Yürürken biraz yol veriyorum karşımdakine eğer onun da yol verdiğini görürsem hemen tüm yolu ona bırakıyorum çünkü ufak bir şekilde yol verecek insan bile bulmak çok zorlaştı bu devirde kadınların %90 kesimi dışarı çıktığımda hiç yol vermiyor ve ben onlara çarpmaya başladım artık çünkü bıktım kardeşim kendisini ne sanıyor ki ufak bile olsa yol vermiyor pata küte çarpıyorum artık kimin sevgilisidir kimin çocuğudur umurumda değil çarpışan araba gibi hissediyorum kendimi karşımda kadın gördüğüm an aha çarpışmaya hazırlanıyorum diyorum içimden hop patttt bir gün çok ağır çarpasım var kendimi zor tutuyorum |
Yürürken yol vermek insanlıktır
-
-
Bebek arabasını üstümüze üstümüze sürenlerden neden bahsetmedin hocam? Nezaketen bizler kenara çekiliyoruz ama halen üstümüze sürüyorlar ve ayağımızı eziyorlar özür dilemek vs de yok. Ben gerekirse ona yardım ederim karşıdan karşıya geçirirken, otobüse binip indirirken vs benim için hiç sorun değil ama kaldırımda yürürken hiç yavaşlatmadan üstümüze gelmeleri beni üzüyor doğrusu. De ki pardon özür dilerim nezaketen bir şey de yani.
-
Siz deyince direk aklıma geldi gerçekten bebek arabalarıyla da paso ayaklarımızı eziyorlar hiç dikkat etmeden anne oldukları için kendilerini üstün falan sanıyorlar herhalde hayatlarında tek başarıları çocuk doğurmak olduğu için çocuk doğurdum toplum bana ödül versin falan mı diyorlar bilmiyorum
-
Altına 5000 kere imza atarım bu sözlerin. Özellikle kadınlar kesinlikle 2 cm kenara kayayim kaygisi yok. Ergen veletler de bazen dayilanarak yürüyor. Sanki yol babasinin aq.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kaldırımda yürür kenara çekilmezler, dükkana girer çıkar kapıyı örtmezler kış günü. Erkekler daha anlayışlı bu gibi konularda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de kaldırım boşken tam ortadan yürüyen camışlar var. Geçsem desen yer yok, geçmesen traktör gibi gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle kadınlar yol kendine tahsis edilmiş gibi davranıyor.
-
Türkiye kocaman bir köy. Bursa İstanbul İzmir özellikle İzmir hepsi kocaman köylerden ötesi değil. Türkiyede Lümpen proleteryası güç,para,iktidar,sayı her bakımdan üstün. Sıraya kaynak yapmayı akıllılık sanan, yürürken yol vermeyi zayıflık olarak gören, servis elemanına bağırıp çağırmaktan aşağılamaktan haz alan, haksızken özür dilemeyen, teşekkür etmeyi zavallılık olarak gören avam grubu Türkiyenin her yerinde. Bunların çoğu zamanında devlet arazisine diktiği kaçak gecekondusunun arazisi ''imar barışı'' ile kendisinin olunca trilyonları vuran, buna rağmen yolda görsen fakir sanacağın pis pis kokan, çocukları trilyonluk arabalarla düğün konvoyu yapan, gender reveal, sünnet gibi siktiriboktan şeyler ve ''düşman çatlatmak'' için trilyonlar harcamaktan geri durmayan tipler. Ve bunların tek ama tek derdi doktor maaşları. Televizyona göre para doktorlarda ama doktorların mal varlıkları- birikimleri lümpenlerdeki paranın yanında kocaman bir sıfır kalır. Güzel bir şiir önerisi: Köylüleri niçin sevmeliyiz- Şükrü Erbaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pykecan Cımbızoğlu -- 24 Aralık 2021; 4:12:34 >
-
Düşünüce insanın yüzünü yırtası geliyor. Devleti dolandıranlar, eşgal tipler, mafyacılık oynayanlar, 50-60 dairesi olup yattığı yerden kira yiyen tipler+ gerizekalı halk buluşunca ortaya çıkan şey kocaman bir rezalet. Paranın çalışanda değil böyle tiplerde olduğunu görünce fakir de ''ben çektim çocuğum çekmesin, harbi zaten fakirim neye güvenip doğurdum bu çocukları'' diyip çocukları okutacağı yerde parayı iddaya, kumara, bitcoine carta curta basıyor. Keyif parası olsa neyse dersin de bastığı para ya kredi ya evin kirası. Çocuklar da çalışanın gelecekte stresten başka bir şey sahibi olmadığını gördükçe yukarıdaki tiplere özeniyor sıfır bircilik mafyacılık oynuyorlar sokakta küçücük çocuklar ağızlarından küfür eksik olmuyor bir de bağıra bağıra. Atatürk söylediğinde samimi miydi veya o dönemde öyle miydi bilmiyorum ama türk milletinin kesinlikle zeka ile uzaktan yakından alakası yok
-
Bir an önce kaçıp kurtulmak lazım hocam buradan sokakta, trafikte, iş yerinde kısaca hayatta bir sürü gerizekalıyla muhattap olmayayım da valla bu şartların yarısı bile bana yeter. Besim Tibuk'un çok güzel bir sözü var Türk milleti hizmet etmeyi hakaret olarak görüyor diye. Restorana gidiyorsun garsondan sanki paran karşılığı hizmet değil borç istemişsin gibi oflamalar puflamar suratlar beş karış sanki zindanda. Ptt ye gidersin elemanlar suratsız verdiğin selam havada kalır ne hizmet alabilirsin ne güleryüz. Parasını verip butik mekana gidersin yine aynı paranla rezil olur çıkarsın. Ülkenin fakiri de lümpen zengini de lümpen, okumuşu da lümpen, okumamışı da lümpen, hali hazırda okuyanı da lümpen. Babasının borç alarak gönderdiği parayla starbucksa oturup kız peşinde koşan öğrencisi de lümpen. Yine kyk parası ile yarı çıplak starbucksa gidip akşamında kyklar silinsin diye hastag açan kız da lümpen
-
Çok güzel bir öneri daha: Felaket kötü anne baba olma rehberi- Efe Aydal. Özellikle 98 sonrası nesilin büyük çoğunluğu bu şekilde yetiştirildi. Olan yine bunlarla aynı sokakları, devlet dairelerini, sınıfları kullanmak zorunda olan bize oldu
-
Konuya ne kadar katılsam az. Yaptığınızı da destekliyorum devam edin.
