Şimdi Ara

Z-5500 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bir konuda acil görüşlerinize ihtiyacım var. Ben 13 Ekim 2008 tarihinde Z-5500 aldım.Ses kartım da creative audigy value.Ses kartımın 2.5 yıllık olmasından mı kaynaklanıyor bilmem fakat masaüstünde ara sıra çatır çutur sesler geliyor. Az önce Test Driver Unlimited oyununu oynarken daha önce olduğu gibi arka hoparlörlerden ses kesildi oyunu birdaha açtığımda düzeldi. Sistemimi son çare olarak arkadaşa verdim. Arkadaşım birkaç günlük kullanım süresi boyunca hiçbir anormallikle karşılaşmadığını söyledi.Sizce sorun ses kartındanmı kaynaklanıyor? Yoksa control panelindemi bir problem var. Görüş ve yardımlarınızı bekliyorum

• arkadaşım z5500 aç evdeki herhangi biri salonun yada yatak odalarından birinin ışığı bir yakıp bir söndürsünler
    çıkan ses daha önce olan sesin aynısı ise bir problem yok :) :) :)
  • Peki Test Driver Unlimited oyununda yaşadığım sorun hakkında bilgisi olan varmı ? Belirli bir vakitten sonra ses gidiyor bazı hoparlorlerden Oyundan çıktığımda sorun çözülüyor fakat rahatsız edici bir durum gerçekten.Kişisel görüşüm ses kartıyla ilgili olduğu ancak kendi kişisel görüşümle ups aldım ve bir yere varamdım Oyüzden görüşlerinize ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 15 dakika öncesinde sözünü ettiğim patırtının ardından Test Driver Unlimited oyununda ses gitti.Sorun ses kartında olsaydı daha önce kullandığım creative T6060 ta da aynı sorunu yaşardım diye düşünüyorum. Sistemi arkadaşımın kullanımında sorunu yakalayamaması beni bu işin içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Arkadaşlar önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Görüşlerinizi lütfen iletiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.