Şimdi Ara

Yürüyüşünden, koşuşundan bile futbolcu olmadığı belli olan adam: Mert Hakan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Verdiği pasları, çektiği şutları zaten söyleme gereği bile duymuyorum. Bu şahsı sahada 50 metre yürütün futbolcu olamayacağını anlarsınız. 20 metre koşturun, sporcu olamayacağını anlarsınız. Biz bu şahsa yıllık 12 milyondan 5 yıllık sözleşme verdik sırf başka takıma gitmesin diye. Sahada durduğu her dakika takıma zarar. Yol yakınken yollayın paf takıma 5 sene düz koşu yapsın. En azından tek zararı aldığı maaş olur.

• Sene sonu direk gönderilmeli bu ne lan böyle Pelkas+Gustavo yemin ederim takımı ayakta tutuyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper’den daha berbat birini bulmak bile buyuk basari. Yillarca takimi somurecek baska biri daha gs almasin diye alindi. Sagol ali koc.

• Yıllar sonra ilk kez bir oyuncuya bu kadar bilendim. Kendisinden rahatsızlık duyuyorum.

• Erol gidip bunla çıkarsa maça galatasaray ikiden aşağı atmaz bize. Ben böyle bir oyuncu görmedim. Adamın hiçbir yeteneği yok. Tek bildiği şey çelimsiz, iskelet fiziğiyle adamların üstüne deli dana gibi koşup yere düşünce hakeme ellerini açarak itiraz etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre Fenerbahçe tarihindeki en kötü futbolcudur kendisi, adamda geliştirilmiş tek özellik yok ne zaman yakın çekseler aklıma şu halısahada oynamayı bilmeyen forvete giden sürekli gol kaçıran sonra takım arkadaşlarına bağıran salak adamlar geliyor

• 2,5m € alıyor diyen renkliler gelir şimdi. Adam 1,2-1,5 arası alıyor. GS'de Emre Kılınç da 10m TL. Keşke Mert'i de alsalardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transfer çalımı diye diye elinizde kalan kaçıncı futbolcu bu

• Hali saha videosu var izleyin :)))
  • Horoz gibi koşuyo :)))
  • Bugün de mağlubiyetin baş mimarlarındandı. Bu kaçıncı kazık yediğimiz. Yazıklar olsun sebep olanlara

• Fenerbahçe sırf rakiplerinden kapmak için; Mehmet Topuz, Mert Hakan, Alper Potuk vb isimleri eğer almasaydı Türkiyemiz

Yürüyüşünden, koşuşundan bile futbolcu olmadığı belli olan adam: Mert Hakan
  • bunu adamdan sayıp cümle kurmaya değmez.

galatasaray camiasınıda tebrik ederim, bunu iyi kilitlediler bize, üstüne velihatı irfan canıda kilitlediler.

• Batman kullanıcısına yanıt

Alper en azından futbolcuydu, bu mhy antrenman topçusu Yürüyüşünden, koşuşundan bile futbolcu olmadığı belli olan adam: Mert Hakan 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Vallahi billahi horoz gibi koşuyor hocam haklısınız :D :D

• Bence asıl suç hocada.Tamam MHY tutmamış olabilir doğru.Ancak biz bu adama sonuç olarak bonservis vermedik.Sen ne diye daha önce defalarca deneyip olmamış adamı ya bu sefer olursa diye sürekli deniyorsun.Orta sahanda sakatlıkmı var gerekirse başka sistem dene.Dünyada sadece 4-2-3-1 sistemi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.