Şimdi Ara

Z1 Compact için Kolay Root Yöntemi - BL Kapalı [Diğer Xperia cihazlar da deneyebilir] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akadaşlar deniyorum yönteminizi ama herhalde 4.4.4 yüklediğim için olmuyo 4.4.4 için ne yapmam gerekiyor instal.bat ın günceli lazım sanırım acil yardımcı olursanız s
  • deadman53 D kullanıcısına yanıt
    ben 4.4.4 ü root ettim bununla sıkıntısı yok
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    tekrardan adım adım paylaşabilirmisin nasıl yapıcağımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman53

tekrardan adım adım paylaşabilirmisin nasıl yapıcağımı

tekrardan nasıl anlatayım bilmem

flashtool ile 4.4.4 ftf yeniden wipe yaparak flashlayıp adımları tekrar et
  • hocam ben root olayını yaptım fakat şu recovery yi nasıl yüklücez onda kararsız kaldım flash tooldanmi yüklüyoruz onuda birde süperuser su yu kurarken normale basıcagıma yandakı şeyleri bastım telefon kendini yeniden başlattı fakat recovery yüklenmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hqvltq67

hocam ben root olayını yaptım fakat şu recovery yi nasıl yüklücez onda kararsız kaldım flash tooldanmi yüklüyoruz onuda birde süperuser su yu kurarken normale basıcagıma yandakı şeyleri bastım telefon kendini yeniden başlattı fakat recovery yüklenmedi?

SU kodlamasının güncellenmesi gerekiyor demiştir kaldır yeniden yükle supersu'yu, normal olanı seç, recovery yüklemez o.
    Root checker ile baktın mı root var mı kesin?

Recovery nasıl yüklnir söylemişim.
    Custom Recovery Yüklemek (CWM, PhilZ, TWRP)
    Custom recovery istiyorsanızhttp://nut.xperia-files.com/ sitesinden Z1C-lockeddualrecovery2.7.XXX-BETA.installer.zip indirip SuperSU yüklediyseniz 1. seçeneği, SuperSU yüklemediyseniz 2. seçeneği seçerek yükleyebilirsiniz. (Cihazınız Z1C değilse kendi cihazınız için olanı indirin, Z1C değilse bunu kullanmayın sakın.)
    İşlemi tamamladığınızda PhilZ ve TWRP kurmuş olursunuz. PhilZ CWM tabanlı olduğu için CWM kurmaya gerek yok.
    PhilZ recovery'i açmak istiyorsanız telefonu açarken yeşil led yanıp titrediğinde ses açma tuşuna basılı tutun renk pembe olunca bırakın.
    TWRP recovery'i açmak istiyorsanız telefonu açarken yeşil led yanıp titrediğinde ses kısma tuşuna basılı tutun renk pembe olunca bırakın.

• Dostum ben z1 kullanıyorum Compact değil. Öneriyormusun peki? Ne gibi avantajları olur rootlasak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam supersu yu normal kurarken yazılım guncellem hatası dıyıp programı kapatıyor root checkerdesupersu yuklu degılken root gosterıyor.
    Supersu yukleyincede yine root gösteriyor fakat ondan root istiyor denedım kaç kere normal ile birtürlü kuramadım. Normalin yanındaki şeye tıkladım telefon kendini yeniden başlattı bir sorun olmaz dimi ?
  • Merhabalar. Z1C 4.4.4 var bende.hata ayıklama ve bilinmeyen kaynak ları açtım.fakat programı çalıştırınca telefonu görmüyor, nr ypmak lazım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.