Şimdi Ara

Z1 Compact için Kolay Root Yöntemi - BL Kapalı [Diğer Xperia cihazlar da deneyebilir] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık hocam, virus uygulaması komple kapalı, drivlerlar yüklü (Zaten TR 4.4.4 ü yükledim flashtool ile)
    Xda'daki v12 ile yapmaya çalışıyorum 1.ekran görüntüsündeki sonuç oluyor. TR.apk'yi imzalamıyor ya da download etmiyor sanırım doğal olarak da cihazda make it rain kısmı aktif olamıyor galiba.Ama neden kısmını çözemedim.
  • ben 11 ile yapmıştım bir sorun yoktu acaba 12 de mi olmuyor?
  • Xda'da sadece v12 yi bırakmışlar konuda.Ulaşamadım diğer vers.ları da yok sizde var mı?
  • benim de öyle kaldı, çıkardım kabloyu ben de cihazı yeniden başlattım baktım root var
    istersen root checker kurup bi bak
  • Bir bakayım birazdan, yalnız super su da yüklenmiyor? Yükleme başarısız cihazı yeniden başlatın vs diyor.

Evet 2 farklı root checker ile baktım, rootlu görünüyor ama supersu hata veriyor iki versiyon da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 8 Ağustos 2014; 19:01:51 >
  • Keşke tüm bl li tellerde işe yarasa :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

Bir bakayım birazdan, yalnız super su da yüklenmiyor? Yükleme başarısız cihazı yeniden başlatın vs diyor.

Evet 2 farklı root checker ile baktım, rootlu görünüyor ama supersu hata veriyor iki versiyon da.

xposed framework yüklenebiliyor mu?
  • wanam ı yükledim hatta supersu dan yetki istedi verdim nasıl iş anlamıyorum, şimdi framework lazım dedi ama güvenemiyorum bir de brick etmeyeyim cihazı. Sıfırdan stock rom yükleyeceğim olmayacak sanırım bu iş
  • supersudan yetki istemiş vermişsin daha ne istiyorsun anlamadım?
  • supersu açılabiliyor mu sende hocam? binary update ini yapamıyor, bu yüzden giremiyorum programa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

supersu açılabiliyor mu sende hocam? binary update ini yapamıyor, bu yüzden giremiyorum programa.

evet açılıyor bi yeniden başlat istersen

root checker programlarını kaldır, tekrar kurup bi root check yap bakalım supersudan izin isteyecek mi
  • Yeniden başlatınca da aynı. V8 ile başardım diyen arkadaşlar olmuş o versiyonu bulmaya çalışayım bir de.Sıfırdan Stock ROM u yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 8 Ağustos 2014; 20:26:20 >
  • supersu sürümün ne eski sürüm falan mı yükledin acaba?
  • Yok hocam bu başlıktaki verilen iki versiyonu da denedim.
  • http://download.chainfire.eu/452/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.02.zip

zip içindeki apk yı çıkarıp onu kurmayı dene
  • Hallettim, kurduğum TR ROM'undan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama olmayadabilir.

D5503_14.4.A.0.108_Central Europe (1280-7864).

Stock ROM u kurdum.Akabinde bir kere yine takıldı,kabloyu çıkarmadan uygulamayı kapatıp açtım ve yeniden başlattım. Halloldu.Supersu 2.00 da yüklendi
  • link v12 ile değiştirildi
  • Root yaptım fakat gereksiz uygulamaları halen kaldıramıyorum ne yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edyrugs -- 29 Eylül 2014; 17:37:30 >
  • eyvallah konu güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: edyrugs

Root yaptım fakat gereksiz uygulamaları halen kaldıramıyorum ne yapacağım?

Titanium Backup Pro kur oradan tamamen kaldırabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.