Şimdi Ara

Z1 Compact için Kolay Root Yöntemi - BL Kapalı [Diğer Xperia cihazlar da deneyebilir] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Z de de başarılı deniliyor kaynak konuda, deneyin zararı olmaz, olursa bilgilenmiş oluruz.
  • v7 eklendi
  • Arkadaşlar allah rızası için birisi 4.4.4 için root yöntemi anlatabilirmi 32GB sd aldım o bana bakıyor ben ona
  • haqqus kullanıcısına yanıt
    4.4.4 de versiyon 8 i deneyebilirsiniz çalışıyor z1 compact da
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

4.4.4 de versiyon 8 i deneyebilirsiniz çalışıyor z1 compact da

Aksam cirmaladim durdum yapamadim deneyecegim gelistirici seceneklerini acmamisim peki root un garanti icin falan zarari varmi yazilim atip gondersek sorun olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kesin bilgi sahibi değilim yalnız bootloader kilidi açılmadan garantiden çıkmaz, sadece root yapmışsanız custom recovery yüklememişseniz unroot yaparsınız supersu'dan, custom recovery de yüklediyseniz stock recovery'e dönmek açısından flashtool ile firmware atarsınız
  • quote:

kesin bilgi sahibi değilim yalnız bootloader kilidi açılmadan garantiden çıkmaz, sadece root yapmışsanız custom recovery yüklememişseniz unroot yaparsınız supersu'dan, custom recovery de yüklediyseniz stock recovery'e dönmek açısından flashtool ile firmware atarsınız

o zaman sorun yok bu botloader kapalı mı acıkmı bilmiyorum fakat aksam deneyeceğim.
  • Root telefonu Garanti'den çıkarmaz.
    Bl kilidini açmak garanti dışı bırakır.
    Heryerde yazan budur.

açmak için özel bi çaba harcamadıysan bootloader kilidi fabrika çıkışı kapalıdır
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    bu arada ilerki versiyonlarda 4.3 için iyileştirmeler yapılmış, v8 4.3 ü root edebilir bilginiz olsun
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için

• quote:

açmak için özel bi çaba harcamadıysan bootloader kilidi fabrika çıkışı kapalıdır

Botloader kilitli olması Root için bir sıkıntı teşkil etmez sanırım Htc de S-off cihazlar root yapılamıyordu. Ondan merak ettim. Herkez yaptığına göre sıkıntı olmuyordur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

quote:

Botloader kilitli olması Root için bir sıkıntı teşkil etmez sanırım Htc de S-off cihazlar root yapılamıyordu. Ondan merak ettim. Herkez yaptığına göre sıkıntı olmuyordur sanırım.

Bootloader açmadan yapma yöntemi bu o yüzden BL Kapalı diye belirttim, önemli bir mevzu açmadan yapmak. :)

• Valla mağaza kapansın eve geçim hemen yapacağım hiçbirşey değilde hafıza kartı kullanamamak sinir ediyor Beni G2 de hafıza kartı yok diye sattık bunu aldık yanına 32GB sandisk aldım kullanamadım gitti
  • z1 compact 4.4.4 towelroot v8 ile rootlamayı başardım. Fakat hafıza kartına uygulama taşıma konusunda problem yaşıyorum varmı yardım edebilecek.
  • quote:

z1 compact 4.4.4 towelroot v8 ile rootlamayı başardım. Fakat hafıza kartına uygulama taşıma konusunda problem yaşıyorum varmı yardım edebilecek.

uygulama taşıma, sadece büyük oyunların datalarını taşı, küçük programlar için hafıza kartını kullanmana bölmene falan hiç gerek yok, şurada anlattım
    http://forum.shiftdelete.net/android/331086-%5Broot%5D-hafiza-kartina-uygulama-oyun-data-tasima-rehberi.html

foldermount senin işini görür

foldermount ilk açılışta ext sd card izinleriyle ilgili bi patch yapmanı söyleyecek izin ver mutlaka yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 4 Temmuz 2014; 17:00:14 >

• quote:

quote:

z1 compact 4.4.4 towelroot v8 ile rootlamayı başardım. Fakat hafıza kartına uygulama taşıma konusunda problem yaşıyorum varmı yardım edebilecek.

uygulama taşıma, sadece büyük oyunların datalarını taşı, küçük programlar için hafıza kartını kullanmana bölmene falan hiç gerek yok, şurada anlattım
    http://forum.shiftdelete.net/android/331086-%5Broot%5D-hafiza-kartina-uygulama-oyun-data-tasima-rehberi.html

foldermount senin işini görür

foldermount ilk açılışta ext sd card izinleriyle ilgili bi patch yapmanı söyleyecek izin ver mutlaka yapsın

akşam foldermount denedim izin falan istemedi. Link 2sd denedim unutmuşum onun içinde hafıza kartına bölüm oluşturmayı Mini partion wizard yokdu netimde yokdu yapamadım. dur bakalım geniş bir zamanda bakacam bu işe

• quote:

Nasıl yaptın hocam.akşamdan beri uğraşıyorum olmuyo.takılıyo kalıyo

• v8 bende de olmamıştı,ekranda devamlı hata veriyordu..v7 ile yapabildim,sorunsuz.isterseniz v7 olanı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirtash_37

quote:

Nasıl yaptın hocam.akşamdan beri uğraşıyorum olmuyo.takılıyo kalıyo

EasyRootTool_v8.zip dosyası kullandığım kardeş xda da var sanırım Cepnet ile bağlanıyorum yoksa upload ederdim

Şimdi farkettim kadıköyrap kardeşim üstte paylaşmış zaten xda linkini
    http://forum.xda-develo...id=2823998&d=1404059799

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haqqus -- 11 Temmuz 2014; 11:22:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.