Şimdi Ara

yurtta kalıyorum torrent yasak nasıl kullanabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar şuan yurtta kalıyorum fakat torrentten hiçbişey indiremiyorum çünkü yasak . proxy falan değiştirdikten sonra kullanabilirmiyim torrenti herhangi bi bilginiz varmı şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelvaci -- 30 Ağustos 2014; 0:01:01 >

• Athelvaci A kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam
  • vps kiralayıp ona indirebilirsiniz ftp aracılığıyla kendi bilgisayarınıza indirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtta torrent kullanmak mı! Sülalenizde sevdiğiniz hiç kimse kalmamış sanırım.

LGR9 arkadaşın önerisini deneyebilirsiniz.
    Ayrıca torrent ile yurt ağını yavaşlattığınızı fark ederlerse o anda İnternet'e sövmekte olan herkes öfkesini sizden çıkartır, söylemesi benden. :D
  • Psiphon dene derim ama yurt neyi ile kav saatte iner bilmem :)

• Aylık 15 lira gibi bir fiyata VPS/VDS satın alıp ona indireceksiniz, sonrasında ise siz VPS/VDS'den dosyayı normal indirme işlemi biçiminde çekeceksiniz.

* Dipnot: Yurtta torent açan insanlara karşı her zaman bir nefret duymuşumdur.
  • sizin yurdun sifresini alabilirmiyiz ya, arada iki bakariz yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi kuran personel Layer 7 kuralı yazmıştır ve hiç bir şekilde aşılmaz bilginiz olsun torrent kuralı yazdıktan sonra sistem çok yorulur ve internet hızı yavaşlar bilginiz olsun...
  • yürü git okulun internetiyle indir arkadaşım.
  • digitalocean'dan vps kiralayıp oradan abanın. hatta en aşılmaz firewall'ların bile açıkları var işini bilen her türlü geçiyor bu saçmalıkları.
  • bizehttp://batihost.com adresinden ulaşabilirsiniz, size seedbox verebiliriz veya diğer çözümleri tartışabiliriz.
  • psiphon kullanarak torrent sitesine gir torrenti edin, utorrentpro (veya herhangi bi programla) aç. psiphonu kapat. indirecektir. okulun internetinde ise yarıyor bu

aynı yurttaysak ulan seni yurtta yakalarsam var ya

• RealityShow kullanıcısına yanıt
    binen biniyor abi, bu arkadasi niye yurutuyorsun

• sis651 kullanıcısına yanıt
    aynen bizim yurtdada yasak ama indiren indiriyor yinede. 10 kişi ana bacı sövüyoz :D siz interneti sömürenler yüzünden lol keyfimizin içine edilmiş oluyor. ayıptır giriceksen internete bak çık. çok mu zor. hem ne indircen de bu kadar önemli
  • Kötü Polis kullanıcısına yanıt
    abi eskiden okullarda siyasi gorusleden dolayi olay cikardi, simdi bu internet yuzunden universitede iki grup arasinda kavga cikmazsa iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurtta dizi izleyemiyorum siz torrent diyosunuz yuh be. Terbiyesiz herifler.
    Ankara Kocatepe civarında şifresiz Wi-Fi bilenler, adres verin gelelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.