Bu yol vermeme olayı sadece Türkiyede oluyor zannetmeyin, yurtdışında da bazılarına uçan tekmeyle giresim geliyor bu yüzden. Zaten kenardan yürüyorum benim yolu açabilecek daha fazla alanım yok, geliyor karşıdan 3 kadın bütün jkaldırımı kapata kapata yürüyor yol da vermiyor. Bazen böyle kadınların dibine hızlı hızlı yürüyüp yüz yüze gelince birden duruyorum yolu ancak öyle açıyorlar çünkü benim gidebilecek başka alanım yok. %99'u kadın bu yol vermeyen tiplerin hatta şöyle düzelteyim, kadınların %99'u yol vermiyor. Asyalıların da bazı ergen erkekleri yol vermiyor omuz atıp geçiyorum o zaman.
Kadın düşmanı falan değilim, kızlarla aram da iyidir arkadaşlık vs. kolayca kurabilirim ama bu kadınlar kendilerini ne sanıyor? Hepsinde bir tanrıçaymış havası, sanki küçük dünyaları o yaratmış kapattıkları kaldırımda bile karşıdan gelene yol vermek istemiyor. Bu tiplerin kafasını tutup zemine sürtmek lazım.
-
bir kişi olursa yine de sağdan soldan geçiyoruz.
bazen 4-5 kişi yan yana gidiyor. o daha kötü. güçleri yetse otobüs gibi ezip geçecekler. dibine kadar böyle geliyorlar. neyse ki biyolojik varlık oldukları için çekilmek zorunda kalıyorlar.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksu01 -- 24 Aralık 2021; 7:23:3 > -
Yolda yürümesini bilmeyen, oturup kalkmasını bilmeyen, trafikte nereden gideceğini, sağ sol sinyali, şeritleri, levhaları bilmeyenlere kafa tutma bence. Bir gün birine çarparsan bir gün sanada biri çarpar :) bu ülkenin insanı kafayı atar valla:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 24 Aralık 2021; 9:40:14 > -
Evet kadınların hiçbiri 18 inden 90 anina kadari hiçbirşekilde yol vermiyor ve üstüme üstüme yürüyorlar genelde biz erkekler birbirimize karşı saygılıyız herzaman yol veririm tabi bazı ergen ****ler dayılana dayılana yürüyor onlarada omuz atıyorum 5-6 defa bu yüzden kavga çıktı 1 i hariç hepsinde iki tane patlattım bu ****lere (yaşım 24) birindede fena dayak attılar 4-5 kişiydiler bir kerede kadınlara hiç yol vermiyecem diyip gelen geçene çarptım hepsi arkasini donup bön bön bakıyor sonra lanet yollar onlarin olsun diyip yol veriyorum mecburiyetten yoksa bir **** çıkıp tacizci diye bagirsa boş yere mahkemelik oluruz mazallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kalıplı olmanın faydalarından biride budur, ben kaldırımda yürürken pitbullu kekolar bile tırsıp yana kaykılıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Altına 5000 kere imza atarım bu sözlerin. Özellikle kadınlar kesinlikle 2 cm kenara kayayim kaygisi yok. Ergen veletler de bazen dayilanarak yürüyor. Sanki yol babasinin aq.
|
Bebek arabasını üstümüze üstümüze sürenlerden neden bahsetmedin hocam? Nezaketen bizler kenara çekiliyoruz ama halen üstümüze sürüyorlar ve ayağımızı eziyorlar özür dilemek vs de yok. Ben gerekirse ona yardım ederim karşıdan karşıya geçirirken, otobüse binip indirirken vs benim için hiç sorun değil ama kaldırımda yürürken hiç yavaşlatmadan üstümüze gelmeleri beni üzüyor doğrusu. De ki pardon özür dilerim nezaketen bir şey de yani. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X