Şimdi Ara

Z1 Compact için Kolay Root Yöntemi - BL Kapalı [Diğer Xperia cihazlar da deneyebilir] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
6.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haqqus

quote:

Orijinalden alıntı: demirtash_37

quote:

Orijinalden alıntı: haqqus

z1 compact 4.4.4 towelroot v8 ile rootlamayı başardım. Fakat hafıza kartına uygulama taşıma konusunda problem yaşıyorum varmı yardım edebilecek.

Nasıl yaptın hocam.akşamdan beri uğraşıyorum olmuyo.takılıyo kalıyo

EasyRootTool_v8.zip dosyası kullandığım kardeş xda da var sanırım Cepnet ile bağlanıyorum yoksa upload ederdim

Şimdi farkettim kadıköyrap kardeşim üstte paylaşmış zaten xda linkini
    http://forum.xda-develo...id=2823998&d=1404059799

Denedim v8 i olmadı bide v7 ile deneyeyim bakalım.

• Sonunda buldum.benim gibi acemi olan arkadaşlar önce ayarlar sonra telefon hakkında sonra ordan derleme numarasının üzerine gelip dört kere tıklıyosunuz
    Sonra geliştirici oluyosunuz ve bi üst menüde yeni bi menü açılıyı ordan usb hata ayıklamayı seçebilirsiniz.
    Bunu yapmayınca root falan yapamıyosunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirtash_37 kullanıcısına yanıt
    1. adımı atlamışsın demek ki :) neyse farkına varmış halletmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

1. adımı atlamışsın demek ki :) neyse farkına varmış halletmişsin

Aslında atlamadım bulamamıştım usb hata ayıklamayı.

• demirtash_37 kullanıcısına yanıt
    düzeltip ekleyeyim bari :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

düzeltip ekleyeyim bari :)

Eyvallah. Emeğine sağlık kardeş çok saolasın.

• Deneyim bunu

• arkadaşlar md5 hatası veriyorsa msdos ekranında,yeni versiyonu çıkmış versiyon9,onu indirip içine tr.apk yı koyun

• v5 ten sonra tr.apk yı kendisi indiriyor olması lazım

çok güncelleniyor ben artık takip edemiyorum :)
  • E buda benden olsun o zaman
    http://www.androidsitem.net/2012/12/root-uygulamalar-tantm-mukemmellik-icin.html?m=1

• ...edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 15 Temmuz 2014; 11:25:26 >
  • w9 çıkarmışlar
  • merhaba xperia sp kullanıyorum cihazımı bu yöntemle rootladım ve bootloader kilidini bu yöntemle açmıştım. fakat sonra yeni bir ftf flashladım ve pc companion ile onar dedim ama hala telefon açıldığında ekranda kısa bir süre altta bildiri olarak "on boot" yazıyor. bu yazı beni acayip rahatsiz ediyor. bunu çözemez miyiz?
  • recovery hata verıyor yuklenmıyor root cok rahat oldu 4.4.4 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunslingertr

merhaba xperia sp kullanıyorum cihazımı bu yöntemle rootladım ve bootloader kilidini bu yöntemle açmıştım. fakat sonra yeni bir ftf flashladım ve pc companion ile onar dedim ama hala telefon açıldığında ekranda kısa bir süre altta bildiri olarak "on boot" yazıyor. bu yazı beni acayip rahatsiz ediyor. bunu çözemez miyiz?

Bootloader kilidini açtığınız için izin vermez onarım yapmaz sadece ftf dosyasını flastool ile yüklersiniz

• bu anlatımdaki yöntemle yaptım o işlemi o yüzden bi sıkıntı olmadı onarma işleminde falan ama bu on boot yazısı çok canımı sıkıyor onu nasıl gidereceğiz?
  • Ben 4.4.4 de ne yaptıysam olmadı root.

Z1 Compact için Kolay Root Yöntemi - BL Kapalı [Diğer Xperia cihazlar da deneyebilir]

Z1 Compact için Kolay Root Yöntemi - BL Kapalı [Diğer Xperia cihazlar da deneyebilir]

İlk ekran görüntüsünden sora yeniden başlıyor ama cihaza tr.apk yi yukleyemiyor herhalde ki make it rain'e dahi gelemiyorum. Sormuyor yani. Samsungda bu kadar kasmamıştım yahu.

• usb hata ayıklama ve yabancı kaynaklardan uygulama yükleme izinleri açık mı cihazınızda ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.