Yurtdışında telefonuma sms gelmesi gerekiyor vodofone nasıl yapabilirim |
Yurtdışındayken sms alabilir miyim
-
-
Hattınız uluslararası dolaşıma açıksa, bir şey yapmanıza gerek yok. SMS alımı ücretsiz. Diğer her şey ücretli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce açtım ama bazı forumlarda sms hala gelmiyor diyorlar yurtdışındayken sms kod almam gerekecek her gün gelmezse sorun olur nasıl emin olabilirim
-
En iyisi Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp kesin bilgi alın. Bence sorun olmaz ama içiniz rahat etsin, kendinizi garantiye alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sms gelmesi için dolaşıma açtır biraz da para yükle içine sms gelir. trendyol turkcell hattıma sürekli sms yollayıp duruyor
-
Wi-fi araması açıksa alabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şöyle yapıyordum, uçak modundan kaldırıp hücresel veri açmak zorundaydım yoksa operatöre bağlanmıyor. Bu sefer roaming'ten yiyor ama yapacak bir şey yok. Aç kapa yapınca 1-2 TL kesebilir ona göre.
Başka yolu varsa bende bilmek isterim.
-
Vodafoneda Wi-Fi araması modunda SMS gelmiyor bizzat test ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay Amsterdam' a uçmadan uçak moduna aldım ama wifi açıktı.
Voip özelliği sayesinde wifi üzerinden telefon görüşmesi yapıp sms alabildim...
-
Ben yurtdisindayim TR ye yada baska ulkeye gelince data roamingi acinca tamam oluyor. EU ulkeleri farksiz ama TR ye gelince geciriyorlar biraz o yuzden tr de dandik telefon kullaniyorum turkcell hattim var emektar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X