Arkadaşlar merhaba. Fitness ve yüzmeye gitmeye karar verdim uzun zamandır sporla ilgilenmiyordum. Yüzmeyi bilmiyorum önceleri sudan korkuyordum ama artık korkmuyorum ders alıp öğrencem. 10 saatlik ders programı var bire bir hocayla fiyatı 275 tl. Ankaradayım sizce fiyatı uygun mu? 10 saat yüzme öğrenmek için yeterli mi? Yaş 20 Boyum 1.87 kilom 70 fitnesada kilo alıp biraz da yag eritmek için gitcem öyle çok fazla kas yapmak gibi bi amacım yok. Toplu bi vucudum olsun yeter. Birde kiloyu spor yaparak homojen bi şekilde alabilirz değil mi? Öyle göbek fln istemiyorum. Yüzüme ve tüm vucuduma homojen bi şekilde dagılmasını istiyorum. Çok fazla soru sordum ama tek tek güzelce cevaplarsanız çok mevnun kalırım. İyi forumlar, teşekkürler.
uppppp
10 saatte havuzda çok rahat bir şekilde yüzmeyi öğrenirsin. sonra kendin hocasız devam edersin. internetten de yüzme teknikleri iyice araştırır kendini geliştirirsin. ama başlarsan sakın bırakma yüzme vücuda en faydalı spor diye biliyorum bende üni başlasın 2. dönem arkadaşla havuza gitcez batıkentte.
Cevap için teşekkürler. Hangi üni? Bu arada evet yüzme çok faydalıymış hayırlısıyla devam etcem.
yüzme çok faydalı kollarını bacaklarını açarsın hareketler vucudu çok rahatlatır bende boyun ağrısı oluyor yüzmeye gitmek çok iyi geliyor
batıkentte hangi yüzme havuzu var ?
ankara üni.
Batıkentte hacı sabancı yüzme havuzu var yarı olimpik idare eder.
kesinlile arkadslar tavsiye ederimm.. ilk bi kac gunn acaippp yoruluosunuz kolunuzu kaldiramisounuz ama sonrasinda kendinizi cok dincc hissediosunnuz :)
ben floryada orutuyorumm.. eger florya basinkoy taraflarinda oturuyosaniz corner i tavisye ederim... havlu filan getirmeye gerek yokk... ortam super walla =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme