Şimdi Ara

yüzerek yağ yakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim göbek bölgemde yağlanma var 7_8 ay önce 81 kiloydum şimdi 68 e düştüm boyum 177 fakat hala göbeğim işin aslı artık daha çok zayıflamak istemiyorum belki 65 e kdr düşebilirim daha da düşersem iyice zayıf olacam fakat gelin görün ki bende göbek sahibiyim şimdi haftada 3 gün spor yapmaya karar verdim bir de haftanın 5 günü akşamları mekik çekmeye başladım şu anda 5*20 şeklinde çekiyorum yavaş yavaş artıracağım fakat spor olarak haftada 3 gün yüzmeye mi gitsem yoksa koşsam mı yüzmede baya bir amatörüm amatörde olsa şöle günde 1 km yüzsem göbeğimi yok etmede işe yararmı amatörce yüzünce omuzlarım flnda genişlermi yoksa amatör yüzeceğine koşu bandında koşmak daha mı iyi ?

• kilon gayet iyi daha fazla vermene gerek yok, sporla daha düzgün bir hale sokmaya çalışabilirsin...
    ben yüzüyordum sana şunu söyleyeyim tekniğin yoksa uzun soluklu yüzmeden uzak dur sonra omuz kemerinde saçma sapan ağrılar şişmeler yaşarsın, ama biraz teknik öğrenirsen olabilir. Koşu hakkında pek deneyimim yok bir şey diyemeyeceğim.
  • Mekik çekmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Benim de hafif göbeğim ve bel çevremde yağlanmalar var. Her gün hızlı bir şekilde 4-5 km yürüyorum, bittikten sonra da 3*10 mekik çekiyorum. Faydasını yavaş da olsa gördüğümü düşünüyorum. Boy: 180 kilo: 81,5. Şimdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msky77

Mekik çekmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Benim de hafif göbeğim ve bel çevremde yağlanmalar var. Her gün hızlı bir şekilde 4-5 km yürüyorum, bittikten sonra da 3*10 mekik çekiyorum. Faydasını yavaş da olsa gördüğümü düşünüyorum. Boy: 180 kilo: 81,5. Şimdilik.

Haziran ayında boyum 1.80 kilom da 90 idi.Senin gibi tempolu yürüyüşe ve koşuya başladım.4.ayıma girdim.Haftada 5 gün koşu + yürüme + mekik ve karın hareketleri olacak şekilde cardio çalışması yapıyorum.Haftada 3 gün de kas çalışmam var.Hazirandan bu yana 13 kilo verdim.Bugün itibari ile 77 kiloyum.Uyguladığım yöntem başarı ile gidiyor diyebilirim.Cardioya önem vermek lazım.Günde 5 km den az olmamak üzere koşu + tempolu yürüyüş çok işe yarayacaktır.Ben ilk başlarda 3 km yol alacak şekilde koşu bandında koşuyordum.Artık 8-9 km yolu koşu ve hızlı yürüyüş ile bitiriyorum.Sırılsıklam oluyorum.Ama rahatladığımı hissediyorum.Hele de o koskoca göbekten geriye çok az bir yağ tabakası kaldığını görünce daha da mutlu oluyorum.4 ay önceki halimle şimdiki halim arasında çok büyük fark var.Bunun beni görenler de tasdik ediyor.Sonraki hedefim karında hiç yağ bırakmamak ve sıfır karın ile gelecek yaza girmek inşallah.Karın kaslarımı göreceğim günlerin uzak olmadığını düşünüyorum.Başaracağıma inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 14 Ekim 2008; 16:58:33 >

• Orjinalden alıntı: destroil

kilon gayet iyi daha fazla vermene gerek yok, sporla daha düzgün bir hale sokmaya çalışabilirsin...
    ben yüzüyordum sana şunu söyleyeyim tekniğin yoksa uzun soluklu yüzmeden uzak dur sonra omuz kemerinde saçma sapan ağrılar şişmeler yaşarsın, ama biraz teknik öğrenirsen olabilir. Koşu hakkında pek deneyimim yok bir şey diyemeyeceğim.
    destroil önerilerin için sağol şöle sölüm ben şu anda olimpik bir havuzda 100 metreyi 1 defa mola vererek yüzüyorum çok hızlı değilim çabuk yoruluyorum çok dinleniyorum anlıcağın genede faydasını görürmüyüm öle durmadan 2_3 tur atamam olimpik havuzda ?
  • fiko alıntını duzgün yapmanı öneririm benim yazdığımın altına devam etmişsin quote u kapadıktan sonra devam et...

ben 300m ile başlamıştım ama orta seviyede teknik var bende kondisyon yoktu, 6 ay haftada 2 kez bazen 1 kez düzenli olarak 1-1.5 saat yüzdüm, 6 ay sonunda 1 saatte 2 km yuzuyordum, omuzlarım da bir miktar şekillenmişti ama haftada 2-3 kez yapamadan sonuç beklemen yanlış olur bence, bir de havuza girmeden önce bir miktar esneme, fizik kondisyon egzersizleri yaparsan daha uzun soluklu yüzebilirsin, nefes tekniğin burda çok önemli... nefes tekniği olmadan mümkün değil uzun yüzemezsin... 1,5 yıl ara verdim tekrar gideyim dedim 400m yüzebildim bu da sporun nankör tarafı

• peki bu nefes tekniğini nasıl ve nerden öğreneceğim zamanla kendiliğinden gelişecek birşeymi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    12 ay önce açıldı
    Yağ yakıcı Clenbuterol
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bilen birisi olsa iyi olur ancak youtube dan ya da google dan aratırsan bulabilirsin sanırım bir ara inceliyordum ben,
    ingilizcen varsa çok kolay da yoksa zor biraz...
    "swimming techniques" gibi anahtar kelimelerle google dan arat istersen youtubeda da bir sürü video var ama anlatımlar ingilizce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroil

valla bilen birisi olsa iyi olur ancak youtube dan ya da google dan aratırsan bulabilirsin sanırım bir ara inceliyordum ben,
    ingilizcen varsa çok kolay da yoksa zor biraz...
    "swimming techniques" gibi anahtar kelimelerle google dan arat istersen youtubeda da bir sürü video var ama anlatımlar ingilizce...

hmm ing orta düzeyde var bi araştıralım bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiko444 -- 15 Ekim 2008; 18:00:12 >
  • hocam ben size şöle anlatayım öncelikle hocam diet ve zayıflamaya karar verdiyseniz günlük hatmini kalori yakımını bulacaksınız örn ben öğrenciyim diyelim 2500 kalori ben günlük 1000-1250 kalori alıyorum günlük vede hergün zayıflıyorum zayıflamak için mekik iyi günlük 250 mekik çekiyordum göbeği erittim(bele ağrı veriyor 250 kdr çekim) mekik tavsiye ederim yağlı yiyecek değilde çorba tarzı yada mısı gevreyi vb. şeyler tüketin
  • Şu kış aylarında yüzme imkanı buluyorsan git ve yüz. Ben daha geçen hafta yüzdüm. Yüzmek gibisi yok. Tabi ayrıca koşma ve mekik çok yararlı bunun için. Bu üçü amacına ulaştıracak. Ama zaten sende pek yağ tabakası yok. En iyisi kafana takma.
  • 1.77 boyum var. Ramazan sebebiyle baya kilo aldım. 82 kiloydum 2 ay önce. Şimdi 90 kiloyum ve acayip bi göbek var. Bir an önce zayıflamam lazım. Yukarıdaki arkadaşların tecrübelerini uygulamaya calışacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.