Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Kargomu Bu Saat Oldu Getirmedi Gelin SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aramex Kargonun Sakaryada Şubesi Olmadığından Yurticine Vermiş Oda Buraya Getirmiş Ancak Biliyorum Depoda Bekletiyorlar Dağıtımda Diye Yalandan Dolaştırıyorlar

Bugun 16 45 de gittim kapanmadan
    kargom nerde dedim
    dağıtımda beyfendi
    ya bugun gelmesse
    arkadaşımız yarında çalışıyor diyor bak sen şu şırfıntıya biliyor getirilmeyeceğini

hem ayaklarına kadar gidiyoruz elimiz boş dönüyoruz

takip koduna baktım hala dağıtımda gösteriyor bunlar tam gerizekalı sakın altın falan alırsanız bunların kargosu ile getirtmeyin.

Yurtiçi Kargo Kargomu Bu Saat Oldu Getirmedi Gelin SS

• Hacı merkeze şikayet formu yazıyosun sayfalarından..bayağıda kızıyosun şöyle böyle yaptınız diye ertesi gün kapıda kargo..bunlar bu dilden anlıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünya senin etrafında dönmüyor, adamlar günde kim bilir kaç kargo götürüyor kac saat calisiyor.Anlayisli olun sabredin biraz, mutlaka gelir.

• Bu saatte sen hala kargo mu bekliyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

dünya senin etrafında dönmüyor, adamlar günde kim bilir kaç kargo götürüyor kac saat calisiyor.Anlayisli olun sabredin biraz, mutlaka gelir.

Elemanların günde kaç saat çalıştığı, kaç kargo dağıttığı adamın umurunda olmak zorunda mı? Şirket çuval dolusu para kazanıyor ve bunun karşılığında da işini eksiksiz yapmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlığa sarılmak

dünya senin etrafında dönmüyor, adamlar günde kim bilir kaç kargo götürüyor kac saat calisiyor.Anlayisli olun sabredin biraz, mutlaka gelir.

Elemanların günde kaç saat çalıştığı, kaç kargo dağıttığı adamın umurunda olmak zorunda mı? Şirket çuval dolusu para kazanıyor ve bunun karşılığında da işini eksiksiz yapmak zorunda.

Karşisinda insan var robot degil

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Hacı merkeze şikayet formu yazıyosun sayfalarından..bayağıda kızıyosun şöyle böyle yaptınız diye ertesi gün kapıda kargo..bunlar bu dilden anlıyo

Yolladim şimdi pek dikkate alacaklaribi sanmıyorum.

Humanistlik yapan arkadaslar bakin eksi sozluge 400 sayfa entry girilmis 400 udemi ofsayt.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburadadan süpürge sipariş etmiştik 8 günde elimize ulaştı (yurtiçi kargo)

Hepsiburadadan tablet aldık 2 günde elimize ulaştı (mng kargo)

Dükkanın bekletme sürelerini katmadım sadece kargo şirketinin ürünümü ne kadar sürede bana ulaştırdığını yazdım. Çoğu kişi de yurtiçi kargoya gıcık oluyor

• hepsiburada aras kargoya gecmis iyi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istanbuldan karsa yurtiçi ile bir belge göndermiştim 3 günde gitti. Karsta ki arkadaş da bana bir belge gönderdi Aras kargo ile ertesi gün geldi. Bir daha kargo ile bir işim olursa direk arasa giderim
  • bu yurtici kargo kadar adi bi kargo firması görmedim.
    geçenlerde hepsiburadadan ürün almıştım sözde evde olmadıgım sebebiyle geri döndü şubeye. Dedim herhalde zili duymadık gittim aldım şubeden. Bu olaydan bi kaç ay sonra yine yurtiçi kargoya işimiz düştü, bütün gün evde olmamıza rağmen adres sorunu nedeniyle yine şubeye döndü ürün. Bu sefer aradım şubeyi ve bütün gün evde oldugumu ve zilin bile çalmadıgını söyledim. Karşıdaki bişeyler geveleyip ürünün dağıtıma bile çıkmadığını arkadaşlarının raporlu olduğunu işleri yetiştiremediklerini söyledi siz alabilirsiniz gelip dedi. (sizin yalanınızı..) bunun üstüne ertesi gün tekrar dagıtıma çıkmasını talep ettim. ürün yine gelmedi geri iade gitti hepsiburadaya. bunun üzerine yurtiçinin merkezine şikayet ettim şubeyi.
  • Dağıtıma çıkıp o gün teslim edemeyebilirler ama eve gelmeyip "adreste bulamadık" deselerdi haklıydın

• bende sevmiyorum bu firmayı
  • Okumadım ama cumartesi günleri yarım gün calıstıklarından cumartesi günü gelen kargolar pazarında tatil olması nedeniyle pazartesiye aksıyor
    Bugün benimde kargom şubeye ulaşmış dagıtımın pzt olucagını öğrendiğimde gittim aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.