fakat mağazadan 601€ mağazadan aldık online ile uğraşmak istemedik.

Sorum ise "KAZIKLANDIK MI?:))

• Arkadaşlar Selamlar
    Dolap üzerinden PlayStation 5 Blurayli 1216A sürümü ve ikinci kol oyunsuz
    1 yıl TR garantili faturalı olarak 15 bine alabiliyorum 6 taksitle
    Bunu avrupadan almak istediğimizde ne kadar oluyor fiyatı
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    aynı seri no 2 ci kol ve kulaklıkla 1190 levaya aldım bi kaç ay önce 12 bin civarı denk gelmişti. 2 yılda uluslar arası sony garantili.
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ben de bugün geldim. 2 ps5 eşimle birlikte sıkıntısız geçiş yaptık.

• Selamın aleyküm babam bu hafta italya ya gidiyo ordan ps 5 getircek ama tax free aşamalarını tam olarak bilmiyorum bide direk kutuyu poşete koyup uçağa el bagajına sokabilirmi
  • KUDUR23 K kullanıcısına yanıt

Havayolu thy

Hangi havaalanından dönüş yapacak ? Roma FCO dan veya merkez havaalanlarından dönerse global blue kioskları var oradan iade alabilir. Kartı alırsa daha fazla veriyorlar. Gümrüğe ek olarak gitmesine gerek yok.

Poşete gerek yok direkt elinde bitebilir. Thy buna artı olarak sırt çantasına problem çıkarmaz

• grimer kullanıcısına yanıt

Milano dan döncek

orada da kiosk lar var diye biliyorum. Global blue dan bir kontrol edin isterseniz.

• Selamlar, biz de bu cuma araçla Yunanistana gidip geleceğiz günübirlik. Araçta ben,eşim,annem ve babam olarak 4 kişi ailecek olacağız. İpsala sınır kapısından geçeceğiz, burada merak ettiğim tek araç olsak bile her birimiz ayrı kişi olarak sayılıyoruz değil mi? Sorular şöyle:

1 araç da olsak 4 kişi olarak değerlendiriliyor mu?

Her birimiz ayrı oluyorsak 4 adet ps5 getirebilir miyiz?

Bir de telefon almak istiyoruz iPhone14 pro Max 256gb onun fiyatı da 1569Euro, yani 1500Euroyu geçiyor. Her ürün için tax free yapmayı düşünüyoruz, ürünler için vergi çıkar mı yoksa telefonları alıp paketinden çıkarıp geçmek mi mantıklı? Bazı yerlerde tax free için kutuyu açmayın diyorlar ama burda da kutuları açın demişler. Kafamız karıştı, araçla geçişte nasıl olacak bunlar. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekrema -- 7 Haziran 2023; 1:0:45 >
  • bekrema kullanıcısına yanıt

4 Adet ps5 kutulu getirebilirsiniz. Kişi başı 1 adet. Telefonu kutulu veya kutusuz getirebilirsiniz. Hiçbirinde ekstra vergi çıkmaz. Tax free lerini sınırdan alıp dönersiniz. Hayırlı olsun.

• Beyler Arnavutluk'ta 540€ gibi fiyatlara ps5 satan yerler gördüm. (Çoğu satıcıda fiyatlar Tr nin üstünde) Almak mantıklı mı? Kafamı karıştıran buradaki satıcılar tax free olmayacağını söylüyorlar. (Online görüşüyorum seyahat ileri zamanlı)

Bir de Vr2 Türkiyeden daha pahalıya geliyor uyguna Vr2 getiren hiç oldu mu?
    Japonya ya gideceğim gelirken 1 adet ps5 kutusuz getirsem bı sorun olurmu
    430 Euro üzerinde değil fiyatı
  • Kratos27 K kullanıcısına yanıt

Parası önemli değil kutulu getirebilirsiniz.

Masaüstü bilgisayar getirebilir miyim peki gürmükte sıkıntı olur mu

Olmaz bir tane getirebilirsiniz.

Sadece 1 adet masaüstü bilgisayar getirsem olur mu olursa ps5 i getirmiyeceğim

İkisini birlikte getirebilirsiniz. Ayrı kalemler.

ps5 fiyatları ne alemde bilginiz var mı acaba yakın zamanda batuma geçeceğim almak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.