Şimdi Ara

yüzdelik dilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba çukurova üniversitesinde ikinci öğretim öğrencisiyim.2 sınıfa geçtim.ortalamam sınıfa göre yüksekti ve sınıfta yüzdelik dilime girip harcı yarı yarıya ödeyeceğimi düşünüyordum.ama transkript'ime baktığımda normal ücret ödeyeceğimi gördüm.acaba yüzdelik dilime girmiş - girmemiş ayrımı yapmadan herkese normal ücretimi girmişlerdir?yüzdelik dilime girenlerin ücreti ekstra bi düzenleme ile sonradan mı açıklanacaktır? ya da yüzdelik dilime girenler, bankaya harcı yatırmaya gittiğin de mi sürpriz yapılmışcasına yarı fiyatı ödeyeceğini öğrenecekitr? cevaplarınızı bekliyorum iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtasahax -- 8 Eylül 2010; 15:46:37 >

• Bankaya harç yatırmaya gittiğinde direk 1. öğretim parası isteyecekler diye biliyorum. Katkı kredisi çıkanların direk az para yatırdığı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Bankaya harç yatırmaya gittiğinde direk 1. öğretim parası isteyecekler diye biliyorum. Katkı kredisi çıkanların direk az para yatırdığı gibi

öncelikle cevap işin teşekkürler.bankaya gittiğimde 1.öğretim parası istiyeceklerini biliyorum ama benim kafamı kurcalayan transkriptimde normal harç ücreti göstermesi
  • bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Okul bankaya bildiriyor ben 1. öğretim harcı ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Okul bankaya bildiriyor ben 1. öğretim harcı ödedim.

kardeş peki internetten baktığında ödemen gerekn ücret kaç lira olarak gösteriyordu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    makarna yiyorum
    3 hafta önce açıldı
    bu saatte çiğ köfte yedim
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.